Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 741: jo! "docela mastná" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 740: dobrá kniha, docela mastná "Kliment-Francev: Čs. obrněná vozidla." |
|
|
|
Kliment-Francev: Čs. obrněná vozidla. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 737: o které knížce se tady furt bavíte? "Tak ti doporučuju koupi této knihy, už (jak jistě víš) vyšla v reedici" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 737: nemám peníze (jak jistě víš). Navíc jsou i jiné knihy, pro mne daleko zajímavější.
"Tak ti doporučuju koupi této knihy, už (jak jistě víš) vyšla v reedici."
čet.Hrad napsal v č. 737: Vyřešíme osobně, samozřejmě to mám. "Jo a když jsem už u knih- co Kupka a můj nákup? " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 732: Tak ti doporučuju koupi této knihy, už (jak jistě víš) vyšla v reedici. Jo a když jsem už u knih- co Kupka a můj nákup? "Skutečně si nepamatuju všechny typy, které v ní jsou uvedeny. Navíc mne nějak německé úpravy tanků vůbec nezajímají, pokud mne zajímají tanky, tak potom jde o tanky ČSA, nebo pro ČSA plánované." |
|
|
|
brano napsal v č. 735: "My víme...ja len,že som raz urobil úplne rovnakú chybu a bol som náležite poučený. " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 734: My víme...ja len,že som raz urobil úplne rovnakú chybu a bol som náležite poučený. "víme všichni, co jsem zkratkou ČSA měl namysli. " |
|
|
|
víme všichni, co jsem zkratkou ČSA měl namysli. | |
|
|
Fuky napsal v č. 732: Československé aerolíne mali tanky ? "ČSA" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 729: Skutečně si nepamatuju všechny typy, které v ní jsou uvedeny. Navíc mne nějak německé úpravy tanků vůbec nezajímají, pokud mne zajímají tanky, tak potom jde o tanky ČSA, nebo pro ČSA plánované. "Fuky, že ty jsi tu knihu o ČS obrněných vozidlech, co jsem ti před rokem půjčoval, snad ani neotevřel!!!? " |
|
|
|
PaBr: Já bych něco možná měl, zapátrám v domácím archivu Co není tam, to neexistuje. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 728: Dost pochybuju že ji seženu bylo ji vyrobeno asi 25 000 kusů a G33/40 asi 50 000 kusů. Takže vlastně to nejdůležitejší je to v závorce...
"Tak to jsi frajer pokud o ni jen vůbec zavadíš! Ale taky bych si dal říct" (může to být i kopie) |
|
|
|
Fuky napsal v č. 719: Fuky, že ty jsi tu knihu o ČS obrněných vozidlech, co jsem ti před rokem půjčoval, snad ani neotevřel!!!? "Nebo si nerozumíme a Morser Zugmittel 35(t) je spec. označení právě pro tahač?" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 683: Tak to jsi frajer pokud o ni jen vůbec zavadíš! Ale taky bych si dal říct "Když se tak zajímáš o 1.republiku nevíš jen tak náhodou jestli někdo neprodává četnickou karabinu vz.33 (může to byý i kopie)" |
|
|
|
Dolezal napsal v č. 682: Už jsi tam byl? Jak to vypadá? "O výkendu tam chci jít fotit! (Omluv výrazy nejsem bunkrolog a vůbec mě toto téma nijak nezajímá!)" |
|
|
|
DG napsal v č. 725: Ešte sa tam niečo i vmestí ? OK,"reklama" konkurenta vždy nas...,berte válku ako doplnok vašich medzier,nie moju angažovanosť v konkurenčnom "boji" chobotov.
"Hádej kde to má osazenstvo Fronty "
DG napsal v č. 725: Teraz jedno s-ko chýba...sprostý útok....
"Nevynechal, jelikož pak už by to nebyla ironie, ale prostý útok "
DG napsal v č. 725: Beriem a uznávam svoj omyl,ok...pozdravujem Alíka... "Jako domorodec zajisté, jenže ono nešlo ani tak o to oddělení, které se zdá být vhodnější pouze z hlediska logiky, ale o různá přebývající písmenka, která jisté označení pozměňují natolik, že by podle něho nic nevyčmuchal ani policejní pátrač Alík..." |
|
|
|
brano napsal v č. 721: Nevynechal, jelikož pak už by to nebyla ironie, ale prostý útok
"Vyzkoušej valka.cz, většina zde tebou prezentovaných odkazů vede tam..."
brano napsal v č. 721: Jako domorodec zajisté, jenže ono nešlo ani tak o to oddělení, které se zdá být vhodnější pouze z hlediska logiky, ale o různá přebývající písmenka, která jisté označení pozměňují natolik, že by podle něho nic nevyčmuchal ani policejní pátrač Alík...
"verím však,že ujo Spielberger má nemčinu right"
brano napsal v č. 721: Hádej kde to má osazenstvo Fronty "Hádajte,akú tému chcem načať na válke" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 719: Jasně, to je právě jen a pouze tahač "Nebo si nerozumíme a Morser Zugmittel 35(t) je spec. označení právě pro tahač?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 719: Odstránením veže z LT-35 a namontovaním ťažného zariadenia vznikol delostrel.ťahač. "Nebo si nerozumíme a Morser Zugmittel 35(t) je spec. označení právě pro tahač?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte