Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
adam-panzermayor napsal v č. 1073: No to je taky rozdílný. "mne se vubec neliby " |
|
|
|
Saly:mne se vubec neliby | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1071: Jak fuj.Docela dobrej nápad ne? "no fuj...." |
|
|
|
bubu napsal v č. 1070: no fuj.... "ale taková cz2000" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1067: No náhodou taková vrtačka je na boj z blízka jako dělaná. "tu mame taky " |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1066: Jako pro IRU to je dobrý. "liby se mi P90 " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1064: tu mame taky "já mám příklepovou vrtačku od AEG " |
|
|
|
Saly napsal v č. 1063: liby se mi P90 "Jaká AEG?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 1064: Jo tak to taky můžeš hrát airsoft AEG a airsoftu znamená-Airsoft Elektrik Guns.Alespoň myslím. "já mám příklepovou vrtačku od AEG " |
|
|
|
Saly napsal v č. 1063: já mám příklepovou vrtačku od AEG "Jaká AEG?" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1062: Jaká AEG? "zatim nic kloudnyho ale snad bude AEG " |
|
|
|
Saly napsal v č. 1061: zatim nic kloudnyho ale snad bude AEG "Co máš za zbraň ty?" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1058: Co máš za zbraň ty? "no strilel sem z toho na Bahnech,a je super-porovnat:jako kazda jina AEG(ta na Bahnech za sebou mela prej asi 10000 vystrelu " |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1058: Dobrý píšu na BAS. "no strilel sem z toho na Bahnech,a je super-porovnat:jako kazda jina AEG(ta na Bahnech za sebou mela prej asi 10000 vystrelu )" |
|
|
|
No nic chlapi balim to.Budu tady dneska ve 20 hodin tak se přihlašte taky a dokecáme to. | |
|
|
Saly napsal v č. 1056: no strilel sem z toho na Bahnech,a je super-porovnat:jako kazda jina AEG(ta na Bahnech za sebou mela prej asi 10000 vystrelu ) "Jak to střílí?Můžes to přirovnat." |
|
|
|
prej to je lepší než mnohý AEG od tokio marui... | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 1052: Jak to střílí?Můžes to přirovnat. "jj, to je to co sem myslel " |
|
|
|
to je z airsoftbazaru...ne ode mě | |
|
|
prodam elektriku m16, mam 2 tipy jeden se svitilnou a lezrem za 5500,- a potom obyc. za 5000,- zbrane jsou nove,nepouzite(dovoz usa),tel.728563443 SMS |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte