Stíhací letouny, letecká válka
|
|
---|---|
Jo, už jsem to opravil | |
|
|
Honza napsal v č. 3652: Bf-109Z. Že. "Bf-109 byl něco jako P-82 TwinMustang.Tzn. Dva spojený trupy Bf-109 vedle sebe novou střední částí křídla." |
|
|
|
To byl ode mě tak trochu podraz, Bf-109R bylo propagandistický označení(kvůli exportu) Prototypu Bf-209, který si držel asi 30 let rychlostní rekord. Bf-109Z byl něco jako P-82 TwinMustang.Tzn. Dva spojený trupy Bf-109 vedle sebe novou střední částí křídla. | |
|
|
Nebýt těch třípohledovejch nákresů už bych to měl dávno v digitální podobě. Ale ty nákresy jsou nejdůležitější. | |
|
|
T1 - ano, H0 a H1 taky ano, Bf-109R ne ( Jen Bf-109F-4/R1, Bf-109G-2/R1 atd.). Je to zaměřený jen na západní frontu. Bf-109Z taky ne ale ta byla jen na východě ne? | |
|
|
Máš tam i Bf-109R, Bf-109Z, Bf-109T1,T2 a Bf-109H? | |
|
|
Jo. Bf-109 a Spita. | |
|
|
Já myslím, jakej letoun máš tak hezky rozebrán.... | |
|
|
Cokoli kromě Bf-109,Spitfiru a japončíků. mimochodem někde jsem viděl něco podobnýho na ju 88. | |
|
|
Eagle: U jakýho letounu? | |
|
|
Tom: Informace, že Re-2005 Sagittario byl nasazen k protivzdušné obraně říše je blud? Bylo jich vyrobeno ani ne 40, ale sám nevím, narazil jsem na to jen okrajově. |
|
|
|
nemá někdo něco podobnýho ale na jiný letadla ? | |
|
|
Já ho mám celkem hezky rozebranej cca na 2,5 m dlouhám papíře. Hezky i s vývojovou linií (proto 2,5 m). Ještě jsem nenašel typ kterej by tam nebyl. U každýho typu je třípohledovej nákres takže se podle toho dobře identifikuje. | |
|
|
Eagle napsal v č. 3640: Obráť sa na Algernona...on vie všetko. "Co takhle rozebrat vývoj Bf-109 vs vývoj Spitfiru ?" |
|
|
|
Co takhle rozebrat vývoj Bf-109 vs vývoj Spitfiru ? | |
|
|
To jen kvůli IL-2. Takže to tam je špatně. | |
|
|
Ani G.50, G.55, ani Re 2005 mimo zkoušek u LW nelétaly. | |
|
|
Do talošů nedělám, ale mám dojem, že s G.50 na východní frontě lítali jen Fini a Italiáni, Mc-202 jen Italoši (němci ani jeden z nich neměli). U G-55 si tak jistý nejsem, ale pokud vím, vyrobilo se jich něco přes sto kusů a sloužily u Italské sociální republiky. Němci zavedli snad jen Re-2005. |
|
|
|
Měli němci na východní frontě fiat G-55 ? G-50 a MC-202 měli ne ? V takové, shora, jednolité zelené kamufláži a zdola byl myslím světle modrý. | |
|
|
Algernon napsal v č. 3628: Ne. "A brání Ti snad něco tedy debatu nějak rozvířit, když to tu vázne? :o)" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Stíhací letouny, letecká válka