Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Brano:skus si zohnat vzorkovnik farieb vallejo tam to mas | |
|
|
Takže páni.Mám dotaz... Na klasickú trojfarebnú kamufláž používate aké odtiene,akých značiek? Okrem staroklasických tuším H 83/86/160. Plus neskoršie RAL odtiene ? P.s : Na striekanie... |
|
|
|
lenze humbrol je svina,ja netieram predovsetkym s riedkymi farbami a viac krat a kym mi 1.vrstve u syntetiky zaschne... | |
|
|
To je cenově moc náročný a navíc s tím neumím zacházet. Zlátý Humbrol. | |
|
|
humbrol revell agama.ale.co tak vallejo,tamiya,lifecolor? | |
|
|
Eagle napsal v č. 1984:
"Ještě jsem je nepoužil - nedá se s něma natírat."
mato napsal v č. 1986:
"no a natierat sa daju ale rychlo a neustale riedit.taze dost spatne"
DuGalle napsal v č. 1988: "To bude tím, že jejich primární způsob použití je do pistole " |
|
|
|
mato napsal v č. 1986: To bude tím, že jejich primární způsob použití je do pistole "no a natierat sa daju ale rychlo a neustale riedit.taze dost spatne" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1985: "To je čo" brunner no a natierat sa daju ale rychlo a neustale riedit.taze dost spatne |
|
|
|
mato napsal v č. 1983: Ještě jsem je nepoužil - nedá se s něma natírat. "6006 nenariedis akrylove tamiye." |
|
|
|
6006 nenariedis akrylove tamiye. 6006 pouzivam tiez no na vymyvani stetcov pouzivam radsej aceton |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1979: Já taky, ale u mě to lze ospravedlnit věkem. "Ja robím s 6006kou ale v Modelári písali že je dobrá leda na pratie štetcov..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1979: Klasika, S6006, jak jinak... "Ja robím s 6006kou ale v Modelári písali že je dobrá leda na pratie štetcov..." |
|
|
|
no tie stetce su drahe ale nabuduce skus zajst do nejakeho umeleckeho obchodu.aspon mne sa to vyplatilo.no najviac ma seru ceny riedidiel tamiya cca 100sk | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1975: u nas nepredava mio lukas ma tusim stal nieco kolo 70.uz nepamatam bo kupoval som vo velkom. "Aj u Vás stoja 80 korún?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1973: viem ale ja som pred 2rokmi nemal (a najblizsie som si ho mohol kupit v Kosiciach) "Na to potrebuješ aspoň 00!" |
|
|
|
nevim,ja som nieco take robil len zo tri krat a nebol som zo seba moc nadseny ale to asi koly stetcu(1)ale mam figurky z arden taze sa "idem"ucit | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1968: ze vraj sa torobi riedkymy syntetikami ?!neviem musim skusit "Práve ten vzor je zvládnutý parádne" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1965: mne osobne sa nejak nepaci to vytienovanie tvare ale inak parada-hlavne ten vzor. "www.ww2modelmaker.com/modelpages/JOla hfig.htm" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 1962: dvaasedmdesati nove zmenseniny. "Dostali by mě kdyby tam napsali že je to dvaasedmdesátina" |
|
|
|
mato napsal v č. 1954: Dostali by mě kdyby tam napsali že je to dvaasedmdesátina. "uz viete co budete robit na dvochodku?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC