Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
![]() |
Nemáte někdo skušenosti s vojenskejma věcma z holešovický tržnice?Prej tam maj všechno. |
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 848: To nevím, zkus vyhledavač
"četař Hrad: Nejde ta knia ojednat přes net na adrese knihkupectví? JÁ jsem ji v královohradeckým kraji nikde neviděl........"
Worchester napsal v č. 848: Hele pro mě ty papírky nejsou problém, jen jsem trochu deformovaný vlastností jednoho ze zdejších účastníků fóra (raději nebudu jmenovat aby se nezlobil"Tím si chtěl říct co? Jesli chceš mě tady chceš přirovnávat k nemajetnýmu tak si můžeme vyměnit pár názorů. Zde se asi pan pod přezdívkou čet.Hrad řídí heslem "podle sebe soudím tebe". " ![]() |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 931: Ještě dodám, že tam je popisována i jiná výstroj než stejnokroje..... "ne, není, neb v knize "Stráž obrany státu 1936 - 1938" jde především o stejnokroje jednotlivých složek SOS a nic podobného u nás není" |
|
|
![]() |
tak to máš štěstí, znám lidi, co by ji taky koupili, ale není |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 935: koupím"už to nekoupíš, cena byla kolem 400 Kč tuším" ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 934: už to nekoupíš, cena byla kolem 400 Kč tuším "Jaká je vůbec cena????" |
|
|
![]() |
mbbb napsal v č. 931: Jaká je vůbec cena???? "Stráž obrany státu 1936 - 1938" |
|
|
![]() |
pokračování se týká obrněné brigády a je to děláno obdobně |
|
|
![]() |
Slišel jsem o druhém pokračování týkající se naších jednotek ve Velké brytánii to asi bude něco podobnýho.Taky raritka v naší zamčce. |
|
|
![]() |
ne, není, neb v knize "Stráž obrany státu 1936 - 1938" jde především o stejnokroje jednotlivých složek SOS a nic podobného u nás není |
|
|
![]() |
Je nějáká podobná kniha tohoto typu? |
|
|
![]() |
kniha Stráž obrany státu je dobrá kniha |
|
|
![]() |
Když jsme tu FS(finanční stráž).Chci se optat na knihu Stráž Obrany Státu.Potřeboval bych vědět jak je to psaná kniha.Myslím jestli je to všechno pravda nebo je to uplná blbost? |
|
|
![]() |
bubu má pravdu - dobově se FS značil freikorps, ale Perry má taky pravdu, že mně jde o finanční stráž ![]() |
|
|
![]() |
no vidíš...mbbb je s finanční stráží jedna ruka![]() |
|
|
![]() |
podle ikony jo, oddíly FS byly taky nepřáteli Fin.stráže....... |
|
|
![]() |
no jo...ale myslím si že mbbb je ochoten se bavit spíše o FS...![]() |