Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Saly:k tomu remingtonu...je to normální opakovačka...když chceš sniper musíš koupit optiku...ale i jako puška je dobrej... | |
|
|
Saly napsal v č. 1029: STTi? strilel semz jech M-4 a byla super a cena asi 6400kc "Nemislím ty nový AEG za 5900Kč." |
|
|
|
Saly: na airsoftbazaru seženeš doost dobrý levní zbraně... | |
|
|
Perry napsal v č. 1028: No jo ale to je prakticky sniper.To je jako vylepšenej manuál. "Takový remington od UHCseženeš klíďo za 4500Kč..." |
|
|
|
Perry napsal v č. 1025: No ještě uvidím.Ty osobně jsi vyděl nějákou AEG zbraň ve sušnym stavu za 5000Kč?Nemislím ty nový AEG za 5900Kč. "Fakt ti doporučuju P90....ale 11000 bych do toho fakt nedal...maximálně 5000 někde z bazaru..." |
|
|
|
Saly:Takový remington od UHCseženeš klíďo za 4500Kč... | |
|
|
www.military.cz/accessories/solder_of_future... | |
|
|
mbbb napsal v č. 1023: Ne pušky stojí "pouhých" 7000Kč.Další výstroj nepočítaje. "Puška jistě ne " |
|
|
|
saly:Fakt ti doporučuju P90....ale 11000 bych do toho fakt nedal...maximálně 5000 někde z bazaru... | |
|
|
Perry napsal v č. 1017: Jo P90 to je prej dobrá zbraň.Doufám že oba myslíme tu verzi s tlumičem? "Já bych ti doporučil P90" |
|
|
|
Saly napsal v č. 1021: jako co z 1. republiky si myslíš, že stojí 11000? Puška jistě ne "Myslel jsem první republiku." |
|
|
|
Perry napsal v č. 1018: dy´t jó, takový prachy za takovou s prominutím blbost. Ale asi sou jihočeši bohatý. Mě by doma hnali "mbbb:11000 bych do toho taky nikdy nedal" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1019: Myslel jsem první republiku. "???????????????????????????????" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1018: To asi nemáš AEG. "11000 bych do toho taky nikdy nedal " |
|
|
|
Saly napsal v č. 1016: ??????????????????????????? ????? "když chceš něco dělat pořádně tak musíš dát prachy(to ale výš z první republiky ne?)" |
|
|
|
mbbb:11000 bych do toho taky nikdy nedal | |
|
|
Saly:nic s mp5 nezkazíš ale světoborná zbraň to není...steyr se neláme...o tom slyším poprvé-má totiž železnou hlaveň Já bych ti doporučil P90 |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1014: Je mi jasný že kdyš se o to nezajímáš tak se ti to zdá hrozně moc.Já vyzkoušel už zbraně za 2000-3000Kč(manuály)ale to fakt neni ktomu když chceš něco dělat pořádně tak musíš dát prachy(to ale výš z první republiky ne?) "za nějakou pistolku na kuličky????????????? " |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1012: myslíš hlaveň.Když je tak dlouhá tak by šla upravit na snipera. "Steyr se prej hrozne lame." |
|
|
|
Saly napsal v č. 1013: za nějakou pistolku na kuličky????????????? "11000Kč." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte