Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Mato: Ano, už dělají druhou(zdokonalenou) verzi ohýbačky. Blbý je, že nemůžu tuhle firmu ani její sortiment najít na netu. | |
|
|
mio:ale ze vraj nieco robi 3Ddetial? tiez ci nevies o nejakom cenniku letptov part(aktualnom pre slovensko-napr. ako ich predavas ty) |
|
|
|
Pre Honzu:Tie plechy na Mi-2 robi PART pod cislami S72113 a S72114.Tu mas ich stranku a pozri sa na ne: www.part.pl/s72/s72.html | |
|
|
mato napsal v č. 2604: Srandujes?!! Na taketo fajnove naradie u nas mozes zabudnut,to Ti sem bohuzial nikto nedovezie,lebo tu na to nie je trh Najlepsie spravis ak si to objednas cez internet.A hlavne Ta to vyjde lacnejsie,nez keby to niekto doviezol sem. "Mio:nemas nieco take na predajni? " |
|
|
|
Mio:nemas nieco take na predajni? www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/MM-07.jpeg www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/etchII.jpg www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/GH01 |
|
|
|
MIO :co je tam na vyber ? | |
|
|
Lavockin napsal v č. 2599: Super model,hlavne v prevedeni PROFIPACK.Osobne som ho este nestaval,ale caka na mna v domacom skladisti.Akurat budem mat problem vybrat si kamuflaz... "Co na ni říkáte???" |
|
|
|
Osobně ne, viděl jsem výlisky v krabici, ale kamarád co to stavěl si výlisky celkem pochvaloval. Mě se líbila taky, a asi si ji budu přát k ježuchovi . | |
|
|
Stavěl někdo od Eduardů Lavočku 7(1.72)????? Co na ni říkáte??? |
|
|
|
Thompson napsal v č. 2596: mas pravdu....lenze tieto a ine latky sposobuju nadory-teda bunky sa nekontrolovatelne mnozia a tieto bunky som myslel.
"mato:karciogenne,... -to jsou cizorodé látky v těle kt. tam nepatří,a veř tomu ,že buňka je ňeco jiného a ty rozhodně žádné nezdravé neexistuji "
brano napsal v č. 2597: "občas riadne pizdíte tie naše gramatiky." ale |
|
|
|
OFF TOPIC : Keď už tak KARCINOGÉNNE...a o hrubkách sa ani nevyjadrujem.....chlapi...kua,občas riadne pizdíte tie naše gramatiky. |
|
|
|
mato:karciogenne,... -to jsou cizorodé látky v těle kt. tam nepatří,a veř tomu ,že buňka je ňeco jiného a ty rozhodně žádné nezdravé neexistuji |
|
|
|
Ved hej,vies ako som to myslel... | |
|
|
MIO napsal v č. 2593: steve zaloga,verlinden(a ludia kolo neho),v podstate vsetci co robia pre osprey,........ja som si lon spomenul aj na migov model. "vsade pocujes len o MIGovi a jeho super-modeloch,ale su aj ini co dobre robia...A su cisti modelari,nie umelci ako MIG" |
|
|
|
mato napsal v č. 2591: To je v poriadku,mne ide len o to ,ze vsade pocujes len o MIGovi a jeho super-modeloch,ale su aj ini co dobre robia...A su cisti modelari,nie umelci ako MIG. "nehovorim ze nie-dokonca on len farby a patinuje modely,stava mu ich niekto iny" |
|
|
|
Pre Mata: www.mpmshop.cz/main.asp?akt=827922 Pigmenty od MIGa sa k nam nevozia,aspon o tom neviem,mozno nejaky maly priekupnik.No a Star Dusty by mohli mat PHK Kosice. www.phk.sk/ tam su pod katalogom CMK ,uplne na konci... |
|
|
|
MIO napsal v č. 2590: nehovorim ze nie-dokonca on len farby a patinuje modely,stava mu ich niekto iny "Hlavne existuju aj ini modelari nez Mig,nie?" |
|
|
|
mato napsal v č. 2589: To je tak notoricky znamy model,ze ho ani netreba pripominat.Ten pozna kazdy.Hlavne existuju aj ini modelari nez Mig,nie? "a co najznamejsi od miga?" |
|
|
|
MIO napsal v č. 2585: ok
"Takze,ten Jagdtige je prebaleny Dragon a stoho je jasne ze je super.(On iny Jagdtiger v 35-ke nie je"
MIO napsal v č. 2585:
"No a ten jeep co ponuka Revell je opat prebal,cize stara dobra Italeri len o polovicu drahsia"
MIO napsal v č. 2588: "www.ww2modelmaker.com/images/ddkvii/K V%20II%201.jpg www.ww2modelmaker.com/images/dinkv2/KV2-4.jpg www.ww2modelmaker.com/images/BSkv2ingerm/KVII-LF-O BL.jpg" a co najznamejsi od miga? www.missing-lynx.com/gallery/russia/migkv2.htm |
|
|
|
To je asi momentalne Tvoja jedina moznost.Ale neboj sa aj s tej starej Tamyie sa da spravit slusny model.Staci chciet. www.ww2modelmaker.com/images/ddkvii/KV%20II%... www.ww2modelmaker.com/images/dinkv2/KV2-4.jpg www.ww2modelmaker.com/images/BSkv2ingerm/KVI... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC