Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
fuky:hlavně letadla 1:72 | |
|
|
pušku | |
|
|
mbbb: vz24 pušku nebo pistoli? | |
|
|
já mám taky zbroják a "čtyřiadvácu" a nestěžuji si | |
|
|
mbbb: Ty sis nikdy něchtěl koupit něco vysněnýho? | |
|
|
Worchester napsal v č. 691: a k čemu tohle potřebuješ? "Fuky a mbbb: rozhoduju se ,jestli do roku a půl neseženu vz.33 (nebo kopii), tak si koupím CZH-2003, což je poloautomatická verze vz.58, samozřejmě jestli udělám zbroják na lovecký zbraně" |
|
|
|
Fuky a mbbb: rozhoduju se ,jestli do roku a půl neseženu vz.33 (nebo kopii), tak si koupím CZH-2003, což je poloautomatická verze vz.58, samozřejmě jestli udělám zbroják na lovecký zbraně. | |
|
|
Worchester napsal v č. 683: tak tedy do krátké pušky vz. 33 bych šel taky hned, i když bych radši finančáckou ale tahle věc je myslím normálně nesehnatelné, nebo asi jen za velké peníze. Měl jsem ji v ruce jen jednou a je to krásná zbraň "to Fuky: Když se tak zajímáš o 1.republiku nevíš jen tak náhodou jestli někdo neprodává četnickou karabinu vz.33 (může to byý i kopie) " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 686: myslim ze pouzivaju rovnaky naboj "Tomík je .45 stejně jako Colt M1911A1" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 683: O nikom nevím, kopie by se nechaly udělat u nějakého puškaře, je to ale otázka několika tisíc. Četnických karabin je o dost menší množství než pušek vz. 24, téměř se nedají sehnat. "to Fuky: Když se tak zajímáš o 1.republiku nevíš jen tak náhodou jestli někdo neprodává četnickou karabinu vz.33 (může to byý i kopie) " |
|
|
|
Dolezal napsal v č. 682: Prosím, přesuňme toto do téma Československé opevnění z let 1935-38 ať zde zbytečně nezahlcujeme toto téma. Díky. Odpovídám tam. "Ahoj FUKY. Včera jsem se dozvěděl, že kluci z Břeclavi našli jeden "řopík" v zatopeném slepém rameni Moravy. Vodu odčerpali a teď jej jedou "vybrat".Údajně je vevnitř kompletní. Už si odvezli jakési filtrační zařízení (či takového něco), teď možná (?????) pojedou pro jakousi lafetaci (no říkali, že je tam něco takového, ale že to nikdo nechce) . Ale se zbíječkou jedou vzít jednu střílnu - bunkr je několikrát zasažený (Ruským dělem?) v okolí střílny. O výkendu tam chci jít fotit! (Omluv výrazy nejsem bunkrolog a vůbec mě toto téma nijak nezajímá!)" |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 671: Tomík je .45 stejně jako Colt M1911A1, jentak mimochodem pánové zkoušel z Coltu někdo střílet "rychlopalbu"- to je masakr, zpetnej ráz jak něco... "Thompson že má malý zpětný ráz?" |
|
|
|
Streso: mylim že čínská firma Norinco (Qalita je nic-moc) a také se vyrábějí malorážové verze též od Norinco (Norinco JW25 za 5700,-kč u firmy Řehák a Řehák) a také od nějaké americké firmy.... | |
|
|
Kopie? To by mě zajímalo kdo je dělá !! | |
|
|
to Fuky: Když se tak zajímáš o 1.republiku nevíš jen tak náhodou jestli někdo neprodává četnickou karabinu vz.33 (může to byý i kopie) | |
|
|
Ahoj FUKY. Včera jsem se dozvěděl, že kluci z Břeclavi našli jeden "řopík" v zatopeném slepém rameni Moravy. Vodu odčerpali a teď jej jedou "vybrat".Údajně je vevnitř kompletní. Už si odvezli jakési filtrační zařízení (či takového něco), teď možná (?????) pojedou pro jakousi lafetaci (no říkali, že je tam něco takového, ale že to nikdo nechce) . Ale se zbíječkou jedou vzít jednu střílnu - bunkr je několikrát zasažený (Ruským dělem?) v okolí střílny. O výkendu tam chci jít fotit! (Omluv výrazy nejsem bunkrolog a vůbec mě toto téma nijak nezajímá!) | |
|
|
Sháním jakoukoliv součást výstroje prvorepublikové armády. Dále jakékoliv součásti výbavy předválečného čs. opevnění. | |
|
|
čeho? | |
|
|
prodam modely | |
|
|
Asi jo, prej tam má i ty pásy jak do MG42. A prej ji má i na podstavci. A dokonce s optikou! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte