Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Ten JPz IV/48 od 116-té je základní tmavá žlutá s tenkými proužky tmavé zelené. Víc nic. Lze najít v publikaci od Poláků - tuším že Kagero. Žel nemám u sebe, popsal bych detailněji. | |
|
|
tak nevim ..našel sem Jagdpanzera IV ze 116 a nějak až moc podezřele se podobá tomu mýmu ... ale ten můj má maskování Okrová-Hnědá a ten na fotce vypadá jen že je Okrovej | |
|
|
mato napsal v č. 3052: tak to by me taky zajimalo... ale treba je to nejaky druh traviny .... ktery sem ale v zivote nevidel "neviete mi poradit ako sa da spravit taketo ihlicie?" |
|
|
|
neviete mi poradit ako sa da spravit taketo ihlicie? www.sk.kvalitne.cz/obr/model1.jpg |
|
|
|
Mato: Dík | |
|
|
Tatar:o t-55 som nieco nasiel v model.casopisoch novinky konkretne 2004/17 T 55 AM2 Kladivo a 2004/18 konverzia z T 55 na T 54 o T 72 je neico ale iba o tej modernizovanej na www.military.cz |
|
|
|
nemáte někdo podklady k T-72 a k T-55 ve službách ČSLA??? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3044: Oh yes, молодец "O yes,tak to muselo byt okolo 3 tisíc ne?" |
|
|
|
mato napsal v č. 3042: Хорошо, но мне надо сказать что Локи это один из семейства самоходных установок Карл "nerob...brunner vie len po rusky." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3045: nemam nic( )co by zretelne hovorilo o 116. "tu jednu adresu mam ale ta druha je paradni .... a ten konkretni stroj je Jagdpanzer IV. Lang L/70" |
|
|
|
Hofi napsal v č. 3034: tu jednu adresu mam ale ta druha je paradni .... a ten konkretni stroj je Jagdpanzer IV. Lang L/70 "Ak máš záujem o fotky nejakých konkrétnych strojov, tak daj vedieť - možno ešte niečo nájdem vo svojom archíve." |
|
|
|
mato napsal v č. 3012: ten znak mam ale rikam hlavne poptrebuju fotky techniky hlavne pak Jagdpanzer Lang L/70 "panzer:ja o tej tvojej divizzi vela neviem ale ked mi napriklad das nieco konkretne(napr.znak divizie)tak sa pozriem doma do 2 Gb fotiek." |
|
|
|
Otázka: Poraďte prosím odtieň zelenej na britské tanky z WW2. (Najlepšie Humbroll). Chystám sa na Firefly z Normandie. | |
|
|
Panzer: A nejaké pekné fotky nájdeš tu (je to americký KVH, ktorý sa zaoberá touto divíziou: members.aol.com/soldaten/windhund.html Ak máš záujem o fotky nejakých konkrétnych strojov, tak daj vedieť - možno ešte niečo nájdem vo svojom archíve. |
|
|
|
Panzer (3007): www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Pa... www.feldgrau.com/heer116p.html |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3028: Pásy v socka měřítku nejsou problém, ne? Když je člověk hodlá zabahnit, tak tu udělá i s kusem kol... " No minimálne tie pásy sú tam na fest a na súťažiach som sa bavil s ludmi co to farbia až komplet zlepené" |
|
|
|
mato napsal v č. 3022: Nehraj na nás Fukyho! "a kolko ma to bude stat?-" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3021: Však tam píše, že část věcí je jen na sucho, jelikož to teprve bude barvit... "Stále neviem pochopiť ako to tí ludia malujú,ked to maju celé postavené..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3024: ok. "Nemám šajnu,popros curaheeho nech ti to pozre.Alebo Marek či Honza v Brne u Wágnera." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3021: hlavne tie pasy. "Stále neviem pochopiť ako to tí ludia malujú,ked to maju celé postavené..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC