Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Mocny_Fanda napsal v č. 962: No jo když má někdo známý u AČR tak to je v pohodě.Koukni do online vzkazů. "já mám český vz.2000 fasovaný z armády (originál!!!) a včerejškem počínaje mam celej komplet! Seznam: Kevlarová přilba, Triko, svetr, bluza, kalhoty, chranice 4X, takticka vesta, polni lahev, " |
|
|
|
Jak že se jmenuje to forum o airsoftu? | |
|
|
já mám český vz.2000 fasovaný z armády (originál!!!) a včerejškem počínaje mam celej komplet! Seznam: Kevlarová přilba, Triko, svetr, bluza, kalhoty, chranice 4X, takticka vesta, polni lahev, lopatka, šátek, klobouk, kanady, rukavice (letni-zimni), kukla, šála a mnoho dalších podrobností jak říkam: výstroj mám komplet, teď se vrhnu na kwéry co máte za zbraň???? ja (zatim!!!) colt Xm177e2 od TM (manual ) |
|
|
|
Fuky napsal v č. 957: Já bych chtěl spíše prodat. "Co sháníš?" |
|
|
|
Saly napsal v č. 956: jo??? hele nezalozime mistnost airsoft at tu neprekazime???
"Jo a co scháníš MNS?Já taky hraju airsoft."
Perry napsal v č. 958: "Já taky hraju airsoft" |
|
|
|
Já taky hraju airsoft....hraju ve věcech německého bundeswehru ale můj kamarád má komplet jehličky vz.60 po tátoj z vojny ve velmi zachovalém stavu...teď chce kupovat komplet vz.95 AČR | |
|
|
Saly napsal v č. 954: Co sháníš? "Scháníte někdo taky něco z AČR a ČSLA?" |
|
|
|
Jo a co scháníš MNS?Já taky hraju airsoft. | |
|
|
Saly napsal v č. 954: já... hraju airsoft, takže doplnky český armády sbíram pro aktivní použití "Scháníte někdo taky něco z AČR a ČSLA?" |
|
|
|
Scháníte někdo taky něco z AČR a ČSLA? | |
|
|
čet.Hrad-Jo tu knihu už nescháním, musím poděkovat Perrymu, že mi dal info kde ji prodávají... | |
|
|
Jo to máš pravdu hnet to smažu.Né kvůli tomu obsahu ale kvůli tomu abych nezahlcoval server. | |
|
|
dobře no Lt 38..je to lepší? | |
|
|
Perry napsal v č. 945: no tak, co to je za značení? takový neznám "tančík vz.38" |
|
|
|
Mně by se taky hodilo pár věcí. | |
|
|
mě by se hodil tančík vz.38 originál,dále pak úplná prvorepubliková výbava originál....oboje v ceně tak max.1000Kč | |
|
|
Je tady nědko od gardekorps? | |
|
|
Perry napsal v č. 941: já teda taky, taková LT vz.35 by se hodila " jo?tak to se tam musím jet podívat" |
|
|
|
Prej to chce přes někoho kdo to tam zná.Ale podrobnosti neznám. | |
|
|
jo?tak to se tam musím jet podívat |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte