Československé opevnění z let 1935-1938
|
|
---|---|
david gore napsal v č. 3723: Měl jsem dojem, že na Amu někde tyto problémy nastaly.
"Ne."
david gore napsal v č. 3724: No, to skutečně brzo... Takže by výstavba objektu byla reálná až na jaro 39... Proč byly na Amu vlastně osazovány zvony až tak pozdě? (resp. ony osazovány nebyly vůbec...) "Definitivní projekt byl dokončen po 10. říjnu 1938, což už bylo k ničemu. " |
|
|
|
david gore napsal v č. 3689: "Sály vylámanány na 100%, betonáž na 100%, šachta vybetonována, ale zasypána. Vstup je dole zazděn, ale je to poznat, kde to bylo." Aha, já jsem myslel, že to bylo jen a jen vylámáno, nejsou tam náhodou problémy s posuvem horniny? Kdy se vůbec měla minometka budovat? a co schodiště? bylo vybetonované? |
|
|
|
david gore napsal v č. 3682: no, tak to nepochybně... Jak to tam vůbec přesně vypadá? Byl tam výlom na sto? "To jo, hlavně pod K - S 44." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 3681:
"tam je to zajímavý"
david gore napsal v č. 3682: Tak díky, už takhle slintám abych to viděl a vy mě musíte ještě takto napínat "To jo, hlavně pod K - S 44." |
|
|
|
david gore napsal v č. 3674: tam je to zajímavý "na prohlídku podzemí Adama" |
|
|
|
S houmís jsem se naštěstí nepotkal nikde, ani stop po nich moc nebylo. Jak už jsem psal, nejhůř jsem se cítil před Mo-S 15, prázdná flaša od toluenu, asi 20 prázdných balení Modafenu.... No to jsem hned raději valil pryč | |
|
|
Tak co, jak to vypadá v objektech v Háji? | |
|
|
Fuky napsal v č. 3585: mám strach, že vím, jak to dopadne............. "Rekonstruován unikátní pěchotní srub N-S 53, dobetonovaný 1. 10. 1938, bohužel však tato rekonstrukce má přivést objekt do plánovaného stavu, nikoliv původního (jako ostatně muzea téměř všechny...) takže zaniknou některé zcela unikátní prvky, jako zbytky bednění, traverz apod..." |
|
|
|
ad. N-S 53 - ti blbouni tam vyzdívají příčky, které tam nikdy nebyly... | |
|
|
ještě, že sem tak vrážim ty odkazy, našel jsem něco o Šibenici. www.mujweb.cz/www/libor.baranak/sibenice.htm |
|
|
|
kocicak.mysteria.cz/opevneni/vltava_d/o_vlta... Kočičákovy stránky - má tam nově vltavskou čáru! |
|
|
|
Rekonstruován unikátní pěchotní srub N-S 53, dobetonovaný 1. 10. 1938, bohužel však tato rekonstrukce má přivést objekt do plánovaného stavu, nikoliv původního (jako ostatně muzea téměř všechny...) takže zaniknou některé zcela unikátní prvky, jako zbytky bednění, traverz apod... www.sweb.cz/bunkr53/ |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3513: však jsem psal
"Nesouhlasím, šlo o jednu z mála průstupných lokalit v úseku... Pročpak by asi byl umístěn v objektu 14 kanon? Slaběji vyzbrojené objekty 15 a 16, stavěné až v roce 39 měly být předsunuty o několik metrů před silnější 14 a 17, uzávěr cesty zde byl tedy zdvojen."
čet.Hrad napsal v č. 3511: "ale pravděpodobně je to i tím, že úsek měl být zadán ve dvou etapách (v 1. sruby 14 a 17, poté 15 a 16)" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 3511: Nesouhlasím, šlo o jednu z mála průstupných lokalit v úseku... Pročpak by asi byl umístěn v objektu 14 kanon? Slaběji vyzbrojené objekty 15 a 16, stavěné až v roce 39 měly být předsunuty o několik metrů před silnější 14 a 17, uzávěr cesty zde byl tedy zdvojen. "Tady bych trochu nesouhlasil, neekonomické mi přijdou 4 sruby (podzemí jsem zavrhl), ale pravděpodobně je to i tím, že úsek měl být zadán ve dvou etapách (v 1. sruby 14 a 17, poté 15 a 16)" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 3509: Teď už ne, díval jsem se více do plánů a mapy
"Myslíš tu tvojí pěchotní tvrz?"
Fuky napsal v č. 3510: Tady bych trochu nesouhlasil, neekonomické mi přijdou 4 sruby (podzemí jsem zavrhl), ale pravděpodobně je to i tím, že úsek měl být zadán ve dvou etapách (v 1. sruby 14 a 17, poté 15 a 16) "Otázku tvrze v tomto prostoru vidím jako naprosto nereálnou, zbytečnou a drahou, například již jen z toho důvodu, že pro výstavbu řopíků na Sušině musela být postavena lanovka. Další otázkou by byla výstavba vchodového objektu, příjezdové komunikace a především velmi nákladného podzemí. Zvolenou variantu čtyř pěchotních srubů se společnou obvodovou překážkou považuji správné a nejekonomičtější řešení." |
|
|
|
Otázku tvrze v tomto prostoru vidím jako naprosto nereálnou, zbytečnou a drahou, například již jen z toho důvodu, že pro výstavbu řopíků na Sušině musela být postavena lanovka. Další otázkou by byla výstavba vchodového objektu, příjezdové komunikace a především velmi nákladného podzemí. Zvolenou variantu čtyř pěchotních srubů se společnou obvodovou překážkou považuji správné a nejekonomičtější řešení. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 3506: Myslíš tu tvojí pěchotní tvrz? "Fuky: už jsi se díval na ty objekty StM na Sušině (StM-S 14-17)?" |
|
|
|
Fuky: už jsi se díval na ty objekty StM na Sušině (StM-S 14-17)? | |
|
|
Perry napsal v č. 3473: 19.-čtí hraničáři - podrobně o zaujetí ZH v tomto prostoru píše Holub ve své knize Hraniční oblast 35 "Nevíte který pluk sloužil na Rychnovsku nebo na Rokytnicku v době mobilizace?" |
|
|
|
Perry napsal v č. 3473: Jestli myslíš hraničáře, tak šlo o hraničářský pluk 19. "Nevíte který pluk sloužil na Rychnovsku nebo na Rokytnicku v době mobilizace?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Opevnění, stavby
- > Československé opevnění z let 1935-1938