Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
ja_62 napsal v č. 819:
"Taky mohl myslet polský wz. 48, maďarskou, rumunskou, jugoslávskou, čínskou nebo severokorejskou versi. " Jinak si myslím, že diskusi sestávající převážně z výkřiku do tmy, tápání o tom co vlastně znamenal a různě vtipných komentářů by možná stálo za to smazat. |
|
|
|
ja_62 napsal v č. 819: dobře tak 33 "zatímco hlavní produkční varianta se tradičně označuje jako TT-33?" |
|
|
|
Protože zbraň jež se označuje jako TT-30 byla v zásadě zkušební předserie, ač relativně početná, zatímco hlavní produkční varianta se tradičně označuje jako TT-33?
Taky mohl myslet polský wz. 48, maďarskou, rumunskou, jugoslávskou, čínskou nebo severokorejskou versi. Jinak zjišťování co si kdo "myslel", leč cosi mu zabránilo to vyjádřit písemně považuji za jeden z horších rysů zdejší reality, na rozdíl od některých jiných kteří se tím relativně neskrývaně baví. |
|
|
|
Ero napsal v č. 813: proč 33? "TT 33" |
|
|
|
ja_62 napsal v č. 816: Možná i sebekritiky a pravidel pravopisu. "Trochu diakritiky by to chtělo." |
|
|
|
Marty 7 napsal v č. 810: Trochu diakritiky by to chtělo. "Moje nejoblibenejsi zbrne jsou pps 41 pps 43 ak 47 tokarev " |
|
|
|
Ero napsal v č. 814: jistě, to je moje oblíbená zbraň... "myslíš československý vzor. he, he, he?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 811: myslíš československý vzor. he, he, he? "he, he, he..." |
|
|
|
kosic12 napsal v č. 812: Nechci Vám do toho zasahovat, ale řekl bych že spíš TT 33 "Myslíš Tokarev TT 30?" |
|
|
|
Marty 7 napsal v č. 810: Myslíš Tokarev TT 30? "tokarev " |
|
|
|
he, he, he... | |
|
|
Moje nejoblibenejsi zbrne jsou pps 41 pps 43 ak 47 tokarev |
|
|
|
moje nejoblíbenější zbraň PPŠ41 Špagin a mosin-nagant 1891/30 | |
|
|
Moje najoblubenejsie zbrane su Mauser kar98k, MP40,M1 Garand a MG 42 a MG 38 a MP 44 je toho trochu viac ale vstko sa mi paci. | |
|
|
he-111 napsal v č. 804: Nevím to určitě garante, ale asi née. Tam maj snad jen ZK 383 - a to je o půl kiláku vedle. "Neviem to urcite aleasi v muzeu SNP v Banskej Bystrici" |
|
|
|
pohan napsal v č. 800: VHÚ po Žižkovem - www.vhu.cz "má oblíbená střelná zbraň je kulometná pistole (samopal) vz.38. Nevíte někdo, ve kterém muzeu je vystavena? Díky moc." |
|
|
|
pohan napsal v č. 800: Neviem to urcite aleasi v muzeu SNP v Banskej Bystrici "Ahoj, má oblíbená střelná zbraň je kulometná pistole (samopal) vz.38. Nevíte někdo, ve kterém muzeu je vystavena? Díky moc." |
|
|
|
he-111 napsal v č. 802: A já ti garantuju, že Garand. "najoblubenejšia zbran je M1 garant" |
|
|
|
moja najoblubenejšia zbran je M1 garant | |
|
|
Nyní je např. exponátem výstavy Mobilizace ve VHÚ na Vítkově. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň