Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Kralik napsal(a) v č. 543: ANO, též doporučuji. "od Farley Mowata Ani pták nezazpíval" |
|
|
|
Předevčírem jsem dočet od Farley Mowata Ani pták nezazpíval. Všem doporučuju. (Nenechte se zmást, tím že psal i přírodopisný příběhy a příběhy pro děti.) | |
|
|
No, znám člověka, kterej se to snažil přečít. Přečet asi 10 stránek a nechal toho. Prý se to opravdu nedá číst. Nejdřív se tam píše o pol. situaci v Německu a dál to nedočet. | |
|
|
Lukas napsal(a) v č. 540: "Nejlepší je Mein kampf." Tys tomu dal korunu. Doufám,že sis ho aspoň přečetl!!!!! o čemž pochybuji P.S: já ne a ani po tom zatím netoužím. |
|
|
|
Nejlepší je Mein kampf. Taky SS v akci neni nejhorší. | |
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 533: Jednoho z největších? Sakra, to jsem nevěděl.... "Hele školáci , pořád vám nutí Havla jako jednoho z největších spisovatelů?" |
|
|
|
Reno:Zatím ne,ale já si ji asi za chvilku vytáhnu z knihovny DuGalle:Myslíš takovýto "potkal pižďuch pižďucha"? |
|
|
|
Reno:to nás čeká příští rok DuGalle:pořád,pořád |
|
|
|
Reno napsal(a) v č. 532: Jo tak ta je super, jedna vůbec z nejlepších knih o ww2. I toho bolševického balastu tam je kupodivu minimálně. "Příběh opravdového člověka" |
|
|
|
Najlepšia je takčitak Božena Němcová a Ľudovít Štur. Miloš Hubaček sa môže "strčiť" P.S. - ponorka opäť na scéne. | |
|
|
Reno: Já také ne. Ale přečetl jsem si jí jako nepovinou. | |
|
|
Hele školáci , pořád vám nutí Havla jako jednoho z největších spisovatelů? | |
|
|
Hele mládeži, že jste nečetli jako povinnou četbu knížku "Příběh opravdového člověka"? | |
|
|
Mi ted ctem Malostranské povídky,Divou Báru a jim podobné.A takovou klasiku tady na Vsetín nemám ani sanci sehnat.Takova je to tady dzungle | |
|
|
Bart S.:Romeovi a Julii se nevyhne asi většina školou (ne)povinných Kralik:My letos čteme docela pěkný kousky...povětšinou se odehrávají ve II.světový..viz tvůj brácha ..ikdyž většinou mají "mírně" romantický podtext->Romeo,Julie a tma příp.Petr a lucie |
|
|
|
Bars S.: Ale to my taky...ale řekla nám, že když něco pěknýho přečtem můžeme to tam napsat taky. | |
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 526: Zda to někdo má u nás nevím ale amazon.com to má běžně. "O.K., díky. Ještě vlastně poslední dotaz - je to sehnatelné u nás nebo je to nutné objednat?" |
|
|
|
Kralik napsal(a) v č. 520: To se docela máš. My do čtenářáku musíme číst kousky typu Romeo a Julie. "VC jsem psal dokonce do čtenářáku " |
|
|
|
O.K., díky. Ještě vlastně poslední dotaz - je to sehnatelné u nás nebo je to nutné objednat? | |
|
|
DuGalle napsal(a) v č. 524: No tak to ani moc ne, přece je jen více zdůrazněno ono "dobrovolnictví". "nicméně se obávám, že to autor točil směrem - my nic, my neměli na výběr, my byli dobří" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii