Vzhledově nejhezčí letoun
|
|
---|---|
No tak pro mně je to jednoznačně Focke-Wulf TA 152 . | |
|
|
![]() |
Iljušin napsal v č. 365: Asi že se mu nejvíc líbí?"Ha...a podle čeho soudíš, že je "jednoznačně" nejhezčí z RAF?" ![]() |
|
|
![]() |
baba napsal v č. 358: Ha...a podle čeho soudíš, že je "jednoznačně" nejhezčí z RAF? "Z RAF je jednoznačně nejhezčí spittfire!!!" |
|
|
![]() |
adam napsal v č. 361: A konkrétně kdepak to? V tématu Vzhledově nejhezčí letoun, sloužícímu převážně k sdělení názoru který letoun je dle koho nejhezčí přirozeně nebude tento názor nějak napadán, zatímco v tématech kde jde o faktické informace a diskusi na jejich podkladě, budou příspěvky založené pouze na vágním osobním názoru, nikoli nějakém podloženém faktu přirozeně vystaveny kritice nesmírné"Napsal jsem to proto, protože byli zde snahy napadat osobní názor viz. jiná témata " ![]()
adam napsal v č. 361: Takový drobný tip: "Snahy byly". Pokud máš názor opačný, budu ho patrně napadat"byli zde snahy" ![]() |
|
|
Z RAF je jednoznačně nejhezčí spittfire!!! | |
|
|
![]() |
curahee: například![]() ![]() ![]() ![]() a mnohé jiné. ![]() |
|
|
![]() |
Nemáte někdo nějaké foto toho letounu v jeho válečném hávu?![]() |
|
|
![]() |
Jen mi moc nehraje ten letopočet...Lodestar, to je záležitost z roku 1939 ![]() |
|
|
![]() |
Podle mne (a z děravé hlavy) civilní Lockheed Model 18 "Lodestar" ![]() Pozdější vojenská Ventura/Harpoon. |
|
|
![]() |
Pánové letadýlkáři,Algy,Creon,Honza a spol,prosím,co je toto za letoun?Dostal jsem tenhle obraz od ženy k vánocům,tak bych rád věděl co mi to visí na zdi,já starej tančíčkář se v tom moc nevyznám,není to nějaký B-25 nebo něco takovýho?!Pls. www.obrazy-prodej.cz/index.php?action=showde... |
|
|
Me se dost libi Mosqito | |
|
|
![]() |
Téměř všechny letouny jsou svym způsobem nejhezčí
Ale jsou i výjimky. Třeba takovej He-219. Že Honzo?![]() ![]() |
|
|
![]() |
Hartmann napsal v č. 338:
"Messerschmitt Bf 109 (co jiného to může být vzhledem k mé přezdívce )"
alder napsal v č. 339: Jestli to bylo na Hartmanna tak v jeho případě jenom Bf 109. A jestli to nebylo na Hartmanna, ale jen tak, tak nechápu proč za nejhezčí považuješ hned tři letadla - a všechny nic moc."Bf 109, Fw 190 nebo taky stuka" ![]() |
|
|
![]() |
Dyby byly všechny holky nejhezčí, jak byste volili Miss? (No, šlo by vybrat i tu nejchytřejší, ale to by při těch účastnicích bylo fakt těžký ![]() |
|
|
![]() |
Simi napsal v č. 344: Asi jo... "Téměř všechny letouny jsou svym způsobem nejhezčí" |
|
|
Téměř všechny letouny jsou svym způsobem nejhezčí | |
|
|
![]() |
giro.c napsal v č. 341: Máš pravdu...
"Spit je Spit.....holt je nejhezčí"
alder napsal v č. 339: Taky si myslím.. "Bf 109, Fw 190 nebo taky stuka" |
|
|
![]() |