Výstroj a výzbroj 2.sv.v.
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 146: Na všechny Gunshipy. "Nemontoval sa aj na Herculesi?" |
|
|
|
DuGalle: Jasně, ale opět, pokud je mi známo, minigun opět není ve standartní výbavě Gunboatů. Ty mají nejčastějí konfiguraci M2, M19 a 40mm PL kanonu... | |
|
|
Je mi taky jedno, jak se Minigun používá dneska. Důležité je, pro co byl vyvinut a jak byl bojově nasazen... | |
|
|
BRUNNER: (143) Která že to je, abych to nemusel hledat? Ta od Chrise McNaba? Hele, není to náhodou Andy MaNab, nebo Chrys Ryan? | |
|
|
Dzin napsala v č. 139: Obecně mě to nezajímá, nehodlám pronikat do každého konfliktu kde si někdo na někoho vystřelil... "Mimochodem, správně uvádíš "ve Vietnamu", ale obecně..." |
|
|
|
Dále ve Vietnamu Minigun zažil velké rozšíření na Gunboatech. Veškeré jeho použití je ovšem proti pěchotě... | |
|
|
Mimochodem, správně uvádíš "ve Vietnamu", ale obecně... | |
|
|
S minigunem je to ale verze M113ACAV, standartní zbraní M113 je M2HB. Daleko častěji jsou pozemní vozidla vybavovány normálními kulomety, než minigunem. | |
|
|
Ve Vietnamu to byly Guntrucky, M113, M708 apod | |
|
|
DuGalle: (134) Na kterých? | |
|
|
Ale v boji s Predátorem je opravdu nepřekonatelný | |
|
|
Dzin napsala v č. 133: "Minigun se nejvíce používá na letecké technice a proti Predátorovi... " Letecké technice - přesněji na vrtulníku. A proti čemu asi... Nezapomeň ale na ještě častější instalaci na vozidlech... |
|
|
|
DuGalle: (131) Proto jsem dodal pšchotní. Minigun se nejvíce používá na letecké technice a proti Predátorovi... | |
|
|
Ale jak si tu čtu, tak zatím nemá Wehrmacht moc skvělou výzbroj... Tak jakto, že mu dávají lidé hlasi? Ankety jsou hold jen o oblibě... | |
|
|
Dzin napsala v č. 130: A tak vznikl slavný Minigun... "Nechci moc krotit vaše nadčení, ale kadence automatických zbraní se upřednostňuje spíše nižší, než co nejvyšší (tedy u pěchotních)..." |
|
|
|
Nechci moc krotit vaše nadčení, ale kadence automatických zbraní se upřednostňuje spíše nižší, než co nejvyšší (tedy u pěchotních)... | |
|
|
BRUNNER: Nehledám ekvivalent, ale ty uvedeš něco a já ti napíši zbraň, která zase něměla ve Whrmachtu ekvivalentní hodnotu... A útok na Tita u Drvaru je Tah koněm a ne Ritířský tah, kde jsi na to přišel? | |
|
|
Nemetko: (84) Ale měla radar, sice ne od počátku války. Měla ale také velmi dobrou optiku. Já ale nepsal, že bych ji považoval za nejlepší, ale považuji ji za velmi nebezpečnou, pro dělostřelecký souboj. | |
|
|
DuGalle: (83) ALe u lehkého kulometu není jako běžné vlastnost možnost střílet "z ruky". Sám jsem to zkoušel a třefil jsem leda tak... | |
|
|
BRUNNER: (85) Když ale provádíš selekci, tak je to na nic. Proč bych nemohl em tahat bazuku??? Fajn, MG-42 byl ve své kategorii ceněn jako jedinečný, ale to M2 také. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj a výzbroj 2.sv.v.