Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
xfish5 napsal v č. 3385: ono je rozdiel farbit stetcom alebo striekat... "Na těch fotkách ho všude napřad postaví" |
|
|
|
Jak to děláte... Napřed model postavíte a pak nabarvíte, nebo ho barvíte při stavbě? Na těch fotkách ho všude napřad postaví | |
|
|
Ale nejde o prachy, ale na netu to vidím za 400 a v krámě za 999 | |
|
|
xfish5 napsal v č. 3381: tak dragon je uz raz taky ale academko je v pohode...alebo taka zvezda a italeri "Od 999,- a výš..." |
|
|
|
Já bych rád dělal 1:35, ale když jsem koual na ty ceny... Od 999,- a výš... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3379: alebo pridaj do sadry farbivovy pigment "Sadru možeš farbit aj vodovkou." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3377: pre mierku 1:35 pohoda ale v 1:72 by som radsej narezal hrubsiu plast.dosticku "Já myslel ty cihličky odlévat ze sádry... A pak je barvit nějakou barvou..." |
|
|
|
Já myslel ty cihličky odlévat ze sádry... A pak je barvit nějakou barvou... | |
|
|
Ale nevypadalo to nějak extra hrozně... | |
|
|
xfish5 napsal v č. 3373: tal ked sa ti to zda esteticke tak pas po probleme " Nalil do toho sádru a bylo hotovo" |
|
|
|
Víte co jsem minule udělal? Krabice od modelu... uřízl jsem tu desku jak je tam ten obrázek(tu hlavní) a zalepil lepící páskou rohy. Nalil do toho sádru a bylo hotovo | |
|
|
co si myslite o preshadingu? www.network54.com/Forum/message?forumid=2125... |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3369: ja robim z ramikov na obrazy "Z čeho byste postavili nějaký podstavec na krajinu?" |
|
|
|
Z čeho byste postavili nějaký podstavec na krajinu? | |
|
|
xfish5 napsal v č. 3363: vela stastia ale je to skor postavis normalny dom
"Ne, já chci ten dům sám postavit z těch cihliček!!!"
xfish5 napsal v č. 3364: skus este raz...opravil som to
"Jo, jinak ten odkaz nefachá!"
xfish5 napsal v č. 3367: nechajte ho.......po muriku 4 krat 5 cm bude hovorit inak "A by to vypadalo realisticky..." |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3363: A proč z jednotlivejch cihliček ? Proč si ho neuděláš z něčeho jinýho a pak si na povrchu nevytvoříš imitaci cihel ? "Ne, já chci ten dům sám postavit z těch cihliček!!!" |
|
|
|
Ne, já chci ten dům sám postavit z těch cihliček!!! | |
|
|
xfish5 napsal v č. 3359: "Nevíte, jak udělat cihly? Chci postavit dům z těch malých cihliček..." to je zla cesta...ak chces dom sprav ho tak ze si spravis formu domu a do nej vylej sadru....zaregistruj sa na www.models-in-action.com/ a tam mas aj postupy ako na to.inak ja mam doma formu po bratrancovi priblizne na vyrobu 60 tehiel a to akusi plastovu mriezku s tvarmi tehly.skus si nieco vyrobit z plastovych dosticiek
BRUNNER napsal v č. 3360: tiez jedna z moznych cies ale prepocitaj co sa ti oplati viac.platit nejakemu nenazrancovi alebo si kupit sadru za 11 korun "Plus model robí tehly." |
|
|
|
Nevíte, jak udělat cihly? Chci postavit dům z těch malých cihliček... | |
|
|
Eagle napsal v č. 3353: Heller - nic moc,A-Model - v podstate vychadza z Helleru,ale je negativny a v celku dost dobry.Niekto mi tvrdil,ze je v skor 76-ke,ale vobec to nie je vidiet.Mam ho doma a mne sa paci...Lepsi aj tak nie je... "Vyrábí někdo Bf-109 K ve dvaasedmdesátině ?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC