Zajímavé akce ve vzduchu
|
|
---|---|
Ano. právě proto nechápu, proč tu operuješ s tím, že je to Jak nebo Lavočkin | |
|
|
Tom napsal v č. 308: Až takých hrubých chýb sa Rusi pri montáži nedopúšťali, lietadlá sa na výkresy podobali vždy aspoň približne "Pasuje to jen na Iljušin" |
|
|
|
mig napsal v č. 307: PŘESNĚ, nepasuje to ani na Lavočku a ni na Jak. Pasuje to jen na Iljušin. "nepasuje tam takmer nič" |
|
|
|
Tom napsal v č. 306: To určite, z tohto pohľadu to vidieť ako cez rontgen.... nepasuje tam takmer nič "dokonale" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 303: Naopak. Zejména dokonale pasuje jejich vnitřní uspořádání "A tvarově moc nesedí zadní křídla." Apropó Guano a "kecafon": to jsou sluchátka! |
|
|
|
králík: Sorry. výškovky... nějak jsem si zvykl to takhle říkat. | |
|
|
Eagle napsal v č. 303: ??? "zadní křídla" |
|
|
|
Honza napsal v č. 289: Mělo to nezakrytou kabinu nebo je to jen prohořelý ? Iljušin to určitě není, je to na něj moc malý. A tvarově moc nesedí zadní křídla. "Takže si mořte hlavičky, já už vím, co to není, ale mnohem zajímavější je, co onen vrak původně byl..." |
|
|
|
Asi nějaký přeběhlík. | |
|
|
Hartmann napsal v č. 298: Asi ano "Myslíš tohodle? " |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 298: Hele není na té fotce stejnej jouda jako na té z toho "amerického" tábora? "Myslíš tohodle?" |
|
|
|
Tom napsal v č. 297: Les je neďaleko, dural ma nezastaví!! "Je z duralu, miláčku. Zkus to " |
|
|
|
mig napsal v č. 295: Myslíš tohodle? "Na Dukle máme IL-10" |
|
|
|
Tom napsal v č. 294: Ja mám... aj La "Kdo má Šturmovika" |
|
|
|
Na Dukle máme IL-10, skúsim ho podpáliť | |
|
|
Iljušin | |
|
|
Lavočkin | |
|
|
No právě že absolutně netuším.... | |
|
|
Honza napsal v č. 289: Hoď svoj názor . Mne ten stroj zatiaľ celkom nepasuje na žiaden spomínaný typ. "Takže si mořte hlavičky, já už vím, co to není, ale mnohem zajímavější je, co onen vrak původně byl..." |
|
|
|
Házím znovu link, aby jste to nemuseli složitě hledat : www.fronta.cz/index.php?photo=136 Takže si mořte hlavičky, já už vím, co to není, ale mnohem zajímavější je, co onen vrak původně byl... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Zajímavé akce ve vzduchu