Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
![]() |
Perry napsal v č. 1011: "kolik chceš do AEG investovat?" No uvažoval jsem pro začátek tak 11000Kč.
Perry napsal v č. 1011: Jak jsi to myslel? "mp5 je tuctová zbraň-nic s ní nezkazíš..." |
|
|
Saly napsal v č. 1010: Steyr se prej hrozne lame. "Nad tím steyrem jsem taky uvažoval" |
|
|
|
![]() |
steyr je hodně dlouhej....nevýhoda je skladnost...mp5 je tuctová zbraň-nic s ní nezkazíš...kalach je dobrej jedině od TM-není špatnej...kolik chceš do AEG investovat? |
|
|
![]() |
Nad tím steyrem jsem taky uvažoval.Lákala mne taky MP5SD6 a láká mně taky právě ten Kalach.Slišel jsem že to dobrá zbraň ale pořád nevím jestli se sklopkou nebo s pevnou pažbou. |
|
|
![]() |
á takže novou útočnou pušku ČZ....prej má bejt modernější než americký zbraně...bohužel je zatím jen prototyp pravý zbraně....![]() |
|
|
![]() |
Perry napsal v č. 1007: No asi něco takovýho něco co má AČR. "a co by sis představoval? samopal?" |
|
|
![]() |
a co by sis představoval? samopal nebo třeba snipera? |
|
|
![]() |
No musím se pochlubyt jám mám škorpa s kolimátorem,tlumičem,svítilnou a to vše za 600Kč![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Saly:jj...proč se ptáš? Co máš za zbraň? |
|
|
![]() |
myslím že má hlaveň i točák....![]() |
|
|
![]() |
adam-panzermayor napsal v č. 1001: To je úchvatný.Nevinechal jsi něco? "prej to strili dobre " |
|
|
Saly napsal v č. 999: takova dlouha,cerna,ma pazbu a rukovet z plastu kterej je nabarvenej jako drevo,kupodivu ma taky zasobnik a dokonce na kulicky,vevnitr je motorek,"Já bych potřeboval vědět jaká je to zbraň ten kalach." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Worchester:Nechceš někdy přijet do RK na soft? |
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 998: Já bych potřeboval vědět jaká je to zbraň ten kalach. "Já mám HK USP, kolega adam má bůhví co a další kolega Glocka a kupuje si AEG" |
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 996: Jo to je dobrá výstroj taková za docela slušný prachy a dá se docela dobře sehnat.To asi máte taky AEG Kalachy co? "Jsme dohodnuti na: LES:britské stejnokroj MĚSTSKÁ ZÁSTAVBA: kalhoty countery (bdu metro) a něco černýho jako svršek VÝZBROJ:Jakákoli" |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 992: Adam chce být nájemný vrah nebo žoldák"panebože čím chceš být?????????" ![]() |
|
|
mbbb napsal v č. 992: profikem......"panebože čím chceš být?????????" ![]() |
|
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 989: Jo skoro všechno ale to má al-kajida taky"Tam můžeme mít skoro to co chceme.., " ![]() |
|
|
![]() |
adam-panzermayor napsal v č. 991: panebože čím chceš být????????? "je to trening pro moje(doufam ) budouci povolani" |
|
|
mbbb napsal v č. 988: je to trening pro moje(doufam"mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí," ![]() ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte