Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Nemáte někdo skušenosti s vojenskejma věcma z holešovický tržnice?Prej tam maj všechno. | |
|
|
Worchester napsal v č. 848: To nevím, zkus vyhledavač
"četař Hrad: Nejde ta knia ojednat přes net na adrese knihkupectví? JÁ jsem ji v královohradeckým kraji nikde neviděl........"
Worchester napsal v č. 848: Hele pro mě ty papírky nejsou problém, jen jsem trochu deformovaný vlastností jednoho ze zdejších účastníků fóra (raději nebudu jmenovat aby se nezlobil ). Dneska jsem ji znovu viděl v knihkupectví. Bohužel ten Lexikon už ne, zkusím ještě jeden zapadlý shop "Tím si chtěl říct co? Jesli chceš mě tady chceš přirovnávat k nemajetnýmu tak si můžeme vyměnit pár názorů. Zde se asi pan pod přezdívkou čet.Hrad řídí heslem "podle sebe soudím tebe". " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 931: Ještě dodám, že tam je popisována i jiná výstroj než stejnokroje..... "ne, není, neb v knize "Stráž obrany státu 1936 - 1938" jde především o stejnokroje jednotlivých složek SOS a nic podobného u nás není" |
|
|
|
tak to máš štěstí, znám lidi, co by ji taky koupili, ale není | |
|
|
mbbb napsal v č. 935: koupím "už to nekoupíš, cena byla kolem 400 Kč tuším" |
|
|
|
bubu napsal v č. 934: už to nekoupíš, cena byla kolem 400 Kč tuším "Jaká je vůbec cena????" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 931: Jaká je vůbec cena???? "Stráž obrany státu 1936 - 1938" |
|
|
|
pokračování se týká obrněné brigády a je to děláno obdobně | |
|
|
Slišel jsem o druhém pokračování týkající se naších jednotek ve Velké brytánii to asi bude něco podobnýho.Taky raritka v naší zamčce. | |
|
|
ne, není, neb v knize "Stráž obrany státu 1936 - 1938" jde především o stejnokroje jednotlivých složek SOS a nic podobného u nás není | |
|
|
Je nějáká podobná kniha tohoto typu? | |
|
|
kniha Stráž obrany státu je dobrá kniha | |
|
|
Když jsme tu FS(finanční stráž).Chci se optat na knihu Stráž Obrany Státu.Potřeboval bych vědět jak je to psaná kniha.Myslím jestli je to všechno pravda nebo je to uplná blbost? | |
|
|
bubu má pravdu - dobově se FS značil freikorps, ale Perry má taky pravdu, že mně jde o finanční stráž | |
|
|
no vidíš...mbbb je s finanční stráží jedna ruka | |
|
|
podle ikony jo, oddíly FS byly taky nepřáteli Fin.stráže....... | |
|
|
no jo...ale myslím si že mbbb je ochoten se bavit spíše o FS... | |
|
|
Freikorps se taky značily FS...... | |