Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Perry napsal v č. 188: No tak ten sa mi celkom páči (na rozdiel od napr. BV 141 a iných asymetrákov ). "Tak to je samozřejmě Dornier DO 335..." |
|
|
|
SK napsal v č. 187: Tak to je samozřejmě Dornier DO 335... "A čo najškaredšie lietadlo. " |
|
|
|
A čo najškaredšie lietadlo. | |
|
|
jednoznačně Heinkel HE 162! | |
|
|
Rohodně Šmolík Š328 s četnickou imatrikulací... (Na obrázku není četnický) |
|
|
|
Hs 123 se mě vždycky líbil...ale v téhle kamufláži je prostě k sežrání! www.rollmodels.net/nreviews/airplanes/48amte... |
|
|
|
Mně se nejvíce líbí Jakovlev Jak-1, Messerschmitt Me 262 a poněkud zvláštní Henschel He 132 | |
|
|
Tohoto tématu jsem si nevšiml,takže se taky podělím o svůj názor: Mě se nejvíc líbí z jednomotorových Iljušin Il-2 (jednomístná verze),a z dvoumotorových asi Fock Wulf 187 Il-2: FW-187: |
|
|
|
ja_62 napsal v č. 178: no práve. "Ki 84" |
|
|
|
SK napsal v č. 177: Ki 84 "Najkrajší americký stroj:" |
|
|
|
Najkrajší americký stroj: |
|
|
|
Achileus napsal v č. 174: to je pravda, eleganci to má, ten Me 262 není takovej elegán "najkrajsi je jednoznacne Spitfire Mk.XIV, ta patlistova vrtula vyzera perfektne" |
|
|
|
nebo i Me-262 | |
|
|
najkrajsi je jednoznacne Spitfire Mk.XIV, ta patlistova vrtula vyzera perfektne | |
|
|
Vickers Wellinghton | |
|
|
Paulie napsal v č. 170: Nic proti, mě se líbí B-26 " bombardovacích B-24." |
|
|
|
Paulie napsal v č. 170: ano, velmi elegantní! "Z našich jednoznačně B-135." |
|
|
|
Ze zahraničních stíhacích Spit, z bombardovacích B-24. Z našich jednoznačně B-135. |
|
|
|
Algy: Asi jo P.S.: Vybrane pasaze (Runcorn, lstivy Afganci, bitva o flasku v Italii, kriket...) vicekrat |
|
|
|
Jo, hralo. Hlavni role Jan Hrusinsky, dalsi role O. Brousek ml., D.Gondik, na dalsi si ted nemuzu vzpomenout. Bylo to celkem dobre udelane, smal jsem se skoro porad, ale ja jsem predtim cetl asi tak 5x knizku, takze jsem byl porad v obraze co se tam deje. Ale libilo se to i zene - a ta ji urcite necetla. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun