Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Že by vzduchovka s velkým zásobníkem? | |
|
|
Jestli narveš do vzduchovky 30 ran, tak jsi frajer! | |
|
|
Pánové kopne vám i vzduchovka,když z ní dáte dávku 30 ran naráz!!! | |
|
|
nevedel by mi niekto poradit kde by som zohnal helmu wehrmachtu? | |
|
|
Co tak se kouknout na tohle : 198.144.2.125/MG42/FULL/WWII%20guns.wmv 198.144.2.125/MG42/FULL/Sturmgewehr.wmv Stg44 i Thompson trochu s obsluhou cukají a není se čemu divit |
|
|
|
rozhodně menší než mp44 | |
|
|
Co?? Thompson že má malý zpětný ráz? |
|
|
|
Mp44 je docela dobrá na dálku,ale má pomalejší kadenci střelby než Thomi.Taky má větší průraznost. Thomi je rychlejší a ma malý spětný ráz. TAK SI VYBER!!! |
|
|
|
to Hanz Thorvald: špatně se porovnávají 2 odlišné věci , jako je útočná puška a samopal.Ale z celkového hlediska je lepší MP44. | |
|
|
Chtěl bych se zeptat na váš názor je lepší MP44 nebo thomson? | |
|
|
Zdar! Nemá někdo náhodou nějaké podklady o tom jak a hlavně na čem se po letišti převážely motory Jumo 004? Mám jenom nějaké nákresy,ale moc jim nevěřím.Dík Pepe |
|
|
|
seznam + opravdu malé info: www.answers.com/topic/list-of-german-concent... |
|
|
|
Scháním seznam všech větších koncentračních táborů + malé info. Děkuji | |
|
|
Bigpuma napsal v č. 661: Otevři si např. www.blisty.cz a jdi na konec stránky, ve sloupci 2.SV najdeš fotoseriál ze Stalingradu v několika částech. "shanim jakou koliv fotku nebo obrazek ze stalingradu" |
|
|
|
shanim jakou koliv fotku nebo obrazek ze stalingradu | |
|
|
cinik: Mapy osvobození Československa rudou armádou 1944-1945. Vydal Vojenský zeměpisný ústav Praha Mapa č. 21 |
|
|
|
Viz nástěnka: Dá se někde sehnat podrobnější mapa (i jen na webu), kde je vyznačena hranice v Čechách meziúzemím osvobozeným západem a RA (WWII)? | |
|
|
Nazdar lidi, sháním nějajé podrobné mapy severní moravy z II. sv. války. Neljépe 40. - 45. rok. Kdo by o něčem něděl, měl a chtěl mi to poslat, díky. Můj mail: mailto:[email protected] | |
|
|
www.rozhlas.cz/wwii/valkacd/_zprava/167574 | |
|
|
Niekoľko rokov som v Nitre
Algernon napsal v č. 655: Čo sa týka môjho pôvodu skoro si sa trafil "654/1 To bydlíš ještě na Slovensku, a nebo už až někde na Ukrajině..?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte