Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
Tak posílej, připoj i mojí adresu... | |
|
|
Už mám foto ! | |
|
|
Docela by mě zajímalo, podle čeho udělali ten model | |
|
|
Tu máš adresu : forum.valka.cz/ftopic11138.html | |
|
|
To mě zajímá, pošli foto | |
|
|
DuGalle : Nemyslím Flakpanzer 38 ani Aufklära na podv.38(t). Myslím na čisto Hetzerácke aufklärácke pokusy. Jedine,že si EAGLE pomýlil Aufklära 38 s podvozkom citujem :,,jak Hetzer." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 723: Může se jednat o dva typy - zmíněný Aufklarungspanzer 38(t) nebo Flakpanzer 38(t). První měl tu nízkou věžičku s Flakem uprostřed, druhý měl vyšší nástavbu s Flakem vzadu... "Ale nevím co to je. Podvozek je jak hetzer ale uprostřed korby to má asi 30 nebo 20 mm kanon vytočenej tak 70° nahoru. Takže si myslím že je to protiletadlák na bázi hetzeru. " |
|
|
|
brano napsal v č. 724: Máš doufám na mysli Aufklarungspanzer 38(t), nemající s Hetzerem kromě výchozího podvozku nic společného "Aufklärungspanzer Hetzer s 20mm Flakom 38." |
|
|
|
Možno,že je to ďalší z prieskumných verzií s kompletom-vežičkou podobnou,akú mal napr.Sd.Kfz.250/9,Sd.Kfz.222 ? Pošli obe fotá... |
|
|
|
Není to projekt E-25? www.achtungpanzer.com/pz9.htm#eseries asi tak ve 3/4. |
|
|
|
No ale ten to právě není. Aufklärungspanzer Hetzer s 20mm Flakom 38 to není. Jeho fotku totiž mám. Ten neidentifikovaný stroj má ten kanon uprostřed korby a nízko položený. Celkově je stejně vysoký (možná i nižší)než hetzer. | |
|
|
EAGLE : Aufklärungspanzer Hetzer s 20mm Flakom 38.Jeden z projektov nových prieskumných tankov.Postavený jeden prototyp.Pošli mi to foto,prosím.Ď. | |
|
|
Mám někde fotku takovýho vozidla. Ale nevím co to je. Podvozek je jak hetzer ale uprostřed korby to má asi 30 nebo 20 mm kanon vytočenej tak 70° nahoru. Takže si myslím že je to protiletadlák na bázi hetzeru. Jestli to dnes stihnu tak to naskenuju a pošlu fotku. Takže pokud tuší co to je ať dá vědět. | |
|
|
Inak...stále sa tu vedie naozaj zbytočná polemika nad hmotnostnými,či výzbrojnými kategóriami a porovnávačkami.Marder je otvorená plechovka,Hetzer je zatvorená plechovka.Obe však spadajú do kat.ľahších plechoviek.Striktné vymedzenie pojmu ľahký,stredný,ťažký neexistuje.Kam by ste potom zaradili napr.Maxa,či Emila ? Výkonná výzbroj,no slabá koncepcia-slabší pancier-otvorená konštrukcia.A i tak sú radené a určite patria k ťažkým typom. | |
|
|
Díky DuGalle!!! | |
|
|
Dle publikace Hetzer od MBI: původní neakceptovaný název zněl Sturmgeschutz Neue Art mit 7,5 cm PAK 39 L/48 auf Fahrgestell Panzerkampfwagen 38(t). pozdějí leichte Panzerjager 38(t) ještě později Jagdpanzer 38(t) a nakonec Jagdpanzer 38(t) mit 7,5 cm PAK 39 L/48. Jméno Hetzer vzniklo jako neoficiální přezdívka, která ale byla zoficiálněna Guderianem... |
|
|
|
Honza napsal v č. 718: Nene...Gin nás o ničom nepresvedčí a pôjde si zahrať kriket sám. "Jo, a nakonec nás kočka Dzin všechny přesvědčí, že správný jméno bylo kriket....." |
|
|
|
Jo, a nakonec nás kočka Dzin všechny přesvědčí, že správný jméno bylo kriket..... | |
|
|
Honza napsal v č. 714: jojo..príde Dzin a bude to vyriešené (KRIKET)... "Já bych raději počkal na někoho z "tankařů" na frontě. Na netu se dá najít hromada nesmyslů...." |
|
|
|
A na koho např. ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…