Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Milý Willi, třeba si tvého příspěvku za těch 30 minut nikdo nevšiml, anebo o tom nikdo nic neví (např. já), tak se hned neurážej. Nikdo tu nikdy nikoho neignoroval jen protože by měl být nový. | |
|
|
strašný ludia nikto nepíše, wšetci nového ignorujú | |
|
|
Prosím vás neviete niečo o ostrelovačoch po vylodení, resp. po zoskoku paragánov v Normandii. Vážne by som to potreboval. | |
|
|
Fuky napsal v č. 778: ne, od začátku jsem si myslel, že je to vz. 24, resp. jeho derivát "Jseš jiného mínění?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 776: "tímto vyjádřením myslíš exportní vz. 24?????" přesně tak, protože ten bodák je zcela totožný s čs. vz. 24 až na to okruží. Na exportní se žádné znaky zbrojovky snad ani nedělaly, pokud vím. A je dost možné, že právě některý z exportních okruží neměl, což je ověem čistě můj názor. Jseš jiného mínění? |
|
|
|
Rád bych, kdyby mi někdo doporučil nějaký solidní stránky o jednotkách SS, mam na ně mít referát a nějaký pořádný by se hodili (určitě nepohrdnu ani vašimi příspěvky, jestli mi k tomu nějaké pošlete). Dík moc a jestli budeteme mít chuť, tak mi to pošlete prosím na email. | |
|
|
Fuky napsal v č. 774: tímto vyjádřením myslíš exportní vz. 24????? "Takže to vidím na exportní Mauser. " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 774: Promiň, k tomu jsem se dostal později, už jsem tam tu reakci nechal i s odkazem "Již jsem níže napsal, že se mýlím." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 771: V lešanech jsem nebyl.
"Byl už jsi tam vůbec?! Nechceš si teda tuto neděli ten čas udělat?"
čet.Hrad napsal v č. 772: "Ten má taky okruží! Navíc mi porovnání fotek moc nesedí, ale třeba sem slepej. " Již jsem níže napsal, že se mýlím. Takže to vidím na exportní Mauser. Pochvu Streso čistě náhodou nemáš? |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 772: "Ten má taky okruží! Navíc mi porovnání fotek moc nesedí, ale třeba sem slepej. www.bvs.cz/ww_ii_chladne_zbrane_bodaky_bodak_mannl icher_1895.html" Slepej nejsi Už od pohledu vypadá jinak,střenky na Mannlicher.bodáku jsou delší. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 762: Ten má taky okruží! Navíc mi porovnání fotek moc nesedí, ale třeba sem slepej. www.bvs.cz/ww_ii_chladne_zbrane_bodaky_bodak... " Kolego, co třeba bodák na Manlicherku?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 744: jasně!
"jako i zevnitř, jo?"
Fuky napsal v č. 745: Byl už jsi tam vůbec?! Nechceš si teda tuto neděli ten čas udělat? "Mě by v lešanech zajímal hlavně zbrojovácký velkorážný kulomet..." |
|
|
|
A tiež niečo o Britských ostreľovačoch v druhej svetovej po vylodení v normandii. pošlite mi to na majl keď niečo viete. | |
|
|
Shánam Kroniku druhej svetovej vojny za lacný peniaz. | |
|
|
Díky moc,to je to co jsem přesně chtěl.Kdybys něco potřeboval tak se ozvi,máš to u mě.Jěště jednou děkuji | |
|
|
Lavockin: Poslal jsem Ti na maila něco na F6F Hellcat. | |
|
|
karaya1: Díky moc Já jsem v goolu hledal a nic. . .Můžu se zeptat cos tam dal? | |
|
|
mbbb napsal v č. 764: Jo, to je fakt, mě ale první napadla čtyřiadvacítka, viděl bych to na nějakej export, možná perskej, nebo tak. Je dost možné, že se tam to okruží nedělalo. "ty byly kratší, ne?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 762: ty byly kratší, ne? "Kolego, co třeba bodák na Manlicherku?" |
|
|
|
Nebo ještě eventuelně exportní Mauser, musel bych to vidět. Nejsem si jist, jestli exportní měly okruží... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte