Východní fronta
|
|
---|---|
Dzin napsala v č. 1058: Tak spusť čo máš a ja ti poviem čo nemám... " Což ale rozhodně nevylučuje ono, že máme stejný zdroj, spíše naopak. " |
|
|
|
SK: (1057) Což ale rozhodně nevylučuje ono, že máme stejný zdroj, spíše naopak. | |
|
|
Dzin napsala v č. 1056: Prečo myslíš, že máme rovnaký zdroj? Nemyslím, že v tých 12 zväzkoch to bolo až tak podrobne... "Protože máme oba stejný zdroj, tak si myslím, že to zvládneš sám zcela v pohodě. " |
|
|
|
SK: (1055) Protože máme oba stejný zdroj, tak si myslím, že to zvládneš sám zcela v pohodě. | |
|
|
Dzin napsala v č. 1054: Nie prečo? "Neřikejte mi, že už tu nikoho nezajímá východní fronta..." OK, tak ma napr. zaujíma koľko ktorých typov diel vyrobili sovieti v jednotlivých rokoch vojny. Vieš pomôcť? Inak vieš niečo aj k jednotlivým typom? |
|
|
|
Neřikejte mi, že už tu nikoho nezajímá východní fronta... | |
|
|
Eagle napsal v č. 1052: Jedině nějaký dokument a ten převést do počítače. "No jo. Jenže to se hůř shání. A v letectví tuplem." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1051: No jo. Jenže to se hůř shání. A v letectví tuplem. "On asi myslí delší, ne 16 sekund....." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1049: O n asi myslí delší, ne 16 sekund..... "Pokud chceš letecký filmy z WW2, mrkni se sem : mezek.valka.cz/texty/filmy.htm" |
|
|
|
Já mam MG42, MP44, Pak, Panzerfaust, Tiger. | |
|
|
Pokud chceš letecký filmy z WW2, mrkni se sem : mezek.valka.cz/texty/filmy.htm | |
|
|
Eagle napsal v č. 1046: Ne, první.... "Z druhé světové " |
|
|
|
King Rabbit: Určitě, kouknu se, jo? |
|
|
|
King Rabbit: Z druhé světové ? | |
|
|
Zdar, nevite nekdo o stazitelnych videich z valky?Potazmo jestli byste nekdo poslal na mail. Dekuju za odpoved. |
|
|
|
guano:Na "naší" Nově nebude rozhodně nic.V den 60.výročí okupace nacisty,byla reportáž pouze na ČT 1,na železného paskvilu,nebyla ani zmínka.. | |
|
|
Tak mame 6.10. - to jsem zvedav, jestli bude neco v mediich... | |
|
|
pbradler : Pokud jen přímo proti Řecku, tak snad pouze toto XVIII. sbor - 2. tanková divize, 5. a 6. horská divize, 72. pěší divize XXXX. sbor - 9. tanková divize, SS Leibstandarte, 73. pěší divize Je to chabé, ale bohužel . Tohle je Ti určitě stejně známo. |
|
|
|
Marek: Čísla nemeckých zborov proti Grécku: XXXX. TS XVIII. XXX. |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1039: Díky,myslel jsem si to . "Ano pane curahee čerpal som z tejto knihy" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta