Československé opevnění z let 1935-1938
|
|
---|---|
Algernon napsal v č. 3107: nonono, takovejch je... "Páni! :o)" |
|
|
|
Jo, slyšel jsem něco ve smyslu, že mají na Milostovicích kanon, co je na tom pravdy? (jestli ta kočka co mne prováděla v Darkovičkách nekecala. ) | |
|
|
mbbb napsal v č. 3085: Zkrátka bych upřednostnil Lichkov. Propagace AČR mne nezajímá. To je to, co jsem chtěl říct. "no dyť jo, proč ne, armáda to podporuje a za to ji propagujou - něco za něco." |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3083: no dyť jo, proč ne, armáda to podporuje a za to ji propagujou - něco za něco. "bodeť by ne, když je to její největší každoroční propagační akce u nás..." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3080: bodeť by ne, když je to její největší každoroční propagační akce u nás... "na druhou stranu AČR Cihelnu silně podporuje" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3078: na druhou stranu AČR Cihelnu silně podporuje "Cihelna si daleko více namísto propagace prvorepublikové armády dává za úkol propagaci AČR" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3076: Upřímně řečeno tomu věřím. Bohužel jsem to časově nestihl, ale určitě bych před Cihelnou v sobotu upřednostnil Lichkov. Z jednoho prostého důvodu. Cihelna si daleko více namísto propagace prvorepublikové armády dává za úkol propagaci AČR, což se dá jednoduše zjistit pohledem na program ukázek. A přestože moderní armáda jistě spoustu lidí zajímá, mne vůbec a když byla kupříkladu v Milostovicích ukázka vrtulníku, raději jsme šli na OP-S 24... "Lichkov prej byl asi milionkrát lepší než Cihelna (nebyl jsem, jen z doslechu) a Renaulty z Lichkova (alespoň jeden) pojede do Lešan " |
|
|
|
Lichkov prej byl asi milionkrát lepší než Cihelna (nebyl jsem, jen z doslechu) a Renaulty z Lichkova (alespoň jeden) pojede do Lešan | |
|
|
Ondra napsal v č. 3068: "Počet návštěvníků byl mnohonásobně (řádově) vyšší na Cihelně." Jistě, nicméně, a teď bych nerad někoho naštval, leze mi na nervy tyhle doslova konkurenční boje mezi jednotlivými subjekty ještě v rámci tzv. "KPO". Stačilo by se domluvit a obě akce by si mezi sebou vzájemně neodlákávaly návštěvníky. Je vcelku pochopitelné, že na Cihelně, která je známá po celé republice a má několikaletou tradici je více návštěvníků než v Lichkově. Samozřejmě neznám zákulisí, je to čistě můj soukromý pohled na věc. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3066: "Co je vůbec v expozici na K-S 14? Stále protidrogová výstavka? Teď jsem se dozvěděl docela šokující zprávu, že byla z Dobrošova převezena zpátky vzduchotechnika!" Do 14 jsem se vůbec nedostal, vzduchotechnika byla skutečně převezena.
Fuky napsal v č. 3066: Počet návštěvníků byl mnohonásobně (řádově) vyšší na Cihelně. "Kdyby neprobíhala ve stejný termín akce o pár kilometrů vedle mohlo jich být na obou akcích ještě víc. Ale to je jen takový můj soukromý poznatek... " |
|
|
|
Ondra napsal v č. 3063:
"Cihelna proběhla dobře, "
Ondra napsal v č. 3063: To je fajn.
"nikomu se nic nestalo"
Ondra napsal v č. 3063: Jak jinak
"vyhráli ti hodní"
Ondra napsal v č. 3063: Kdyby neprobíhala ve stejný termín akce o pár kilometrů vedle mohlo jich být na obou akcích ještě víc. Ale to je jen takový můj soukromý poznatek..."diváků hodně" Co je vůbec v expozici na K-S 14? Stále protidrogová výstavka? Teď jsem se dozvěděl docela šokující zprávu, že byla z Dobrošova převezena zpátky vzduchotechnika! |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3057: Cihelna proběhla dobře, vyhráli ti hodní, nikomu se nic nestalo, počasí pěkné, diváků hodně. Takže spokojenost "Mimochodem, Ondro, jak proběhla Cihelna?" |
|
|
|
Mimochodem, Ondro, jak proběhla Cihelna? | |
|
|
mbbb napsal v č. 3032: Zajímavé.
"Některý "díry" sme i našli, dokonce vylámaný ve skále a seděly s archivní mapou - tak snad to bylo ono "
mbbb napsal v č. 3032: Hodně by mě to zajímalo. "Kdyby tě to hodně zajímalo, musel bych zahrabat v papírech. " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3030: já už si to moc nepamatuji. Byli jsem tam s "brňákama" na pozvání "plzeňáků" a mimo jiné jsme hledali pár výkopů pro 36-tky, který pak již nebyly postavený z důvodu, že se narodily řopíky. Některý "díry" sme i našli, dokonce vylámaný ve skále a seděly s archivní mapou - tak snad to bylo ono Kdyby tě to hodně zajímalo, musel bych zahrabat v papírech. Ona možná někdy vyjde u Honzy Škody knížka o Plzeňské čáře a tam to bude - krom jiného - viděl sem části rukopisu - myslím, jestliže to vyjdem, bude to hodně výživné "Výkopy pro 36ky? Na plzeňsku? Co prosím? To mne budeš muset zasvětit!" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3027: Výkopy pro 36ky? Na plzeňsku? Co prosím? To mne budeš muset zasvětit! "no jo, ale největší sranda bylo hledat výkopovky pro 36-tky na plzeňsku - to bylo zábavné " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3025: "Jo, ale moc jsme toho neprošli, ono najít 36ky, obzvláště když nefunguje jako na potvoru dbase na řopíkách, kolega M. Thér, který má šestatřicítky prošlapané křížem krážem nezvedá telefon... Potom je třeba se pro radu obrátit na mapu KČT... " no jo, ale největší sranda bylo hledat výkopovky pro 36-tky na plzeňsku - to bylo zábavné to mi připomíná, když sem byl jako ušák na Šumavě s Ivem Vondrovským a on tam hledal díry, kde předtím stály řopíky - lítal po louce od jedné díry k druhé a já sem ho tenkrát v duchu litoval, co z toho má |
|
|
|
Jo, ale moc jsme toho neprošli, ono najít 36ky, obzvláště když nefunguje jako na potvoru dbase na řopíkách, kolega M. Thér, který má šestatřicítky prošlapané křížem krážem nezvedá telefon... Potom je třeba se pro radu obrátit na mapu KČT... | |
|
|
Fuky napsal v č. 3021: mohlo tam být pěkně "I.a" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3019: I.a "kde jste byli?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Opevnění, stavby
- > Československé opevnění z let 1935-1938