Výstroj a výzbroj 2.sv.v.
|
|
---|---|
Načo sú vam preboha tie maskáče?Ja som síce fanda všetkého okolo ww2 ale 5000 alebo skôr7500sk za maskáče?Ja osobne na nosenie preferujem montérky. | |
|
|
to rommel:bylo by to samosebou i s nasivkama jestli myslis bluzu Wh(jeste je mozne SS)ale nevim kdy by to kolega zvladl ma ted celkem naspech | |
|
|
jasan: Mel bych docela zajem o töho kolegu:)Bylo by to i se zakl. nášivkama? |
|
|
|
Mám zajímavou věc a rád bych o ní věděl víc. Jedná se zřejmě o kyslíkovou bombu... popis: Tlaková nádoba modré barvy, dva bílé pruhy, na plášti vyraženo: Luftwaffe,PR225, ATÜ 2.03 LTR, na druhé straně: sauerstoff, (hmotnost a tlak) a různá čísla a znaky. Velkým písmem: A255 a hlavně mě mate: SO(index)2(/index ). Dost pochybuji, ze by šlo o oxid siřičitý. A neumí to stát - nemá rovné dno. Kdo o tom něco ví a poradí mi? Díky. |
|
|
|
jasan: to je dost,na to nemam a za 5ooo sem ted mel nabidku koupit znehodnoceny emgeso...myslim ze by se doma na zdi vyjimalo:) | |
|
|
hledam nekoho kdo take sbira nemecke identifikacni stitky (erkennungsmarke)k vymenam.pro ostatni jestli nekdo nejaky mate a nevi co na nem je dejte vedet a ja vam to rozlousknu | |
|
|
to prinz E. byly by k mani kopie vatovana zimni bluza SS s potiskem dub podzimni bary i jarni ale cena je trosku vyssi asi 5000.jo a taky kalhoty ten sami potisk | |
|
|
bluzy presiva kolega s klubu za celkem solidni cenu neco okolo 2000 i s kalhotama jinak jestli si chces presit sam tak chodit na burzy nebo do sekacu a koupit si tam sveda nebo svycara | |
|
|
jasan:kde se dají sehnat ty blůzy?Toužim po Wh mundůru už mam i tele celty,Y popruh,sumky,ale ty hadry mi scházej....:(((((( | |
|
|
no me de predevsim o tygri maskace pouzivany SS....ty oboustrany | |
|
|
strihy by se dali sehnat(kolega co je u nas v kvh by je mohl mit)ale lepsi si je nechat presit svedskou nebo svycarskou bluzu.rozhodne nekupovat nic od prodejcu typu PMC Brno | |
|
|
nevite kde sehnat napr. strihy uniforem z WW2 ? | |
|
|
myslim zo tohle tema tady docela chybi a pritom by se tady urcite dalo napsat hodne... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj a výzbroj 2.sv.v.