Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
no dobře, kdo další by se s námi o FS bavil?? | |
|
|
mbbb: Je tady plno témat co se přímo netýkají 2.sv.války a některé se netýkají vůbec! | |
|
|
Streso napsal v č. 917: "finanční stráž " byl bych 100% pro, al ekdo tady tomu rozumí? A není to o 2 sv. válce, takže by to páni administrátoři těžce nesli. Ale jinak jsme 1000000% pro!! |
|
|
|
mbbb: Já měl na mysli finanční stráž | |
|
|
mbbb napsal v č. 911: Hezký je kordík vojenských lesních podniků "poslintal klávesnici " |
|
|
|
nevím, zda je nutné zakládat nové téma - ono zase toho o těch šavlích moc nevím, o kordíkách ještě méně. Kordíky - to je vůbec zajímavé téma. | |
|
|
Možná by bylo dobré založit nové téma s touto tématiku,pokud teda neexistuje. | |
|
|
Streso napsal v č. 912: "Jak ji někde uvidím,tak dám echo " to bych byl moc rád - já šavli FS ještě prodávat neviděl, jen vojenské. Mě FS hodně zajímá |
|
|
|
mbbb napsal v č. 911: Jak ji někde uvidím,tak dám echo "šavle finanční stráže by musela mít vyraženo FS - a tu bych moc moc chtěl - až sem poslintal klávesnici |
|
|
|
šavle finanční stráže by musela mít vyraženo FS - a tu bych moc moc chtěl - až sem poslintal klávesnici | |
|
|
mbbb napsal v č. 909: Tak už je mi to jasné,díky "četnická šavle by musela mít vyraženo ČETN" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 897: četnická šavle by musela mít vyraženo ČETN "to "H lev 24" značí že šavli převzala armáda v roce 1924" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 907: " proč myslíš že je četnická? podle mne je to čistě vojenská - podle té značky, cos poslal" Je to možné,že to je vojenská,neznám značení jaké bylo pro četnické,vojenské a jiné šavle. Máš nějaké podklady k tomuto tématu? |
|
|
|
proč myslíš že je četnická? podle mne je to čistě vojenská - podle té značky, cos poslal | |
|
|
Očko je na druhé straně pochvy |
|
|
|
mbbb napsal v č. 904: kam by to teda strkali??? "pochva bez oček mohla taky být" |
|
|
|
no, běžně bývaly buď jedno nebo dvě očka na pochvách pro nošení šavle - záleží v kterém období ale nějak se mi honí hlavou, že pochva bez oček mohla taky být, ale te´d nevím |
|
|
|
nějak mi schází ůchyt na Stresově šavli.....nebo že by tam neměl být????nebo tam není zachycem... nebo že bych zas nevěděl vo co go??? | |
|
|
bohužel ne | |
|
|
mbbb:pěknej kousek, tvůj??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte