Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
V divadle jsem byl naposled tak pred 7-8 lety v divadle ABC na "Jak jsem vyhral valku". Nejak neni cas.... | |
|
|
Kreon: www.cd2002.cz/hra_filip.html Postavy tam sice nejsou, ale je to ona. |
|
|
|
Algy: tak tě asi zklamu. Jestli to je nějaká divadelní hra, tak tu určitě neznám,já na divadlo moc nejsem...resp. v okolí kde bydlím toho zase moc kvalitního nehrajou. Ale vyjímka je a tou jsou Cimrmani. A myslím, že tihle určitě splňují tu tvou podmínkui inteligentního humoru. Máš recht....dneska se točí vyloženě kraviny...viz Kameňák. Hujer meteleskublesku aspol., Koudelka Chvojkovice Brod, Stewart,komisař Ledvina,hrabě Teleke....to už dneska nikdo nenatočí. Jo a abych se vyjádřil k tomu Merlinu 57.....to je pěkná peiprovina..... |
|
|
|
no..nějak moc hezký nebyly. | |
|
|
Jak se díváte na francouzské Morany (MS)? | |
|
|
Algernon napsal v č. 157: Tím bych to ukončil. "Bezesporu výborná (to podtrhuji), ale není to žádný zdroj o technice." |
|
|
|
To co jsem psal je pouze s této knihy. Myslel jsem si že je to důvěryhodný zdroj. O merlinu 57 nic víc nevím. | |
|
|
Algernon napsal v č. 151: Možná ano, ale tohle všechno je napsaný v knize Velký cirkus, doufám, že ji znáš. "Milej zlatej, od A do Z pitomost" |
|
|
|
Mk. V-D a její motor Merlin 57 měl výkon ve výšce 1000m zvýšený z 1000k na 1650k. Ale ve výšce nad 2500m výkon klesal a ve výšce 3500m měl výkon už jen 500k. v té době lítali jako doprovod ve výšce 3000m. Kvůli useknutým křídlům nemohli provádět tak ostré zatáčky. Letadlo mělo taky velice malou životnost. Taky na měli jen 60 grnátů na jeden kulomet. | |
|
|
A v cem byl nepovedeny to by mne zajimalo. | |
|
|
to Algernon: (144) To všechno, co jsi napsal je asi pravda, ale jen na papíře.V žádném Spitfiru si asi nebojoval a tak nemůžeš vědět jak se choval ve skutečnosti. Já vycházím jen s názorů pilotů, kteří s ním bojovali a ti říkají že byl nepovedený... | |
|
|
Doufám že osoby jako Lister, Rimmer, Kryton, Kocour apod. potřeby tvého humoru plně uspokojují... | |
|
|
No Mk.V-D nebyla moc povedená... Měla useklý krásný eliptický konce křídel a taky byla letově špatná. Inu Co je pěkný na pohled je dobrý i ve vzduchu... Pěkně je to popsaný ve Velkém cirkusu | |
|
|
Emrich:Mk.VIII mě přijde takové ladnější než Mk.V Spity jsou celkově velice zajímavá letadla. |
|
|
|
mně se víc líbí Mk.VIII , ale neni zdaleka tak krásnej jako Fw 190A-5 | |
|
|
Neznám nikoho komu by se Spit nelíbil. | |
|
|
nejvíce se mi líbí letoun Spitfire Mk5 a kej mate na nej nazor vy?????? | |
|
|
Algy: Díky! DuGalle: No aspoň to má Kreon lehčí. |
|
|
|
Algernon: Člověk nemusí být obzvláš't dobrej, stačí zadat to jméno na Seznamu. A hele co je hned první odkaz | |
|
|
Jo, tu hru znám je fakt dobrá!! Ale prozrazovat ji nebudu...ať se kreon potrápí. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun