Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
mato: a nebude mi ta zredena barva smejvat tu puvodni barvu? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3251: ale predsa len by sa mohol krotit to tam rovno mohol napisat ze sa nim prezvdusnoval big ben. "No čo ved je to fikcia." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3246: a dajte si" Coelian - Branislav Herain " a precitajte si uvod "www.smallscaleafv.com a sekcia co je nové..." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3247: zalezi aky? kopce alebo len nejaku rovnu cestu-i ked v podstate je to jedno "jak udělat ten podstavec" |
|
|
|
princi eugene:ono mas dost vela peknych postavenych modelov hakla aj na internete co sa tyka zaspinenia tak ak viete po anglicky nemal by byt s tym problem najs si nieco na armorame,migproductione,ww2modelmakerovi apod. inak na zaciatok staci hotovy model pretriet velmy(modotykam)velmy zriedenou ciernou sintetickou farbou(revell,humbrol)-i ked samozrejme olej je lepsi ale da to potom via prace s drybrushami.tiez sa mi dost dobre osvecilo blato od plus modelu(i ked prasa,vyschlo)dnes pouzivam blato zo zahradky zase velmy nariadene a nanasane velkym stetcom-potom sa dapekne "oskrabat" drsnym stetcom-to vsak iba v pripade sucheho blata...a nakoniec pastely alebo v dnesnej dobe oblubenejsie(ale niekolko nasobne drahsie)pigmenty. Xfish5:pekne len tie madla si mohol spravit nove z drotu-nezda sa ale je to lahsie ako ich zacistovat.
princEugen napsal v č. 3243: klidek...ja toho svojho hakla lepim uz rok.
"jasny, je desna piplacka, vsecko tak pomalu de..."
BRUNNER napsal v č. 3240: to bych tak schazelo 251-D v panzergrau. "Ked ho robíš panzergrau " |
|
|
|
Koukam. To jsem chtěl udělat, ale nevim, jak udělat ten podstavec a to zašpinění. | |
|
|
Moje T34/85. www.xfish5.borec.cz/t34-85.jpg |
|
|
|
jasny, je desna piplacka, vsecko tak pomalu de... | |
|
|
tak dik, delam dunkelgelb, ted uz snad vim vsecko, este teda krome detajlu jak nabarvit sedacku pro ridice a spolujezdce:) | |
|
|
to sem zase ja, jak tu panzer daval odkaz na to zvbarvenbi techniky, moc rozumnej z toho nejsem, interier toho sdkfz251 mam teda natrit teda kremove bilou(to se mi moc nezda) nebo tou sedozelenou nebo to cervenou zakladni? ted presne nevim, nekde na obrazku sem zase videl ze to mel nekdo natreno tou zlutou jako zbytek vozidla....poradte jeste todle a prestanu na cas otravovat | |
|
|
ja mam najradsej na tej svojej jemny cierny dry brush na mihalniciach,zeleny filter ako tien a dekal hviezdy v ociach | |
|
|
mato napsal v č. 3235: pokud moznio tak NE jak strasidlo aby se ji kazdej lekl "nova tema.ako mate najradsej ked sa vam zeny sfarbia? --vysvetlite si to posvojom,poznamka redaktora" |
|
|
|
jako šminkama - malovátkama ? | |
|
|
nova tema.ako mate najradsej ked sa vam zeny sfarbia? --vysvetlite si to posvojom,poznamka redaktora | |
|
|
nebo takova Kteřina Hrachovcová ! snidane s novou mi dycky vic chutna kdyz se divam na ni | |
|
|
ja nevim ... mam slabost na Anastasiu - ta je sice taky bloncka ... ale jinak mam slabost na brunety ... ale o tom muzem pokecat v on-line okne | |
|
|
Panzer napsal v č. 3231: a co taka paris hilton?keby mrosko spravil nejaku dioramu z toho jej noveho filmu "ta se me nelibi " |
|
|
|
mato napsal v č. 3230: ta se me nelibi - tupa bloncka "pamela anderson" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3229: pamela anderson "Predloha mohla byť mladšia o 30 rokov" |
|
|
|
Muj recept na blato:lepidlo (treba agama..), pruhledny ramecek(od kabiny)-nastrouhat na kousky, hneda pastel-taky nastrouhat, vse smichat.Vysledkem je hodne kvalitní materiál... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC