Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Perry napsal v č. 1050: No jistě že nejsou ale já se pohybuju mezi jinejma hráčema. "pěkný...hmm,ty zbraně jsou AEG?" |
|
|
|
Saly napsal v č. 1049: jj, to je to co sem myslel "Adam myslel:" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1047: "PSG je i AEG..." Jo to máš pravdu.Koukni se ale kolik teamu jí má ve svím vybavě.To už se vyplatí koupit něco jinýho.např. airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_3... |
|
|
|
Saly(1046):pěkný...hmm,ty zbraně jsou AEG? | |
|
|
Adam myslel: airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1... |
|
|
|
airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1... | |
|
|
Saly:PSG je i AEG... | |
|
|
Perry napsal v č. 1036: www.pruzkumpacov.wz.cz/ "máš airsoft tým?" |
|
|
|
airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1... | |
|
|
Perry napsal v č. 1041: To je hlavně plynovka a pak teprve sniper. "stačilo by PSG za 15k...." |
|
|
|
mbbb:já začínal s takovou jak se tam strkali kuličky zvrchu....teď jsem postoupil až na Colt M1911A1 | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1039: Já vim co myslíš je to novinka. "ne" |
|
|
|
a-p:stačilo by PSG za 15k.... | |
|
|
mbbb napsal v č. 1038: Jo to jsem mněl taky.Ale čas postoupil ... . "já nevím, já měl pistolky na kapslíky i na kuličky i na kamínek do zapalovače vždy za pár korun" |
|
|
|
Perry napsal v č. 1035: ne "-p: nemyslíš tu mini verzi???" |
|
|
|
já nevím, já měl pistolky na kapslíky i na kuličky i na kamínek do zapalovače vždy za pár korun | |
|
|
Perry napsal v č. 1033: nebo si kup Dragunova s optikou za 40klacku "když chceš sniper musíš koupit optiku" |
|
|
|
Saly:máš airsoft tým? | |
|
|
a-p: nemyslíš tu mini verzi??? | |
|
|
mbbb napsal v č. 1022: "Ale asi sou jihočeši bohatý. Mě by doma hnali" Jihočeši nejsou bohatí ale když z aněčim jdou tak tak nechtěj jen tak něco .Ne,tam kde se já pohybuju tak tam je potřeba AEG.Za trožku větší cenu. Jo a doma mi řekli že když di na to ušetřím tak si mohu koupit cokoli. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte