Výstroj a výzbroj 2.sv.v.
|
|
---|---|
Kde a zakolik sehnat uniformu četníka z 1. republiky? Šijou se vůbec nějaký repliky? | |
|
|
KansurSEAL napsal v č. 645: Originál kolem 5000 tisíc, v cizině (za mořem) ještě mnohem víc. Replika z černý helmy z CO skladu kolem 3000 tisíc, a jenom nepředělaná černá helma CO skladu kolem 1000 kč. "Neviete niekto aká je cena nemeckej prilby z 2. sv. vojny" |
|
|
|
Helko-sovětské samopaly a pistole (vyjma revolveru Nagant) používali střelivo 7,62x25mmTula Tokarev (TT). Tento náboj vycházel z německého náboje 7,63mm Mauser,ten se dal do některých zbraní na náboj 7,62TT také použít. | |
|
|
hellko napsal v č. 641: 7,62x25mm"Akej bol vlastne raze sovětsky samopal PPŠ41 ? "
hellko napsal v č. 641: Ano "pouzivalo sa don pistolove strelivo?" |
|
|
|
Akej bol vlastne raze sovětsky samopal PPŠ41 Špa a pouzivalo sa don pistolove strelivo? | |
|
|
Mimochodem, jak jsem tady pomlouval sovětské protizemní rakety za WW II (v lehkých a středních bombardérech v souvislosti s Il-2)...co trochu zdrbnout, až bude čas, i Němce? Protože ať již byly sovětské jakékoliv, tak byly nasazovány po celou válku a skutečně masově...a to se o německých říct nedá... Doufám, že jsem vybral správné téma |
|
|
|
mbbb napsal v č. 638: Tak já to mám,ale kliku . "jestli je v pěkném stavu, podepsaná a s vnitřní "přihrádkou", tak to se často nevidí." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 637: jestli je v pěkném stavu, podepsaná a s vnitřní "přihrádkou", tak to se často nevidí. "Nevíte někdo jaká je vzácnost prvorepublikové vojenské truhly (truhla vojáků na osobní věci)?" |
|
|
|
Nevíte někdo jaká je vzácnost prvorepublikové vojenské truhly (truhla vojáků na osobní věci)? | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 632: před link napíšeš index: jde to jen u těch obrázků ,které jdou zvětšit "ako to že dáváš obrázky k příspěvkum????? mě to nejde" |
|
|
|
bubu napsal v č. 633: podobně jak zásobák na kuličky..... pružina.... "nějak nemůžu přijít jak to fungovalo.....bodly by šipky " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 631: nějak nemůžu přijít jak to fungovalo.....bodly by šipky "Bubnový zásobník na 71 ran do sovětského samopalu PPŠ41 Špagin " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 631: ako to že dáváš obrázky k příspěvkum????? mě to nejde "Bubnový zásobník na 71 ran do sovětského samopalu PPŠ41 Špagin " |
|
|
|
Bubnový zásobník na 71 ran do sovětského samopalu PPŠ41 Špagin
|
|
|
|
nejcastejsi byl na 20 ran............... | |
|
|
10 byl taky, ale málo používaný... | |
|
|
já našel ještě 10..... | |
|
|
20 | |
|
|
Sháním informace o britských minách Mk.II (či Mk.I?) „Johnnie Walker“. Jedná se především o název (Mk.I/II), rozměry a hmotnosti (ty se všude liší) a popřípadě i využití. Poradí někdo link, knihu či jiný zdroj? Google už jsem zkoušel, „nevyplivlo“ mi to zhola nic. Předem díky. | |
|
|
nevíte kde seženu fotky se sdkfz 234/1? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj a výzbroj 2.sv.v.