Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
mato napsal v č. 2872: ta kamuflaz vypada dost brutalne ! a nevite nekdo jak delal ten plot ? ja si myslim ze to bude nejakej lept "co si myslite o tomto? " |
|
|
|
homepage3.nifty.com/AFV_model/ tak tohle je pro silné nervy,celou tu stránku si pěkně prostudujte. | |
|
|
mato napsal v č. 2872: Docela by mě zajímalo jako technikou dělal tu zimní kamufláž. "co si myslite o tomto? " |
|
|
|
Máte někdo nějaké informace o zbarvení kokpitu P.Z.L. P 23 Karaśe? Příp. polských letadel. Díky. | |
|
|
co si myslite o tomto? www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... |
|
|
|
DG napsal v č. 2868: no ale aj ked ho mas v mierke 1:35 tak to nie je ziadna slava. "Zeptej se spolužaček a uvidíš, že na velikosti záleží..." |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2865: "velkej je totiž drahej" a muzea ho aj tak nechcu predavat
Eagle napsal v č. 2865:
" Už mám revell..."
tak potom naco ti treba hasegawu
|
|
|
|
DG napsal v č. 2863: Přesně,ať žije 1/35! "Malej " |
|
|
|
To je jedno. Už mám revell... (A taky je malej - velkej je totiž drahej) | |
|
|
Eagle napsal v č. 2862: tak ja mam nejakeho tigra od hesagawy ale nic moc. "Jakej je Tigr (1/72) od hasegawy ?" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 2862: Malej "Jakej je Tigr (1/72) od hasegawy ?" |
|
|
|
Jakej je Tigr (1/72) od hasegawy ? | |
|
|
tak som si pozrel tu tvoju stranku:mas to drahe zlobre a ani vyber nemas moc pestry. | |
|
|
mio:tiez by ste si mohli zmenit pri stavebniciach ten obrazok historickej lode.je sice pekna ale ja ked som prisiel na tu stranku videl som len vlaciky auticka a tu jachtu(a bohuzial nic co by pripominalo model v mierke 1:35 a malo aspon 2 kolesa alebo nohy).Keby si mi nepovedal ze tam dakde mas nieco od dragonu ta by som hned odisiel. | |
|
|
DG napsal v č. 2857: Poviem Ti otvorene,stranka este nie je uplne doladena,pracuje sa na tom,som rad ze konecne funguje... "Zajímavý kousek, už vám někdo řekl, že k modelu by mělo patřit i měřítko, viz kolonka Revell?" |
|
|
|
mato napsal v č. 2856: Tak moment!Ja tam nakupujem len pre vlastnu potrebu!!! "a doma ich predas za 360SK,demokrat " |
|
|
|
MIO napsal v č. 2855: Zajímavý kousek, už vám někdo řekl, že k modelu by mělo patřit i měřítko, viz kolonka Revell? "Ved preto mame internetovy zasielkovy obchod...." |
|
|
|
MIO napsal v č. 2855: a doma ich predas za 360SK,demokrat
"Dragonacke figurky za cca 5 eur"
MIO napsal v č. 2855: "Ale ja pisem o momentalnom stave!Pred dvoma rokmi si za Dragona zaplatil 485 Sk! " ja som ho vtedy radsej ani nekupoval
MIO napsal v č. 2855: to som nevedel.dakedy sa na to pozriem "Ved preto mame internetovy zasielkovy obchod....Posleme co mame..." |
|
|
|
mato napsal v č. 2854: To nie je pravda,lebo prave preto nakupujem v Lipsku aby som usetril,tam kupis Dragonacke figurky za cca 5 eur.
"ale kedze nakupujes tovar v lipsku tak to zle situovany modelar si moze kupit len ofoteny planik modelu . "
mato napsal v č. 2854: Ale ja pisem o momentalnom stave!Pred dvoma rokmi si za Dragona zaplatil 485 Sk!
"no ked som bol u teba naposlady cca.2 roky "
mato napsal v č. 2854: Ved preto mame internetovy zasielkovy obchod....Posleme co mame...
"tak fajn ale ja so do BA dostanem vzdy len 29.februara"
mato napsal v č. 2854: Asi s predaja tovaru,bohuzial nase banky su dost nenazrane... " potom z coho ziju internetove obchody?" |
|
|
|
MIO napsal v č. 2853: no ked som bol u teba naposlady cca.2 roky tak si tam toho moc nemal a to mas zatial najlepsi modelarsky kramek v akom som na slovensku bol.ale kedze nakupujes tovar v lipsku tak to zle situovany modelar si moze kupit len ofoteny planik modelu .
"Zozenies,vsetko okrem toho Vietcongu mam na krame,a aj ten som kupil minuly rok na jesen na veltrhu v Lipsku!"
MIO napsal v č. 2853: tak fajn ale ja so do BA dostanem vzdy len 29.februara
"Kecas,lebo keby si isiel na nasu stranku www.jrline.sk/ videl by si,ze najnovsie figurky od Dragonu mame za 360 Sk!Samozrejme ide o klasicke balenia a nie rozne vyrocne sady! "
MIO napsal v č. 2853: a potom z coho ziju internetove obchody? "Ano a za kazu pladbu,prevod do zahranicia zaplatis banke od 250 do 500 Sk!" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC