Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
a kolko ma to bude stat?-bez toho postovneho lebo to by som ti uz dobavil stretko s mojou sestrou v BA. | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3018: ono je tam toho viac ale ked som videl ten krasny dezen...preco hummera tak odflakli "Tie pôvodné madlá tam môže nechať len lajdák..." |
|
|
|
www.network54.com/Forum/message?forumid=2125... | |
|
|
curahee ma mastval a tak som si to nasiel....tusim ze doma nieco s tym psikom(???)mam-ale tu pz.3 mas asi aj ty. | |
|
|
curahee napsal v č. 3013: no predstav si,ale doma to niekde mam len sa mi to vsetko nechce prehrabovat. "Ty neznáš znak 116 divize?" |
|
|
|
Tak,kdo si už objednal Avii B-534 od Eduardu,má být vyrobeno jen 1 000 kusů?! | |
|
|
mato:Ty neznáš znak 116 divize? Hmm... | |
|
|
panzer:ja o tej tvojej divizzi vela neviem ale ked mi napriklad das nieco konkretne(napr.znak divizie)tak sa pozriem doma do 2 Gb fotiek. | |
|
|
Panzere, je to opsané z knížky a foto není . V Obrněné Technice 2 je kapitola o německých PzD. | |
|
|
ragaz napsal v č. 3008: " Panzer: z literatury - vznikla 28.3.44 ze 116 PanZ Grenadier Div. Na nasazena proti spojencům ve Franci, poté Aachen a Eifel, obrana na Rýně. 4/45 kapitulace US v Ruhru Složení - 16 Panzer reg. - 60 Panzer Gr Re. - 156 Pa Gr Re, 146 Artill Reg, 226 PjaG Abt, 281 Fla Bat, 675 Pionier Bat" parada a nemas jeste nejaky fotky ? |
|
|
|
na tohle se podivejte - kdo ma nejake jmeno nem . vojaka at si ho vyhleda www.lexikon-der-wehrmacht.de/Orden/Ritterkre... | |
|
|
Panzer: z literatury - vznikla 28.3.44 ze 116 PanZ Grenadier Div. Na nasazena proti spojencům ve Franci, poté Aachen a Eifel, obrana na Rýně. 4/45 kapitulace US v Ruhru Složení - 16 Panzer reg. - 60 Panzer Gr Re. - 156 Pa Gr Re, 146 Artill Reg, 226 PjaG Abt, 281 Fla Bat, 675 Pionier Bat |
|
|
|
nema nekdo z vas nazev internetove adresy s dokumenty o 116.PzDiv. Wehrmachtu ? fotky + nejaka dokumentace o pohybech divize jeji strukture a bojovem nasazeni . Predem dekuju | |
|
|
No!!! Nemohl jsem si vzpomenout!!! | |
|
|
Jamamoto, myslíš Uko Ješitu | |
|
|
honza (2998): Japonský miniaturista.... | |
|
|
Honza napsal v č. 2998: Fanatik "Jak byste nazval magora, který v 1/72 dělá dalekohled u velitele tanku?" |
|
|
|
Já to taky nechápu | |
|
|
Jo, přesně Fotku jsem Ti poslal? | |
|
|
To je pan modelář Jak byste nazval magora, který v 1/72 dělá dalekohled u velitele tanku? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC