Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Scháním KV-2,dělá ho jen Tamyie(ten stařičký) a Eastern Express,nebo i někdo jiný?1/35. | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2564: Ja hovorim (pisem) o lietadle v 72-ke!U nas stoji technika v 72-ke 330-350 SK! "Revell za 180? V globusu stojí 260-270,- tiger..." |
|
|
|
mato napsal v č. 2557: "ja som cely model az na lepty hodil hned do kosa" To si nemal robit!!!Vies ake paradne lepidlo sa da z toho spravit!Zoberes touen... Vitajte v modelarskom praveku!!! |
|
|
|
MIO: Revell za 180? V globusu stojí 260-270,- tiger... | |
|
|
Eagle napsal v č. 2556: Zacinal,ale to bolo davno za hlbokeho socializmu.Ja som len reagoval na to ,ze zacat sa da aj na lacneisom modely.Rasej si kupim na zaciatok Revella za 180 Sk ako Academku za 270!To su ceny u nas v SR.
"Tys nikdy nezačínal s modelařinou že ? Ty jsi to uměl všechno od začátku...."
Eagle napsal v č. 2556: "Když má model anténku umístěnou o milimetr vedle, tak nejen že na to ani nepříjdu" Antenka o 1mm vedla nie je vada,ale vyfuky naopak biju do oci a to uzna kazdy. Samozrejme ja kritizujem model a nie Tvoje modelarske schopnosti! |
|
|
|
Mato: Tak jsi se měl na tu kameru usmát a otvírat dál... Ale v tescu ty zákazníci co kradou mlátí, takže bych to moc nezkoušel | |
|
|
xfish5 napsal v č. 2560: kupoval som to v tescu taze mi do nedovolili otvorit(hlavne ked sa na teba otoci kamera).no a kupoval som to v akejsi predpojatosti lebo predtym mi kam os hovoril aky fasa je smerov sturmikov "Tak tys do toho vrazil peníze a pak ho vyhodil " |
|
|
|
Tak tys do toho vrazil peníze a pak ho vyhodil Ano, mě se nejvíce taky líbí Revell | |
|
|
myslim iba model-nepostaveny.........radsej som si kupil revelacky model za rovnaku cenu a s 10 nasobnou kvalitou | |
|
|
Mato: Jak to? To musel být opravdu pěkný? | |
|
|
Lavockin napsal v č. 2537: ja som cely model az na lepty hodil hned do kosa "Doporučuji si koupit od Směru Me 262 B1-a1(metal). Vznikne opravdu pěkný model.Rytí teda vystupuje na povrh,ale vše dobře lícuje a velký arch s obtisk" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2551: "Takže kludne môžeš nalepiť podvozok za kabinu a je to v poho." Existuje jistá mez, přes kterou nejdu. Když má model anténku umístěnou o milimetr vedle, tak nejen že na to ani nepříjdu, ale i kdybych na to přišel tak s tím nic dělat nebudu. Jak říkám za deset let možná.... MIO: Tys nikdy nezačínal s modelařinou že ? Ty jsi to uměl všechno od začátku.... |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2550: ...ale na taky model je podla mna zbytocne ,nejaku kamuflaz striekat. A ak potrebujes na niecom trenovat su aj ine lacneisie moznosti... "ja mám ještě dost problémů nastříkat dobře kamufláž, takže mě nějaký výfuky fakt neštvou. Za deset let možná....." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2545: To víš na tuty,nebo jen nějaká fáma,na stránkách Eduardu o tom ještě nic nepíšou?! "Vraj na vianoce má prísť na trh...Dokonca postupne prevedenia Early,Mid,Late" |
|
|
|
Naopak výfuky? Fíha, tak to je gól... | |
|
|
MIO: ja mám ještě dost problémů nastříkat dobře kamufláž, takže mě nějaký výfuky fakt neštvou. Za deset let možná..... | |
|
|
Záleží na umění. Mistr modelář udělá přesvědčivě i gumohumus od Italeri. A nebo z toho udělat vypálený vrak jako pozadí pro vítězný T-34/85 | |
|
|
Hetzer mě nerajcuje, mám Dragonního. Nemá někdo zájem o Hetzera od Italeri? | |
|
|
Nevíte,jak je na tom Hetzer od Eduardu,před rokem psali,že by měl vyjít,někdy před letošními vánoci.? | |
|
|
Eagle napsal v č. 2538: Dost dobra v com,prosim Ta?Hlavna chyba je ,ze ma naopak nalisovane vyfuky!!! Dieramy proti smeru letu !To ,myslim uplne staci na to aby si hodil do.... "Nedávno jsem od nich stavěl Bf-109 E a byla dost dobrá." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC