Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 988: Jo máš pravdu je to názor každýho.Je to koníček za nemalí prachy.Je to adrenalinová záležitost tak jako jiné sporty.Prostě někdo hraje fodbal a někdo airsoft. " nic proti tomu, je to věc každýho, ale mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí, já to nemám rád" |
|
|
|
Saly - nic proti tomu, je to věc každýho, ale mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí, já to nemám rád | |
|
|
mbbb napsal v č. 983: No to jsme veliký .Proč zrovna 201 to je zajímavá otázka.Vymejšlel to náš velitel přetim jsme byli jen Průzkumný tým Pacov.Stím jsem jako Táborak moc nesouhlasil tak byl zvolen kopromis.201 v Naší armádě není proto taky nemusíme dodržovat přesnou výstroj jedné jediné jednotky ale můžeme si vybrat co se u průzkumáků osvětčilo.Jinak konkrétně čísla 201 jsou smyšlená. "to jste tedy drsňáci! proč zrovna 201??" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 985: no ja sem rad kdyz si zapnu frontu! nejsem hacker "no rozhodně umíš na počítači víc než já...." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 982: to myslis vazne?ja a tvorba stranek? to byl joke? "k případným stránkám se optej panzermayora....." |
|
|
|
Saly - to jste tedy drsňáci! proč zrovna 201?? | |
|
|
Worchester napsal v č. 980: " z IRA -irská republikánská armáda" Počkej to jako fakt o airsoftovém teamu IRA jsem neslišle máte svoje stránky?My svoje máme jsou to: www.pruzkumpacov.wz.cz/ |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 978: Určitě vypadá to spíš jako kdyby jsi byl terorista ty. "vorčestr je terorista" |
|
|
|
Saly napsal v č. 977: vorčestr je terorista "Můžu se zeptat za jakou armádu bojuješ" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 976: Můžu se zeptat za jakou armádu bojuješ?Jakou máš zbraň? "Myslím, že ji tu někdo na začátku léta nebo v době mého příchodu na frontu v květnu, chtěl založit, ale byla smazána.... Mimochodem já taky hraju airsoft, i když v poslední době nepravidelně." |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 972: Co ty máš za součástky MNS?Slaňovačku? " jj....zeptám se" |
|
|
|
Já bych zatím našel nějáký jiný forum.Pro začátek. | |
|
|
jj....zeptám se | |
|
|
Můžeš se zeptat kolik tak stojí nová vesta Univerzálka?Myslím v bodech.Jen by mne to zajímalo v porovnání s civilním trhem. | |
|
|
Saly napsal v č. 968: muhehe..newim...napiš adminovy (třeba) "No tak ho založíme.Víš jak na to?" |
|
|
|
Saly napsal v č. 967: no teda newim.... jestli ma tatka jeste nejaky poukazky.... ale asi tezko "No to je pravda a co šlo by to?" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 965: No tak ho založíme.Víš jak na to? "ještě nejmenuje....musime to založit " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 966: No to je pravda a co šlo by to? "koukam tata dela na MO tak proc toho nevyuzit " |
|
|
|
Saly napsal v č. 964: koukam tata dela na MO tak proc toho nevyuzit "No jo když má někdo známý u AČR tak to je v pohodě.Koukni do online vzkazů" |
|
|
|
Saly napsal v č. 963: ještě nejmenuje....musime to založit "Jak že se jmenuje to forum o airsoftu" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte