Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
eraser: jakej mas mod do SSII? shanim vyssi RWM nez 5.00... dekuju | |
|
|
Saimon napsal v č. 629: Michalovce "To Eraser: Z akeho mesta si?" |
|
|
|
To Eraser: Z akeho mesta si? | |
|
|
Eraser napsal v č. 627: Tak toto mame spolocne. "Moja oblubena tema je aj stalingrad " |
|
|
|
Dakujem vsetkym vidim ze tu radi pomozete. Ak shanate nejake informácie o sudden strike a blitzkrieg tak sa pytajte. Moja oblubena tema je aj stalingrad a rok 1938 | |
|
|
Eraser napsal v č. 621: "To: Saimon Dakujem. Chyba uz len foto :( Velmi si mi pomohol vsade chybal popis zbrane" Pomohol som rad. Co sa tyka fotografie, skus Google alebo nejaky iny vyhladavac. |
|
|
|
Skús tu (ak chceš vidieť foto,musíš sa zaregistrovať): forum.valka.cz/ftopic13852.html&highligh... forum.valka.cz/ftopic13559.html&highligh... |
|
|
|
Eraser: hmm, když neumíš cizí jazyk, je to těžké... Pak bych zkusil hledat v odborných časopisech — něco ve stylu Zbraně apod., tam by něco mohlo být. | |
|
|
Dakujem, mne prave islo o nejaky ten nas jazyk ale foto moze byt samozrejme aj z cudzich dakujem za pomoc. :) | |
|
|
Zkus třeba tohle: forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=62060&... Ovšem (jako ostatně vždycky ) doporučuji Goooooooogle: www.google.com/search?hl=cs&q=FG+42&lr= |
|
|
|
To: Saimon Dakujem. Chyba uz len foto :( Velmi si mi pomohol vsade chybal popis zbrane |
|
|
|
Eraser napsal v č. 619: "Zhanam informácie o puške FG 42" Pozri stranku www.2svetovavalka.kvalitne.cz/zb_nem_FG42.htm |
|
|
|
Zhanam informácie o puške FG 42? mailto:[email protected] thanks :) | |
|
|
web.kolin.cz/militaryclub//prosberatele.htm | |
|
|
landser:Bohužel,šlo asi o tříminutový šot na ČT1,nejprve po zabrání Polskem vstoupil do armády,a poté přez Střední východ došel až k MC.Ta sbírka vyznamenání byla,ale impozantní. | |
|
|
to Curahee, prosim te nemas to nahrany o tom chlapkovi z Hlucinska. Ja totiz pracuji na vzpominkove knize o vojacich z Hlucinska? |
|
|
|
Shanim obrázky uniforem polské rumunské nebo holandské armady.nema nekdo? | |
|
|
curahee napsal v č. 613: mám jen starou brožurku o Češích v polské armádě v 39, možná tam bude i něco o pozdějším období, podívám se "Nemáte někdo bližší informace o češích bojujících v Polské zahraniční armádě,nedávno ukazovali minipříběh člověka z hlučínska jenž s touto armádou dobíval Monte Cassino?!" |
|
|
|
Nemáte někdo bližší informace o češích bojujících v Polské zahraniční armádě,nedávno ukazovali minipříběh člověka z hlučínska jenž s touto armádou dobíval Monte Cassino?! | |
|
|
Rado sa stalo. Keď budem mať viac času, pošlem ďalšie. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte