Výstroj a výzbroj 2.sv.v.
|
|
---|---|
Streso napsal v č. 697: Pokud vímtak používali motocykly značky Premier,BSA,JAWA 175 a ČZ175 a často si soukromě kupovali motocykly značky "Ogar", Praga,... "dyž už jsme u těch vozidel,a co tak motorky? " |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 714: Dobrá střelby schopná. Z 70-80 ran v kuse ani jedna porucha.Vypadá dobře. Já bych do ní ty peníze dal.
"V jakém stavu? Jak znehodnocené?"
čet.Hrad napsal v č. 714: Já jsem viděl všechny díly a FS se objevili jen 2x-1) Jak pomohli stržm.Zahálkovi,to již byl velitelem vrch.stržm.Arazim 2)Jak na hranicích zatkli toho špiona s plány na TK37"Tuším že taky ještě v dalším díle, ale nevzpomenu si, musel bych zkouknout znovu všechny Myslel jsi "vyloupit" nebo "vykoupit"?" Vykoupit/vyloupit? To máš jedno |
|
|
|
Worchester napsal v č. 713: V jakém stavu? Jak znehodnocené?
"Poválečná verze vz.27 již za 1700Kč "
Worchester napsal v č. 713: Tuším že taky ještě v dalším díle, ale nevzpomenu si, musel bych zkouknout znovu všechny Myslel jsi "vyloupit" nebo "vykoupit"?!
"Hráli i v jiném díle, kdy pomohli stržm.Zahálkovi zadržet nějakého zločince. Ovšem nebylo by špatné vyloupil sklad rekvizit ČT, mají tam přes 70 uniforem četnictva a nejméně 2 finančácké"
Worchester napsal v č. 713: Ano, víme, obojí jsem četl (viz můj 703) "Zemřel režisér čet.humoresek Antonín Moskalyk www.novinky.cz/75841-.html Ale je možné,že jeho dcera dokončí seriál-nejlépe až do roku 1939 www.novinky.cz/75889-.html" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 712: Poválečná verze vz.27 již za 1700Kč
"Dvě dvacetsedmičky?"
mbbb napsal v č. 704: Hráli i v jiném díle, kdy pomohli stržm.Zahálkovi zadržet nějakého zločince."v jednom dílu hráli i financové - v tom díle, kde bylo i TO a plány se pašovaly přes hranici. Překupníci chtěli koupit ty stejnokroje FS, ale bez nároku, sehnali jen zbytky látky. Známej to od nich koupil a ušil si z toho stejnokroj FS - barva dobrá, látka zcela jiná. Jinak je to příjemnej seriál, doufám, že se 3. série dokončí" Ovšem nebylo by špatné vyloupil sklad rekvizit ČT, mají tam přes 70 uniforem četnictva a nejméně 2 finančácké
mbbb napsal v č. 704: "že se 3. série dokončí" Zemřel režisér čet.humoresek Antonín Moskalyk www.novinky.cz/75841-.html Ale je možné,že jeho dcera dokončí seriál-nejlépe až do roku 1939 www.novinky.cz/75889-.html |
|
|
|
Worchester napsal v č. 711: No v inzerátu je napsáno "cena odpovídá stavu", takže v jakém asi myslíš že je stavu Dvě dvacetsedmičky? To by bylo nějaké moc levné, ne? Kdyby to střílelo tak ta cena je "trošku" jinde "Za tu cenu by se dala sehnat vz.24 ve špatném stavu nebo dvě pistole vz.27" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 700: Za tu cenu by se dala sehnat vz.24 ve špatném stavu nebo dvě pistole vz.27. Já bych to osobně nebral. Ale kdyby to střílelo, to by bylo jíná.... "Ta cena neni špatná,ne?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 709: jenže to je hodně nejistý kontakt, chtělo by to někoho, kdo dělá přímo na kostýmech nebo v realizačním týmu. Taky počítám, že si hodně herců bude chtít nechat svůj kostým "no vidíš to, zkus to takhle a nezapomeň an své známé z Fronty " |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 708: no vidíš to, zkus to takhle a nezapomeň an své známé z Fronty "No a o ty bych měl zájem, ale to asi zase bude chtít kontakty (doufám, že tam dělá ještě pořád maminka mé spolužačky" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 707: No a o ty bych měl zájem, ale to asi zase bude chtít kontakty (doufám, že tam dělá ještě pořád maminka mé spolužačky )"hotové stejnokroje ne"
Martin R. napsal v č. 700: Zavoláme, uvidíme, zeptám se na podrobnosti "Ta cena neni špatná,ne?" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 706: né, překupníci koupili neupotřebené látky, hotové stejnokroje ne "Kdo to rozebral? Na co by to bylo lidem z televize? To bych čekal těm překupníkům, kteří se v tom vyznají, ale když ani oni nic nesehnali.." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 704: Kdo to rozebral? Na co by to bylo lidem z televize? To bych čekal těm překupníkům, kteří se v tom vyznají, ale když ani oni nic nesehnali.... "Překupníci chtěli koupit ty stejnokroje FS, ale bez nároku, sehnali jen zbytky látky" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 703: v jednom dílu hráli i financové - v tom díle, kde bylo i TO a plány se pašovaly přes hranici. Překupníci chtěli koupit ty stejnokroje FS, ale bez nároku, sehnali jen zbytky látky. Známej to od nich koupil a ušil si z toho stejnokroj FS - barva dobrá, látka zcela jiná."No tak nic, škoda, vždyť to ale ještě není dokončené, má to teď po smrti Moskalyka dokončit jeho dcera" Jinak je to příjemnej seriál, doufám, že se 3. série dokončí |
|
|
|
mbbb napsal v č. 702: No tak nic, škoda, vždyť to ale ještě není dokončené, má to teď po smrti Moskalyka dokončit jeho dcera "nemáš šanci, překupníci již tam byli, jedině snad přes známé.........." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 701: nemáš šanci, překupníci již tam byli, jedině snad přes známé.......... "Mám myšlenku zajít po dokončení třetí série Humoresek do brněnské ČT se poptat na "výprodej"" |
|
|
|
Ero napsal v č. 647: Mám myšlenku zajít po dokončení třetí série Humoresek do brněnské ČT se poptat na "výprodej" "Kde a zakolik sehnat uniformu četníka z 1. republiky? Šijou se vůbec nějaký repliky?" |
|
|
|
www.armyburza.cz/index.php?page=inzeraty&... :
Puška vz24 27.01.2006 18:35 Prodám pušku vz 24 vhodná jako dekorace na zed nebo hraní na vojáčky je zavařená a vyvrtaná komora za 3500kč.Cena odpovídá stavu.SMS721244925.dík. Ta cena neni špatná,ne? |
|
|
|
Worchester napsal v č. 698: Poprosil bych tedy o zaslání na mail. díky. "Bezevšeho." |
|
|
|
Fuky napsal v č. 694: Bezevšeho. "Mohl bych tu fotku vidět?" |
|
|
|
Když už jsme u těch vozidel,a co tak motorky? | |
|
|
Fuky napsal v č. 694: což ovšem nic neznamená. četnictvo pokud vím mělo hlavně pragovky, ale ten dotaz nemohu zodpovědně zodpovědět "ovšem o použití četnictvem jsem doposud nic nenašel." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj a výzbroj 2.sv.v.