Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Lipton napsal v č. 609: Došli! Jsou výborný. Moc ti Děkuju. "Tatar: Zopár som ti ich poslal. Došli v poriadku?" |
|
|
|
Tatar: Zopár som ti ich poslal. Došli v poriadku? | |
|
|
Lipton napsal v č. 601: Jo, to bys byl hodnej. Jestli bys tam našel ten M3A1 Stuart na adresu mailto:[email protected]"Tatar: Fotiek s americkými tankistami mám habadej. Ak chceš, môžem ti ich oscanovať z kníh a poslať na mail." Předem děkuju. |
|
|
|
mato napsal v č. 599: Jo. Díky. to je přesně to co jsem potřeboval. "public.fotki.com/pcmodeler/reference_ gallery/armor_reference_photos-1/m3a1_stuart/ staci?" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 605: napises an fronte do shanim,shanis,... "Znáš nějakou jinou rychlou metodu?" |
|
|
|
Mato: Já vím, ale když něco rychle potřebuješ, tak to najdeš, tohle byl jen příklad Znáš nějakou jinou rychlou metodu? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 602: tak takymto sposobom najdes asi len 30%fotiek ake potrebujes totis nie kazdy obrazok stuarta je ulozeny pod nazvom stuart "Pro ty, kteří hledají nějakou fotku tu je malý návod: Otevřete si stránku www.google.com a nad políčkem pro zadání textu je odkaz Obrázky. Tak na něj klikneme a zadáme do políčka text, v našem případě "M3A1 Stuart" a klikneme na tlačítko Vyhledat googlem. Poté se nám zobrazí mnoho obrázků a my i vybereme ten, který se nám líbí." |
|
|
|
tak mne by zase trebalo m3a1 stuarta v ruskom prevedeni | |
|
|
Pro ty, kteří hledají nějakou fotku tu je malý návod: Otevřete si stránku www.google.com a nad políčkem pro zadání textu je odkaz Obrázky. Tak na něj klikneme a zadáme do políčka text, v našem případě "M3A1 Stuart" a klikneme na tlačítko Vyhledat googlem. Poté se nám zobrazí mnoho obrázků a my i vybereme ten, který se nám líbí. V příštím dílu si řekneme, jak obrázek zobrazit a uložit. |
|
|
|
Tatar: Fotiek s americkými tankistami mám habadej. Ak chceš, môžem ti ich oscanovať z kníh a poslať na mail. | |
|
|
Tatar napsal v č. 598: " M3A1 Stuart " public.fotki.com/pcmodeler/reference_gallery... staci? |
|
|
|
Nemáte někdo fotky s americkejma tankistama a fotky s tankem M3A1 Stuart v americký verzi? Nechce někdo koupit německu přilbu z 2.sv.války? |
|
|
|
Sháním nějaké informace o jistém 8cm kanónu,který používal Wehrmacht. Mám doma totiž nábojnici,kde je na dně vyraženo 8cm 16/33M,1940,91 a nějaká koruna. | |
|
|
Tom: Jednoho člověka z Olomouce znám. | |
|
|
adresa:modelforum.upce.cz užívateľ:scan heslo:monografie |
|
|
|
Brano: FTP je pohoda, ale není tam heslo | |
|
|
Hľadám viac informácií,príp.fotografie nemeckých prestavieb T-34 s nemeckými 88mm kanónmi(Flak 36 a kanón z Tigera KwK36). Plus niečo o poľných prestavbách JgPzIV a Bergepanzer III na munično-veliteľské vozidlá známe z fotografií z Berlína 1945. |
|
|
|
xFish5 : Nemecký propagandistický film Muži proti tankom z roku 1943 plus rôzne krátke zábery si môžeš stiahnuť z ftp servera modelforum.upce.cz/forum/viewforum.php?f=13 Pohľadaj si tam nastavenia a ťahaj cez ftp klienta... |
|
|
|
Scháním filmy z války, natočený na bojišti... | |
|
|
Sháním repliky německých sumek ke karabině k98? Kde se dají sehnat a za kolik? Dík moc. mailto:[email protected] |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte