Anthropoid - atentát na Heydricha

• Je možné zadat více jmen oddělených čárkou, nebo jen jejich části
Pro přidání nového příspěvku se přihlašte
381-400 z 1036
<< 17 18 19 20 21 22 23 >>
Po
mbbb 2.8.2007 20:40 - č. 743
mbbb
čet.Hrad napsal v č. 741:
"Myslíš, že by jako útěk před spravedlností nespáchal sebevraždu podobně jako Hitler a Himmler? Vždyť po nich byl 3. nejvyšším v řísi."
to je fakt, to by měl po prohrané válce spáchat sebevraždu, to by byla jeho morální povinnost.

On, čistý rytíř světla, mesiáš nové spravedlivé sjednocené Evropy, jeden z nejčistčích ýbrmenšů.....
Inger 2.8.2007 20:39 - č. 742
Nebo take nenasel. Po valce by mel tezke napr. zde ve Finsku, nebot v letech 45-48 hledali ruske spiony. Ale pak a v dnesni dobe, i kdyby zil zde na uplnem severu Finska, tak by ho nikdo nenasel. Tady lide ani nevi, kdo to byl a jak vypadal a kdyz jsem ukazovala jeho fota sousedce- tak se ptala kdo to je. Tady jsou stovky km lesu, a mista, kam nikdo ani neprije, vzdyt i ja treba nevidim nikoho tyden. Ale v roce 1945 se tu kontrolovalo, a tak v te dobe Finsko nebyla bezpecna zeme. Ze severu bych doporucovala Island- tam by se i ztratil, ale tam zase meli zakladnu spojenci..tezke by to mel. Tak by zbyvala Jizni Amerika, tam plasticka operace a pak zpatky do Nemecka. Stacil by jen upravit nos a oci.
čet.Hrad 2.8.2007 20:37 - č. 741
čet.Hrad
Inger napsal v č. 734:
"A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je. Co myslite, podarilo by se mu to?"
Myslíš, že by jako útěk před spravedlností nespáchal sebevraždu podobně jako Hitler a Himmler? Vždyť po nich byl 3. nejvyšším v řísi.
karaya1 2.8.2007 20:37 - č. 740
karaya1
Inger napsal v č. 734:
"Verim ale stale, ze RH litoval svych cinu."
Inger napsal v č. 727:
"Ale jiste, tak jsem to cetla"
Kde to vlastně bylo napsáno? A litoval opravdu upřímně (ehm), nebo chtěl jen požehnání od kněze na svou poslední cestu?
Inger napsal v č. 734:
"A takova slova jako "svine, hajzl" by se o mrtvych nemela uzivat."
V jeho případě to je pouze konstatování stavu. Nebo snad mrtvý člověk rovná se dobrý člověk? To snad ne...
Inger napsal v č. 734:
"A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je. Co myslite, podarilo by se mu to?"
Z celé bytosti doufám, že ne. Ještě to tak.
mbbb 2.8.2007 20:37 - č. 739
mbbb asi znáte, na stránkách Avisu je ke stažení kniha o Operaci Anthropoid:

www.army.cz/scripts/detail.php?id=7419

teď koukám, že tam je jenom anglicky, nevím proč.

Mám tu knihu doma a je dost dobrá.
mbbb 2.8.2007 20:34 - č. 738
mbbb
bush napsal v č. 735:
"Inger napsal v č. 734: "A takova slova jako "svine, hajzl" by se o mrtvych nemela uzivat."
V případě Reinharda Heydricha jsou tato slova hodně slabá !!!
Inger napsal v č. 734: "A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je."
A ty bys chtěla, aby přežil ?"
naprostý souhlas, o RH se nedá mluvit dobře. Prostě hajzl všech hajzlů hajzl. Vždyť co lidí poslal na smrt, žen, dětí, to může dlat jen bezcitná kurva. No, mezi náckama bohužel nebyl sám.

Kdyby náhodu RH přežil válku a utekl někam dejme tomu do jižní Ameriky, tak takovouhle lidskou zrůdu by si Izrealci jistě našli a doufám, že by mu pořádně zatopili.
čet.Hrad 2.8.2007 20:32 - č. 737
čet.Hrad
Inger napsal v č. 734:
Ne, neměl šanci, Mossad by to opačném případě velice spolehlivě vyřešil.
Inger napsal v č. 734:
Dobře, bude stačit masový sadistický vrah a zrůdný zabiják?
Ramon 2.8.2007 20:14 - č. 736
Ramon
Inger napsal v č. 734:
" Jeste jednou se omlouvam za zamenu jmen, psala jsem to velmi rychle. Verim ale stale, ze RH litoval svych cinu. A takova slova jako "svine, hajzl" by se o mrtvych nemela uzivat. A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je. Co myslite, podarilo by se mu to?"
Kdyby přežil a utekl, tak by si ho našel třeba MOSSAD.
bush 2.8.2007 20:13 - č. 735
bush
Inger napsal v č. 734:
V případě Reinharda Heydricha jsou tato slova hodně slabá !!!
Inger napsal v č. 734:
"A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je."
A ty bys chtěla, aby přežil ?
Inger 2.8.2007 20:11 - č. 734
Jeste jednou se omlouvam za zamenu jmen, psala jsem to velmi rychle. Verim ale stale, ze RH litoval svych cinu. A takova slova jako "svine, hajzl" by se o mrtvych nemela uzivat. A treba kdyby valku prezil, stale by mel moznost uteci,- i kdyz malou, ale ta moznost tu je. Co myslite, podarilo by se mu to?
Inger 2.8.2007 20:07 - č. 733
Pardon, omlouvam se, mluvila jsem o zatceni Eliase. Me se ty jmena pletou trochu, prominte.
ABBOT 2.8.2007 20:07 - č. 732
Jinak tohle,
Tom napsal v č. 707:
"Ve srovnání s těmi co má na svědomí si teda vytrpěl KURVA málo, hajzl!"
je svatá pravda.
mbbb 2.8.2007 19:54 - č. 731
mbbb
Inger napsal v č. 723:
"Vice o Benesovi, jeho zatceni a odboji jsem psala na www.palba.cz podivejte se"

no pane jo, prosímtě, kdy dr. Beneše zatknuli???

"Inger napsal v č. 713: "Uzil si dost, neb umiral v bolestech celych 8 dni, a pred svou smrti se vyzpovidal knezi a omluvil, za to co udelal a ze zavinil smrt tisicu nevinnych lidi.""
tomu nevěřím. RH byl lidská stvůra, svině a masový vrah. Jeden z nejhorších. Kdyby nebyl zabit při atentátu, provaz po válce by ho neminul.

A jestli umíral v bolesti 8 dnů, tak pořád je to málo!
Inger 2.8.2007 19:30 - č. 730
To je pravda, tam si ho osud nasel. To opravdu sedi. Kdyby nejezdil kazdy den stejnou cestou..V tom udelal chybu, ktera se mu stala osudnou. Myslim ze pred smrti svych cinu litoval, i kdyz to omluvitelne neni. Ta konference ve Wannsee byla jedna z jeho nejhroznejsich rozhodnuti. Nemel to delat, ale uz se stalo.
ABBOT 2.8.2007 19:18 - č. 729
A to, že byl v právy čas na správném místě sedí, ovšem na 27. květen 1942. To byl opravdu na správném místě, na křižovatce Zenklovy ulice a ulice v Holešovičkách. Tam si ho také spravedlnost našla.
ABBOT 2.8.2007 19:10 - č. 728
Inger napsal v č. 727:
"Ale RH si plne uvedomoval co ucinil, a verim ze mu to pred svou smrti bylo lito. On nebyl tak skrz spatny, jak si moc lidi u vas mysli. Byl jen v "pravy cas na pravem nniste". Kdyby to nreudelal on, tak by se nasel nekdo jiny, a jeste horsi."
Nebyl špatný? Kdyby nebyl tak špatný tak proč dělal to co dělal??? Vždyť to byl také on kdo koordinoval řešení židovské otázky, viz. konference ve Wansee. Byl to masový vrah a pochybuju, že by toho co dělal litoval. Maximálně mohl litovat toho, že nezabil víc untermensch. To by mu bylo podobné.

Velitel Osvětimy Rudolf Hess by se taky mohl vymluvit, že kdyby tu "práci" nevzal on, že by na jeho místo dosadili satana, který by byl ještě horší (ikdyž to už snad ani nejde), no ale těžko by mohl někdo takovému nesmyslu uvěřit.
Inger 2.8.2007 19:00 - č. 727
Ale jiste, tak jsem to cetla,-samozrejme to nemohu vedet na 100 procent, nebot jsem nebyla na svete. Ale RH si plne uvedomoval co ucinil, a verim ze mu to pred svou smrti bylo lito. On nebyl tak skrz spatny, jak si moc lidi u vas mysli. Byl jen v "pravy cas na pravem nniste". Kdyby to nreudelal on, tak by se nasel nekdo jiny, a jeste horsi.
Tom 2.8.2007 18:11 - č. 726
Tom
Inger napsal v č. 713:
"a pred svou smrti se vyzpovidal knezi a omluvil, za to co udelal a ze zavinil smrt tisicu nevinnych lidi."
Tak tomuhle nevěřím ani za mák.
Inger 2.8.2007 18:10 - č. 725
Ja se snazim psat jen objektivne bez zaujeti, i kdyz zrovna Benes mi moc sympaticky neni. Elias byl odvazny, to ano, ale Benes nikoli.
egli 2.8.2007 17:59 - č. 724
egli
Inger napsal v č. 723:
"Podivejte se tam na ty me delsi prispevky, ve kterych jsem to obsahle vysvetlila."
Tak děkujeme za vysvětlení obecně známých věcí
381-400 z 1036
<< 17 18 19 20 21 22 23 >>
Po