Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
www.smallscaleafv.com/ ani si sa nepochvalil brunneri ale tie pasy su stale prilis ciste na zimu | |
|
|
Vyrábí někdo Bf-109 K ve dvaasedmdesátině ? Verzi K-4 ve čtvrtce vyrábí Fujimi a Hasegawa. Náhodou asi nikdo neví jaký tyhle čtvrtky jsou ? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3348: v podstate len z "krabicky"a aj ta patina nic moc...i ked kamuflaz je pekna."Nádhera-" ked uz tak : www.panzernet.com/galeria/25122lb/25122lb.html |
|
|
|
www.morozov.com.ua/images/t-72-120l.jpg www.acemodel.com.ua/pages/models/72119/t-72.jpg web1.incl.ne.jp/hinoki/kclub/off1202/t72.jpg |
|
|
|
aj o tomto je modelarina www.yourdentistinter.com/service.htm |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3321: ani ne,len si musis molitan poskladat tak aby tvorilo"ostru hranu"plus uste pred zaschnutim farby mozes nadbytocnu farbu "zmyt"stetcom namocenym v riedidle...casom si najdes vlastne sposoby
"no tak mo molitanu tam mas stopy tech vlaken"
Panzer napsal v č. 3322: no!? "nelaka ke stavbe ?" |
|
|
|
no tak mo molitanu tam mas stopy tech vlaken | |
|
|
mato napsal v č. 3303: ale po tom molitanu to musis jeste ale prejet lesticimkotoucem ne ? "scasti...ja som s tym uz robil aj prechody.i ked molitan sa mi aj tak nakoniec osvedcil viac" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 3288: sem na tom jako Brunner ... ale nekdy ani ty zakladni telesne potreby nevykonavam ( ale to neznamena ze to poustim do gati ale drzim to tak dlouho dokud doslova nechytam krece a na zachod dobiham uz z poslednich sil .-) no a nekdy zas ze se na to nepodivam jak dlouho ... "Jinak taková anketní otázka, kolik času průměrně za měsíc věnujete modelařině ?" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3283: to ja kdyz neco delam tak si nejdriv trochu naliskam ... to pro pripad ze se me to nepovede ... ono trestat se az po spachani nema zadny ucinek "Ja pri stavbe bojujem z vnútorným hlasom,vždy keď chcem niečo odfláknuť tak furt pinduje...väčšinou dám na neho a ked predsa niečo odfláknem,tak ho počúvam pri každom mrknutí na ten model ." |
|
|
|
No spíš jak je to veliké, abych tam nejel kuknout a nebyli tam "dva modely". Je to rozsaem asi jak Modell Brno nebo větší. Já tam modely nepovezu. | |
|
|
Eagle napsal v č. 3302: scasti...ja som s tym uz robil aj prechody.i ked molitan sa mi aj tak nakoniec osvedcil viac "Polosuchý štětec používám jen když dělám "zaprášení a očazení"... Myslel jsi toto ?" |
|
|
|
curahee: Já ho zkoušel jen tak experimentálně. (Zvyklal mě kámoš co staví auta). Mě připadá že ten sprej tam hrne moc barvy, takže raději používám fixírku. Navíc ty spreje nejsou levný. Na kolik modelů ti jeden vydrží ? Mato: Polosuchý štětec používám jen když dělám "zaprášení a očazení"... Myslel jsi toto ? |
|
|
|
Eagle napsal v č. 3297: ja som s japanes sprejmi spokojny...len to treba tak polhodinku pred striekanim pretrepat-niekde som cital ze to netreba robit hned pred striekanim.
"Kdyby jako zimerit, ale některý moje tanky by splynuly se zemí nejen barvou ale i tvarem povrchu. Třeba na halftracku mi Tamyiackej sprej dělal takový "krtince" nebo to byly "Sopky" ? A to nemluvím o "pomerančové kůře" to bych mohl prodávat..."
BRUNNER napsal v č. 3298: foto bude ked najdem kabel do fotaku(sakra kde mam fotak) "teoreticky to máš zvládnuté dobre mato" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 3297: Chce ho vždy dost protřepat,já s ním problém nemám. " mi Tamyiackej sprej dělal takový "krtince" nebo to byly "Sopky" ?" |
|
|
|
mato napsal v č. 3293: Kdyby jako zimerit, ale některý moje tanky by splynuly se zemí nejen barvou ale i tvarem povrchu. Třeba na halftracku mi Tamyiackej sprej dělal takový "krtince" nebo to byly "Sopky" ? A to nemluvím o "pomerančové kůře" to bych mohl prodávat... "sice nater vyzera skor ako zimmerit ale clovek nabehava aspon stetcove kilometre." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3292: normalne,kus plechu a nejake spojivo na com sa to toci. "To chcem vidieť jak to vyzerá" |
|
|
|
Eagle napsal v č. 3291: ide o to ze ked pouzije suchy resp.polosuchy stetec tak to zanechave stopy na modely.to je vsetko.a korigovanie?to mas ked chces odtienovat povrch,nejake kazy proste konecna uprava. "Řídší barvy se dají akceptovat, ale suchý štětec na přechody ? Nechceš mi to přeložit ? A když už budeš v tom překládání popiš mi i co myslíš tím zkorigováním. Dík." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3287: a naco si plodil deti?
"Človek sa spamätá v 50tke a zistí že už na to nevidí a v živote to nepostaví."
Eagle napsal v č. 3288: nechapem o com...ved raz sa to musis naucit.ja mam doma aj 3 krat prefarbene modely...sice nater vyzera skor ako zimmerit ale clovek nabehava aspon stetcove kilometre. "protože jsem posral barvení... " |
|
|
|
mato: Řídší barvy se dají akceptovat, ale suchý štětec na přechody ? Nechceš mi to přeložit ? A když už budeš v tom překládání popiš mi i co myslíš tím zkorigováním. Dík. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC