Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
Ja mám kopu fotiek,ale nemôžem povedať,že ide o albína... Brunner :-nasadenie : 653.ka bola v Rusku trochu dlhšie než len pri Kursku... |
|
|
|
Takže jediná možnost vidět Ferdinanda v zimě na sněhu byla při jejich testování před odesláním na frontu a pak během jejich reznutí při čekání na přestavbu na Elefant... | |
|
|
Tak tak, jak říká jistý SS-mann níže, stačí se zamyslet, zda-li byl někdy Ferdinand nasazen v zimě. S tím souvisí i to, v jakém období probíhala bitva u Kursku a následný osud Ferdinandů... | |
|
|
To nie,ale prečo je niečo také tak jednoznačne a s neskrývanou iróniou odmietané ? Nemal som pocit,žeby to súviselo so 100% istotou a 100% informáciami,že niečo také nieje možné.Pýtam sa preto opäť,môže niekto bohorovne vyhlásiť,že je to hlúposť,keď je viac než jasné,že Ferdov na východe zima zastihla ? Resp.dokáže niekto vyvrátiť bežne prezentovanú zimnú camo jedného z Ferdov fotografiou inkriminovaného stroja a uvedením správnej camo ? Ja sa nehádam,len chcem zistiť,či je tá camo skutočne len blud. | |
|
|
BRUNNER : Rozdiel mi je jasný.Pýtam sa,prečo odmietate túto možnosť.Máte infá,že niečo také neexistovalo ? | |
|
|
Tuším včera sa tu viedla online polemika(či skôr jednoznačné odmietnutie) o modelárovi,ktorý urobil Ferdinanda v zimnej camo...Máte snáď infá,že by niečo také nebolo možné,pred rekonštrukciou ? Ja mám fotá zasnežených Ferdov,resp.Ferda a Bergeferda z 653.sPzJägAbt z konca roku 1943,takže nieje to nemožné.K tomu prirátam jeden známy bokorys Ferda v bielej.... | |
|
|
Marek: Jen nekruť očima, není se mnou zbytečné o čemkoliv diskutovat. | |
|
|
Dzin (760) : , s tebou je zbytečné o čemkoliv diskutovat. | |
|
|
Marek: (760) Jestli jsi si už našel sám, co přímá palebná podpora znamená, tak je to fajn, alespoň budu mít méně práce se psaním. | |
|
|
Ještě by bylo fajn provést maskování (síť) a bylo by to fajn. | |
|
|
DuGalle napsal v č. 764: "zásobu Red Bullu" |
|
|
|
Ideální je to v případě zakopání třeba celého praporu, pokud má krytá křídla nebo aspoň zásobu Red Bullu... | |
|
|
DuGalle napsal v č. 762:
"Takhle je to ideální"
DuGalle napsal v č. 762: takže to zas až ideální není "ta samohybka se nemůže otočit" |
|
|
|
Takhle je to ideální, ale vyžaduje to nějaký čas na výstavbu a celkově silnou obranu - ta samohybka se nemůže otočit, takže musí být pokryt zbývající prostor jinými prostředky... | |
|
|
Pánové, takto www.verlinden-productions.com/vp_htm_2001_24... mělo skutečně vypadat postavení pro samohybku, nebo jde pouze o fantazii tvůrců z verlindenu ? |
|
|
|
Dzin (759) : Myslíš, že mě zajímá co znamená „přímá palebná podpora“ ? Dělají na Tebe snad dotazy v příspěvcích (756 a 758) takový dojem ? Děkuji, ale opravdu není třeba aby si něco upřesňoval, nebo vysvětloval. Ono, jak správné zařazení Hetzera ( tedy zda mezi lehké, nebo střední ), tak i info o tom, na které cíle přednostně vedla SU-100 svoji střelbu už mám pečlivě ověřené, takže Tvého výkladu již skutečně netřeba. |
|
|
|
Marek: Jestli chceš, mohu ti vše upřesnit. Je mi musíš napsat, co konkrétně. Třeba termín "přímá palebná podpora"? | |
|
|
Dzin : , raději nic. Spokojím se s Tvým vysvětlením a to co - většinou - bývalo primárním cílem palby SU-100 si raději vyhledám a ověřím někde jinde. |
|
|
|
Marek: Ne, selský rozum znamená jen selský rozum. Vždyť už jsem ti ho uvedl... přímá palebná podpora sovětských jednotek. Co z toho konkrétně potřebuješ rozvést či dovysvětlit? |
|
|
|
Dzin : No pokud onen selský rozum znamená Tvůj systém řazení a kategorizování stíhačů tanků, tak to raději ne … Je problém aby si mi uvedl Tvůj výklad toho, co patřilo mezi primární úkoly a cíle techniky s názvem SU-100 ? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…