Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
newim estli to sem patri ale chci se jen tak pro zajimavost zeptat kdyz strela projde pancirem tanku tak kdy a jak exploduje | |
|
|
pro Worchester č. 369: 4,5 kg je dobrý pro samonabíjecí pušku. 4,5 kg není dobrý pro plně automatický režim s nábojem 7,92 Mauser. Zpětný ráz by utlouk i bejka. O FG42 jsem psal do fóra moje oblíbená střelná zbraň |
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 404: "Martin R.: no ty woe to je obrovsky a maji to tam tak pekne poskladany jedno vedle druhyho mno v podstate tam maji se da rict takovou malou armadu" Jo,tom,zabalenou na cesty Jenom mě štvou že tam maj pořád "cena dohodou" nebo "cena dohodou dle vybavení" |
|
|
|
Martin R.: no ty woe to je obrovsky a maji to tam tak pekne poskladany jedno vedle druhyho mno v podstate tam maji se da rict takovou malou armadu | |
|
|
Sgt.Tomas:koukal jsi se tam do fotogalerie? Ten jejich sklad musí být vidět šioko daleko... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 395: jj "www.czhermex.cz ? " |
|
|
|
Prosím o radu . Mám velký problém sehnat zásobní k SVT-40 a když už jej někdo nábízí tak se jedná o předraženou kopii. Na Dragunova jde koupit zásobník za pár kaček.Podle fotek se jeví stejný jako SVT-40 . Nezkoušel jste někdo jestli jde zasunout zásobník z Dragunova do SVT-40 a pokud ano jestli by jej mohl třeba po drobné úpravě nahradit? Děkuji za odepsáni. |
|
|
|
založit muzeum voj techniky
Máš na to prachy? |
|
|
|
bubu napsal v č. 396: to už spíš něco staršího...tohle je moc nový a drahý "kdo de se mnou do T-72M1???? " |
|
|
|
bubu napsal v č. 396: "kdo de se mnou do T-72M1????" Cena dohodou? To bude drahý..... A co vubec s takovym tankem? Na silnici to nesmí a po poli,to by JZD nemělo radost |
|
|
|
kdo de se mnou do T-72M1???? | |
|
|
njn zrovna se diwam na jeden obchod kde si muzu koupit napriklad 122mm houfnici nebo T72
www.czhermex.cz ? |
|
|
|
njn zrovna se diwam na jeden obchod kde si muzu koupit napriklad 122mm houfnici nebo T72 | |
|
|
Provrtaná hlaveň a pak zavařená,závěr zavařen - nejde natáhnout,někdy se stává,že nejde ani zásobník vyndat ven,atd.. | |
|
|
ale kdyz sme u toho jak na zbrani na prvni pohled poznam ze je znehodnocena? | |
|
|
vsak ja tim myslim prakticke vyuziti kdyby nebyla znehodnocena..... | |
|
|
Ještě takový detail a to,že je to znehodnocenka. | |
|
|
njn to ja mit doma.........bych strilel lidi ode me ze 7. patra a vlitnul bych s tim hlavne do skoly.... | |
|
|
To jo to jo... tohle máš doma??? Kiluješ sousedy | |
|
|
Streso - fakt pěknej kousek!!! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň