Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
![]() |
Mato: Ano, už dělají druhou(zdokonalenou) verzi ohýbačky. Blbý je, že nemůžu tuhle firmu ani její sortiment najít na netu. ![]() |
|
|
![]() |
mio:ale ze vraj nieco robi 3Ddetial? tiez ci nevies o nejakom cenniku letptov part(aktualnom pre slovensko-napr. ako ich predavas ty) |
|
|
![]() |
Pre Honzu:Tie plechy na Mi-2 robi PART pod cislami S72113 a S72114.Tu mas ich stranku a pozri sa na ne: www.part.pl/s72/s72.html |
|
|
![]() |
mato napsal v č. 2604: Srandujes?!!"Mio:nemas nieco take na predajni? " ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Mio:nemas nieco take na predajni? www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/MM-07.jpeg www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/etchII.jpg www.bentbutnotbroken.com/EtchMate/GH01 |
|
|
MIO :co je tam na vyber ? | |
|
|
![]() |
Lavockin napsal v č. 2599: Super model,hlavne v prevedeni PROFIPACK.Osobne som ho este nestaval,ale caka na mna v domacom skladisti.Akurat budem mat problem vybrat si kamuflaz..."Co na ni říkáte???" ![]() |
|
|
![]() |
Osobně ne, viděl jsem výlisky v krabici, ale kamarád co to stavěl si výlisky celkem pochvaloval. Mě se líbila taky, a asi si ji budu přát k ježuchovi![]() |
|
|
![]() |
Stavěl někdo od Eduardů Lavočku 7(1.72)????? Co na ni říkáte??? |
|
|
![]() |
Thompson napsal v č. 2596: mas pravdu....lenze tieto a ine latky sposobuju nadory-teda bunky sa nekontrolovatelne mnozia a tieto bunky som myslel.
"mato:karciogenne,... -to jsou cizorodé látky v těle kt. tam nepatří,a veř tomu ,že buňka je ňeco jiného a ty rozhodně žádné nezdravé neexistuji "
brano napsal v č. 2597: "občas riadne pizdíte tie naše gramatiky." ale ![]() |
|
|
OFF TOPIC : Keď už tak KARCINOGÉNNE...a o hrubkách sa ani nevyjadrujem.....chlapi...kua,občas riadne pizdíte tie naše gramatiky. |
|
|
|
mato:karciogenne,... -to jsou cizorodé látky v těle kt. tam nepatří,a veř tomu ,že buňka je ňeco jiného a ty rozhodně žádné nezdravé neexistuji ![]() |
|
|
|
![]() |
Ved hej,vies ako som to myslel...![]() |
|
|
![]() |
MIO napsal v č. 2593: steve zaloga,verlinden(a ludia kolo neho),v podstate vsetci co robia pre osprey,........ja som si lon spomenul aj na migov model. "vsade pocujes len o MIGovi a jeho super-modeloch,ale su aj ini co dobre robia...A su cisti modelari,nie umelci ako MIG" |
|
|
![]() |
mato napsal v č. 2591: To je v poriadku,mne ide len o to ,ze vsade pocujes len o MIGovi a jeho super-modeloch,ale su aj ini co dobre robia...A su cisti modelari,nie umelci ako MIG. "nehovorim ze nie-dokonca on len farby a patinuje modely,stava mu ich niekto iny" |
|
|
![]() |
Pre Mata: www.mpmshop.cz/main.asp?akt=827922 Pigmenty od MIGa sa k nam nevozia,aspon o tom neviem,mozno nejaky maly priekupnik.No a Star Dusty by mohli mat PHK Kosice. www.phk.sk/ tam su pod katalogom CMK ,uplne na konci... |
|
|
![]() |
MIO napsal v č. 2590: nehovorim ze nie-dokonca on len farby a patinuje modely,stava mu ich niekto iny "Hlavne existuju aj ini modelari nez Mig,nie?" |
|
|
![]() |
mato napsal v č. 2589: To je tak notoricky znamy model,ze ho ani netreba pripominat.Ten pozna kazdy.Hlavne existuju aj ini modelari nez Mig,nie?"a co najznamejsi od miga?" ![]() |
|
|
![]() |
MIO napsal v č. 2585: ok
"Takze,ten Jagdtige je prebaleny Dragon a stoho je jasne ze je super.(On iny Jagdtiger v 35-ke nie je"
MIO napsal v č. 2585: "No a ten jeep co ponuka Revell je opat prebal,cize stara dobra Italeri len o polovicu drahsia" ![]()
MIO napsal v č. 2588: "www.ww2modelmaker.com/images/ddkvii/K V%20II%201.jpg www.ww2modelmaker.com/images/dinkv2/KV2-4.jpg www.ww2modelmaker.com/images/BSkv2ingerm/KVII-LF-O BL.jpg" a co najznamejsi od miga? www.missing-lynx.com/gallery/russia/migkv2.htm |
|
|
![]() |
To je asi momentalne Tvoja jedina moznost.Ale neboj sa aj s tej starej Tamyie sa da spravit slusny model.Staci chciet. www.ww2modelmaker.com/images/ddkvii/KV%20II%... www.ww2modelmaker.com/images/dinkv2/KV2-4.jpg www.ww2modelmaker.com/images/BSkv2ingerm/KVI... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC