Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Bf 109, Fw 190 nebo taky stuka | |
|
|
Messerschmitt Bf 109 (co jiného to může být vzhledem k mé přezdívce ) | |
|
|
Spitfire je spitfire.. a i taková Avia B-534 má něco do sebe.. |
|
|
|
Mě se vedle Spitfira líbí Me-262, nebo Me-109 K-4 | |
|
|
Hoot napsal v č. 334: A mě se zase líbí He 112. "Nevim proč, ale nejvíc se mi líbí Focke Wulf FW 190 vypadá prostě nádherně" |
|
|
|
Nevim proč, ale nejvíc se mi líbí Focke Wulf FW 190 vypadá prostě nádherně | |
|
|
Streso napsal v č. 332: Lillienthalův kluzák "A co "letadlo" bratří Wrightů ?? " |
|
|
|
A co "letadlo" bratří Wrightů ?? | |
|
|
Co takhle něco staršího, třeba Š-2, ty jeho ladné křivky... Či Š-231, taky velice elegantní. Není nad Šmolíky. | |
|
|
Rixen napsal v č. 327: Věc názoru Mě se též líbí dvojplošníky, jak již zmiňovaná Avia B-534 tak i Šmolík Š-328 či Š-528. A pokud mají tyto letouny ještě k tomu četnickou imatrikulaci stávají se pro mě nejhezčími letouny, které kdy existovaly.... No, takováhle pěkná četnická Avia, komu by se nelíbila "Tobě se líbí dvoupološníky?" Š-528 však nikdy nebyly do služby v ČLH zařazeny. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 326: Tobě se líbí dvoupološníky? "Avia B-534 " |
|
|
|
Avia B-534 | |
|
|
Tak přidáme Aero 204ku, ne? Taky krasavice. Ale takový šmolík má taky své kouzlo | |
|
|
No taková Avia B.35 je krasavice - ale prototyp má ošklivý nohy (podvozku ), takže spíš až B.135. | |
|
|
Taková Š-20, to je krása - mimo mnoha dalších. | |
|
|
A co Československá letadla? žádné z nich se vám pánové nelíbí? | |
|
|
Rixen napsal v č. 297:
"Mě se nejvíc líbí Messerchmitt Me 262"
bubu napsal v č. 298: Vlastně asi ani ne - proti vzhledu Me 262 snad nic nemá. "Pozor na Toma " |
|
|
|
bubu napsal v č. 317: Teď už jo, ale původně jsi o jinejch Northropech začal sám bez varování, do tý doby se psalo o samokřídlech a Algernon o Northropovejch samokřídlech, včetně druhoválečnejch. Jejichž existenci bys objevil i kdybys hledal tady na fóru, třeba sousloví "gumový kačer" se může vyplatit . "já vytáhl Ho (tedy samokřídlo) ty jsi vytáhl Northropa a já B-2 přičemž přestala být řeč o samokřídlech ale o konstrukcích Northropových, přičemž jsem ze své chabé paměti vytáhl ještě F-5, rozumíme si?" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 316: já vytáhl Ho (tedy samokřídlo) ty jsi vytáhl Northropa a já B-2 přičemž přestala být řeč o samokřídlech ale o konstrukcích Northropových, přičemž jsem ze své chabé paměti vytáhl ještě F-5, rozumíme si? "Viz. tvůj 298 a moje reakce na něj (300): „Když samokřídlo, tak jedině od Jacka Northropa…“" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 314: samokřídlo, ale přímo jako pojem jsi je vytáhl ty, já jen psal, co se mi líbí za letoun....:o)))
"Hádej, co je Ho.IX "
Algernon napsal v č. 314: Jasně Jean "sám veliký Bubu…" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun