Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 709: Všetci sme choboti )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "Choboti )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))" |
|
|
|
DG napsal v č. 707: "Vyzkoušej valka.cz, většina zde prezentovaných odkazů vede tam..." Vážne ??? Hmmm.......nevynechal si jedno slovíčko ? Vyzkoušej valka.cz, většina zde tebou prezentovaných odkazů vede tam... Sme si tak podobní...tiež občas mávam ironické poznámky maskované ako rady.Len na iné témy... OK,s-ko bolo navyše....ak chceš,tak i Morser Zugmittel...verím však,že ujo Spielberger má nemčinu right.Skôr je oddelenie týchto dvoch slov anglofónna záležitosť prezentovaná na anglických fórach a preberaná na X ďalších...p.s.nemčina je jedna z mojich mojich slabín. Keď sa nájde niekto s fotami z boj.nasadenia-nie továrenské,tak mail mám v profile......Ď. P.S.no.2 Hádajte,akú tému chcem načať na válke ???? |
|
|
|
Při francouzské kampani či polské byl použit LT-35 jako tahač??? Nebo si nerozumíme a Morser Zugmittel 35(t) je spec. označení právě pro tahač? |
|
|
|
Fuky napsal v č. 717: A jako co dalšího bys to chtěl použít? "Jenom jako tahač snad ne?" |
|
|
|
DG napsal v č. 715: Jenom jako tahač snad ne? " Hákoši to používali jako tahač..." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 712: model vraj robi CMK : ) "Morser Zugmittel 35" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 712: Ani ne tak o tank, ale o jeho korbu, tj. bez věže. Hákoši to používali jako tahač... "Zřejmě se jedná o československý lehký tank, že?" |
|
|
|
Fuky : ano ,ten sem měl na mysli | |
|
|
aha, že by LT - 35? | |
|
|
Morser Zugmittel 35 našel jsem to bohužel v angličtině a němčině. Zřejmě se jedná o československý lehký tank, že? | |
|
|
Worchester napsal v č. 710: Zkus hledat pod takovým názvem, jak se to doopravdy jmenuje, tj. Morser Zugmittel 35(t) "Brano : bohužel jsem o Morse..... 35 nic nenašel. Můžeš mi alespon říci o co jde? díky" |
|
|
|
Brano přece válku nezná,nikdy tam nebyl. | |
|
|
brano napsal v č. 706: Vyzkoušej valka.cz, většina zde prezentovaných odkazů vede tam... "Zháňam akékoľvek fotografie Morserzugsmittell 35(t)." |
|
|
|
Zháňam akékoľvek fotografie Morserzugsmittell 35(t). | |
|
|
Fuky napsal v č. 704: lidí, co maj funkční pušku vz. 24 znám několik, to není nic až tak zvláštního - samo co ji maj legálně. O nelegálním držení pušek i kulometů vz. 26 nic nevím a nikoho neznám "hmm... " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 702: "samo" hmm...
mbbb napsal v č. 703: To já vím, to bylo směřováno na tu čtyřiadvácu. "no dyk tu vz. 33 nemám " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 701: no dyk tu vz. 33 nemám "No ještě abys Ty pušku neměl!" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 700: samo "Pně funkční?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 690: "tak tedy do krátké pušky vz. 33 bych šel taky hned, i když bych radši finančáckou " Tak to já taky..... No ještě abys Ty pušku neměl! |
|
|
|
m.burnes napsal v č. 699: "hlavně letadla 1:72" aha, tak to mě příliš netankuje...
mbbb napsal v č. 698: Pně funkční? "pušku" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte