Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
curahee napsal v č. 3101: Čo ja viem boli aj žlte aj červené.Remienky vo farbe kože. "Otázečka,vybarvujete někdo z vás hasičáky na technice,nebo je děláte vždy v barvě základovky stroje?A co upínací řemínky?" |
|
|
|
curahee napsal v č. 3101: ja mam za to ze se nechavaji v barve podkladu a reminky byly kozene nebo z textilie "Otázečka,vybarvujete někdo z vás hasičáky na technice,nebo je děláte vždy v barvě základovky stroje?A co upínací řemínky?" |
|
|
|
Otázečka,vybarvujete někdo z vás hasičáky na technice,nebo je děláte vždy v barvě základovky stroje?A co upínací řemínky? | |
|
|
panzer:keby som mohol poprosit posli svoje modely aj mne. k tomu pantherovi:ta fotka je v mizernej kvalite ale ja mam tu istu v "originali" v publikacie od ledwocha-ide tu o panthera v zeleno pieskovej farby s zimeritom-preto ta nevirazna predna cast.dokaz najdes na blatnikoch,ako povedal honza na prednom stite kanonu a na hlavni.ta tmavsia farba na bocniciach mi skor pride ako nejaka nacistota ale ne som isty -takze nemyslim ze by islo o trojfarebnu kamuflas-i ked ani tu nie som celkom isty lebo ten najtmavsi otien sa vyskytuje iba na prednom stite, na prednej strelnici,blatnikoch a bocniciach....vsede inde ide iba o akysi nejasny prechod nie o velmy vyrazny otien. zaujemcom mozem poslat foto z publikacie nech tiez posudia. |
|
|
|
Honza napsal v č. 3091: no dobre ale muze to byt treba prach. smouha ma prijde ze je jednolite barevny " No mrkni na štít korby mezi průzorem řidiče a kulometem, na štít kanonu mezi hlavní a zaměřovačem a taky na schurtzen, je to dost jasně vidět." |
|
|
|
moment ..kdyz se podivas na ten Hakl vedle tak ten uz rozeznatelny odstiny ma a ta okrova je podstatne svetlejsi nez na tanku .... asi tam mela byt spis ta olivove zelena | |
|
|
No mrkni na štít korby mezi průzorem řidiče a kulometem, na štít kanonu mezi hlavní a zaměřovačem a taky na schurtzen, je to dost jasně vidět. | |
|
|
Honza napsal v č. 3087: no... ja nevidim ani jeden odstin spis me prijde ze to cely v jedne barve to by praveze chtelo videt jeste jednu fotku a pak rozhodnout "anzer: jenom zelená to asi nebude, na stroji jsou rozeznatelné minimálně dvě barvy. A vzhledem k tomu, že Pantery byly většinou v základu žlutou, lze předpokládat klasické stříkání pásů nebo skvrn zelenou a hnědou." |
|
|
|
Panzer: jenom zelená to asi nebude, na stroji jsou rozeznatelné minimálně dvě barvy. A vzhledem k tomu, že Pantery byly většinou v základu žlutou, lze předpokládat klasické stříkání pásů nebo skvrn zelenou a hnědou. | |
|
|
...ja ti poslu fotku podle ktere sem to stavel www.panzernet.net/panzernet/stranky/galerie/... zdala se mi jako zelena nevim jestli je to dobre | |
|
|
Nerad vas otravuju ale chci dat do Fotogalerie moje fotky modelu a nejak nemozu dojit na to jak se to dela | |
|
|
Zajímavější jsou ale jiné novinky. Dragon i AFV mají vydat Tigery, Dragon chystá Panther ala ersatz M10, několik Shermanů atd. | |
|
|
Leda na obrázku v novinkách, live ještě ne. Stejně to má vyjít nejdříve v březnu, ne? | |
|
|
brano napsal v č. 3069: pock aj,... co sa skonci monopol slovak telecomu bude telepatia lacnejsia-viac vyuzivana. "Telepatia,nie?" |
|
|
|
Telepatia,nie? | |
|
|
Kurňa Brunner,veď mám aj meno... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3061: "určite si to postavím" mas na to nejake podklady? lebo tam pise ze je to zajaty stuart od rusov a ze sa to moc nerozsirilo pre visoku siluetu-cize podklady sa na to asi len tak nezozenes |
|
|
|
to je fakt zajimavy pri strelbe na posadku to muselo skvele lufovat | |
|
|
nema niekto o tom viac info?mne sa to totis dost libi ale okrem toho modelu som o tom nenasiel nikde nic viac | |
|
|
Brunnere, ted dřevěný pancíř je super. Dokonalá přestavba M3! Asi verze pro tropy aby se posádka nepotila |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC