Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
Taky nějaké bombardéry, Avro Lancaster, Aero A-300. Potom ještě Tupolev Tu-2, de Havilland Mosqito, Avia B-35 | |
|
|
Achileus napsal v č. 385: To vieš... každému sa páči niečo iné "Ale chod sturmovik a najkrajsi " |
|
|
|
Ondrej Godal napsal v č. 383: Ale chod sturmovik a najkrajsi "Ale podľa mňa sú najkrajšie IL-2 Šturmovik " |
|
|
|
JJ Mosqito to je krasavec , aspoň pro mě | |
|
|
Spitfiry majú niečo do seba. Ale podľa mňa sú najkrajšie IL-2 Šturmovik a Mosqito a možno ešte P-51 Mustang a Messerschmitt Me 262 Schwalbe. | |
|
|
Mne sa velmi pacia aj Fw-190 najma D, okrem toho aj Spitfire Mk. XIV | |
|
|
Nejhezčí jsou Spitfiry (všech verzí když nepočítám Spitefuly a Seafangy) a Tempesty Mk. V a VI. | |
|
|
No moh sem zvolit lepší formulaci. | |
|
|
ebydos: Dobrý, já jinak nic, fajn, že se ti líběj, mě se vybaví spíš to strašně . | |
|
|
Moby napsal v č. 376: "Fakt strašně, tos vystih." |
|
|
|
Nejhezčí je IL-2 | |
|
|
ebydos napsal v č. 368: Fakt strašně, tos vystih. " Mě se nejvíc líbí gotha go 229 a heinkel he 162 salamander. Strašně krásný stroje...... " |
|
|
|
mig napsal v č. 371: To seš teda pěknej mig.... "Jak-3 " |
|
|
|
Toje pravda omlouvam se za nepřesnost,Byla to Avia B 35 - B 135 | |
|
|
sosák napsal v č. 372: byla to Avia "Já bych řekl,že podle mě bude nejhezčí naše Aero B 35 nebo pozdější prototyp B 135,myslím že to je špička našeho vývoje " |
|
|
|
Já bych řekl,že podle mě bude nejhezčí naše Aero B 35 nebo pozdější prototyp B 135,myslím že to je špička našeho vývoje | |
|
|
Jak-3 | |
|
|
nejhezčí je mosqito a spitfire | |
|
|
joe98 napsal v č. 367: Jo, tak vzhledově nepěkny letoun, až je krásnej "No tak pro mně je to jednoznačně Focke-Wulf TA 152 ." |
|
|
|
Mě se nejvíc líbí gotha go 229 a heinkel he 162 salamander. Strašně krásný stroje...... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Vzhledově nejhezčí letoun