Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Tu je problém nájsť aj knižnicu Tiež ďakujem, vyskúšam (žena ma zabije ) |
|
|
|
Trochu ďaleko, ale dík... možno už čoskoro | |
|
|
Neviete niekto, kde by sa dali zohnať výkresy, fotografie čs. Š-16? | |
|
|
Já ty svoje bunkráky našel v Žambereckých lesích,párkrát jsme zašli do hospody a bylo to Nakonec jsme skončili na K S-31 a K S-32. |
|
|
|
Meloun napsal v č. 644: "Poradí mi někdo, jak se dostat mezi bunkráky???" Nejjednodušší je dojet na nějaký rekonstruovaný bunkr, začít tam pomáhat a už tam zůstat . Tak jsem to udělal já. |
|
|
|
Musíš za uplňku hledat v pohraničních oblastech,třeba i vylezt na strom a kouknout jestli není vidět v dáli světélko vycházející skrze střílnu haldy železobetonu. | |
|
|
Napiš fukymu | |
|
|
Poradí mi někdo, jak se dostat mezi bunkráky??? | |
|
|
www.zdf.de/ZDFde/inhalt/15/0,1872,2196847,00.html Klikněte na: "Schicksalsjahr 1945"- Zeitzeugen und Bilderserien Je to BOMBA !!!. |
|
|
|
Sice to není přesně ono, ale taky zajímavé audio: www.radio.cz/cz/vydani/65544 www.radio.cz/cz/clanek/58779 |
|
|
|
Hledám originální nahrávky českého rozhlasu,při příležitosti vstupu německých vojsk 15.3.39,a volání o pomoc během Pražského povstání?!Díky. | |
|
|
mato napsal v č. 639: nic se neděje, ale když napíšeš že nosí stejnou a řekne ti, že není anglická, nebo ti ukáže všitý štítek, tak ti budu vděčný. Ta předchozí informace je téměř k ničemu. "tak prepac..." |
|
|
|
kaufi napsal v č. 638: tak prepac... "Dobrá rada nad zlato " |
|
|
|
mato napsal v č. 637: Dobrá rada nad zlato "nieco podobne nosi nas profesor biologie : )" |
|
|
|
kaufi napsal v č. 636: nieco podobne nosi nas profesor biologie : ) "Prosím o pomoc pří identifikaci kombinézy" |
|
|
|
Prosím o pomoc pří identifikaci kombinézy. Je to nejspíše zimní pracovní kombinéza, barvy khaki. Má dvojité návlečné výložky, jednu náprsní kapsu, dvě boční kapsy a zároveň otvory pro přístup ke kapsám v kalhotách pod kombinézou. Kombinéza je podšitá látkou šedé barvy a v pase má zevnitř stahovací šňůrku. Na límci je přišit mosazný knoflík anglického typu, z čehož usuzuji, že se jedná o anglickou kombinézu. Přední kostěné knoflíky nejsou zřejmě originální. Fota na militaryinzert.wz.cz/kombineza/kombineza.htm Za informace děkuji. | |
|
|
MeLLy napsal v č. 634: Prvého prototypu ? "Peosim vás potřeboval bych někde sehnat obrázek Porsheho prototypu Elephanta/Ferdinanda zkoušel sem google ale nic se mi nepodařilo najít pomocte mi" |
|
|
|
Peosim vás potřeboval bych někde sehnat obrázek Porsheho prototypu Elephanta/Ferdinanda zkoušel sem google ale nic se mi nepodařilo najít pomocte mi | |
|
|
Shanim casopis Zlinek z roku 1992, na titulni strane je letici Mosquito v cs. povalecnem markingu. Diky. | |
|
|
pawel napsal v č. 631: "jakej mas mod do SSII?" nehovoril by som ani o mode ale o verzii: teraz hram cold war niekde mam este mod modern war a multipack map. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte