Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Neskutočné : www.largescaleplanes.com/articles/GoldenAge/... |
|
|
|
panzer:dik,potvrdil si mi v co som dufal...nemas tu poblikaciu oskenovanu?trebalo by mi nejake kamuflaze-na vymenu ti mozem poslat daco ja. | |
|
|
zas na korbe nekde sou jen stehy se srouby a nekde zas cely housenky svaru je to zkombinovany | |
|
|
aha ty mas Pz IV ??? tak pockej ..... no ...mas pravdu u Pz IV sou svary na vezi presahujici povrch ale na korbe to vypada ze sou ty platy jen nastehovany po 10cm jinak ( chyceny sroubama ??? ) no na te korbe ti fakt neporadim ale vez je jista . Mam to z Polske publikace o Pz IV | |
|
|
mato napsal v č. 3149: tak to mas asi spatne prozoze PzIII sou svary utopeny mezi platy . Podivej se na dobovy fotky a uvidis sam "lebo nasiel som na nete modely s urobenymi svarmi a na polovici tanku ich uz mam aj ja" |
|
|
|
mato napsal v č. 3149: no hlavne sou tmavy az do cerna to znamena ze je to hodne stara rez a u Jagdtigera to asi byt nemuze "mne sa nepacia tie akoze odreniny-su velke a mne proste nejak nesedia." |
|
|
|
teraz som nasiel jednu velmy zaujimavu stranku miniatures.de/english.html#Grundlagen%20der%... |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3145: lebo nasiel som na nete modely s urobenymi svarmi a na polovici tanku ich uz mam aj ja
"ty svary tam byly ale v podobe V-svaru a navic utopeny v povrchu"
Panzer napsal v č. 3146: mne sa nepacia tie akoze odreniny-su velke a mne proste nejak nesedia. "to snad ani ne !" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3121: Ty taky, na a já myslel, že ta hromada papíru se vyskytuje jen v mým pokoji Ale náhodou jsem zvládl dokončit LT vz.40, PzII a AbramsM1, plus moje prvotina kompletní hrad Švihov (teda jeho vnitřní opevnění) "vystrihoval sem je z ABC ale dycky sem je dodelal jen do pulky a pak zas sem zacal delat dalsi model " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3126: pancir na opustenem tanku ktery neni chraneny proti povetrnostnim vlivum ti udela divy za par tydnu tak proc ne ? pokud se voda dostane na zivy kov tak se strhne retezova reakce "Hlavne neviem kedy by stihol ten JT tak zhrdzaveť..." |
|
|
|
mato napsal v č. 3125: to snad ani ne ! "dost odflaknute,ne?" |
|
|
|
mato napsal v č. 3124: ty svary tam byly ale v podobe V-svaru a navic utopeny v povrchu "vratil som sa k panzer 4 J v 1:72 ale mam otazku.zvary na korbe a vezi boli viditelne alebo tam bola len "medzera" plus nema niekto presne nakresy schurzenu?" |
|
|
|
www.fronta.cz/index.php?photo=124 images.google.com/images?hl=cs&lr=&q... |
|
|
|
Určitě ten Shermy neměl na pravém boku nápis "Donský kozák"-alespoň ne v této podobě. To si autor půjčit z T34/76!! Jinak na některé ruské stránce jsem nalezl barevné schéma, ale fotečka zatím není. | |
|
|
Mato - děkuji je schön!! ještě originál fotku. A stavím ho. | |
|
|
Dolezal: tanxheaven.com/fedcol/sherman-m4a2mod/sherma... |
|
|
|
armorama.com/modules.php?op=modload&name... | |
|
|
a co toto? www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... |
|
|
|
www.ww2modelmaker.com/modelpages/STjagdtiger.htm dost odflaknute,ne? |
|
|
|
vratil som sa k panzer 4 J v 1:72 ale mam otazku.zvary na korbe a vezi boli viditelne alebo tam bola len "medzera" plus nema niekto presne nakresy schurzenu? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC