Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Perry napsal v č. 1011: "kolik chceš do AEG investovat?" No uvažoval jsem pro začátek tak 11000Kč.
Perry napsal v č. 1011: Jak jsi to myslel? "mp5 je tuctová zbraň-nic s ní nezkazíš..." |
|
|
|
Saly napsal v č. 1010: Steyr se prej hrozne lame. "Nad tím steyrem jsem taky uvažoval" |
|
|
|
steyr je hodně dlouhej....nevýhoda je skladnost...mp5 je tuctová zbraň-nic s ní nezkazíš...kalach je dobrej jedině od TM-není špatnej...kolik chceš do AEG investovat? | |
|
|
Nad tím steyrem jsem taky uvažoval.Lákala mne taky MP5SD6 a láká mně taky právě ten Kalach.Slišel jsem že to dobrá zbraň ale pořád nevím jestli se sklopkou nebo s pevnou pažbou. | |
|
|
á takže novou útočnou pušku ČZ....prej má bejt modernější než americký zbraně...bohužel je zatím jen prototyp pravý zbraně.... jinak bych ti doporučil P90-belgie nebo třeba steyr-Rakousko... | |
|
|
Perry napsal v č. 1007: No asi něco takovýho něco co má AČR. "a co by sis představoval? samopal?" |
|
|
|
a co by sis představoval? samopal nebo třeba snipera? | |
|
|
No musím se pochlubyt jám mám škorpa s kolimátorem,tlumičem,svítilnou a to vše za 600Kč .Chci si kupovat nějákou AEG ale nevim jakou.Kámoš mi radil že prej si mám vybrat podle teho jaká se mi líbý že prej všechny jsou prakticky stejný.Tak se ptám a ptám. | |
|
|
Saly:jj...proč se ptáš? Co máš za zbraň? | |
|
|
myslím že má hlaveň i točák.... | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1001: To je úchvatný.Nevinechal jsi něco? "prej to strili dobre " |
|
|
|
Saly napsal v č. 999: takova dlouha,cerna,ma pazbu a rukovet z plastu kterej je nabarvenej jako drevo,kupodivu ma taky zasobnik a dokonce na kulicky,vevnitr je motorek, prej to strili dobre "Já bych potřeboval vědět jaká je to zbraň ten kalach." |
|
|
|
Worchester:Nechceš někdy přijet do RK na soft? | |
|
|
Worchester napsal v č. 998: Já bych potřeboval vědět jaká je to zbraň ten kalach. "Já mám HK USP, kolega adam má bůhví co a další kolega Glocka a kupuje si AEG" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 996: Jo to je dobrá výstroj taková za docela slušný prachy a dá se docela dobře sehnat.To asi máte taky AEG Kalachy co? "Jsme dohodnuti na: LES:britské stejnokroj MĚSTSKÁ ZÁSTAVBA: kalhoty countery (bdu metro) a něco černýho jako svršek VÝZBROJ:Jakákoli" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 992: Adam chce být nájemný vrah nebo žoldák .Ne vážně taky jsem uvažoval o tom že pudu do AČR. "panebože čím chceš být?????????" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 992: profikem...... "panebože čím chceš být?????????" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 989: Jo skoro všechno ale to má al-kajida taky .Jaký máte třeba "uniformy"? "Tam můžeme mít skoro to co chceme.., " |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 991: panebože čím chceš být????????? "je to trening pro moje(doufam ) budouci povolani" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 988: je to trening pro moje(doufam ) budouci povolani "mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí," |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte