Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
curahee napsal v č. 3536: tak at si ty svoje nazory kurva resijou v online okne ja na ne zvedavej nejsem ! Mata sem se zastal protoze jen Brunerovi rekl svoji kritiku a von to asi nedokaze unyst ze se nekdo vubec opovazil si neco takovyho dovolit !!! "Přestaň se tu ohánět těmito výrazy,ještě ti teče po bradě nejen Frontamlíko!" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3535: Přestaň se tu ohánět těmito výrazy,ještě ti teče po bradě nejen Frontamlíko! "protoze je prece mistr sveta !" |
|
|
|
mato napsal v č. 3533: vykasli se na neho ... neni zvyklej na kritiku - protoze je prece mistr sveta ! delas jako bys to nevedel "uz nebudes dokoncim tento spor a prestanem sa angazovat v tomto fore" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3530: to chce klid a nohy v teple ... nebo si omývej přirození vlažnou vodou ( je to osvedčený všelék na nervy ) "Panzer:Neviem čo sa do toho sereš keď sa ťa to netýka..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3530: uz nebudes dokoncim tento spor a prestanem sa angazovat v tomto fore. "Ja tieto matove rečičky už počúvam trocha dlhšie,ty si tu pár týždňov..." |
|
|
|
3529:ono sa biela vodou rieditelna farba neodlupuje zo zeleza rovnako ako z dreva...ale prinutil si ma si spravit pokus.chcem si dreveny hranol natriet sintetickou farbou,nechat to zaschnut a netriet to nejakou vodou rieditelnou alebo vapnom.ide mi hlavne o to ako sa vpije biela do uz natreneho dreva.hodim to aj do mrazaku a uvidim.
BRUNNER napsal v č. 3531: ",že nemáš zvládnuté základné techniky" kde flak(ten som ti poslal koly patine)? lebo ten DKW ma novy vyplet kolies,drzaky blatnikov,a dalsie veci.a co su podla teba zakladne techniky? |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3524: vies ty chces pocut ze sa ti ten blic podaril.ano vyzera dobre ale ja si na modeloch vsimam to co ma zaujima a proste mna zaujali tie skrabance resp.asi odlupnutia zarby na drevenej korbe a kabine.moj nazor je ze z dreva sa ti farba nodskrabne na zaklad Panzergrau ale az na drevo alebo sa ti odlupne z dovodu ze sinteticku bielu by riedili vodou(co je blbost lebo to sa asi moc nepouzivalo).biela bola vodou zmyvatelna a preto sa zmyvala a nie odlupovala.ale to je moj nazor ktory som ochotny zmenit ak mi ho fotkou alebo odkazom vyvratis...rad sa poucim. "Chodia od modelára k modelárovi a "radia" a otravuju a pinduju..." |
|
|
|
Brunner:eh...
BRUNNER napsal v č. 3522: "Ta kabína nebola v skutočnosti vo farbe dreva aj ked Ťa asi zmiatlo že je z dreva .Dotyčný stroj bol natretý celý Panzergrau a na ňu bola aplikovaná zimná " je pravda lenze...(mne proste nesidi ze mas rovnake skrabance na blatnikoch a na drevenej korbe) ale nechcem sa hadat.moje najnovsie modely ti posielam takze kritozavat pre zmenu mozes ty. inak verejne ich prezentovat nemozem lebo priemerne maju po 200mb co je prekticky svojvolne nepublikovatelne.
BRUNNER napsal v č. 3522: "tvoje fotky v albume " vies, ono pozri datum kedy boli poslane |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3524: to je tak vazny ? si snad delaš prdel ? "Ludia typu mata su medzi modelármi nazývaní tzv."úsťobrzdaři". Vedia najlepšie ako vyzerala usťová brzda na Tigerovi,vedia aký priemer mali pojazdové kolesá na sdkfz250...atd.Chodia od modelára k modelárovi a "radia" a otravuju a pinduju..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3522: co se stalo ? Mato rejpl do živýho ??? "PS:A budem rád keď sa odprezentuješ aj svojou robotou,lebo múdry si jak majster sveta... " |
|
|
|
Brunner.vydel som tvojho opla.ale nezdaju sa mi tie skrabance.hovoril si ze ide o celodreveny opel ale tie tvoje skrabance hlavne na kabine a korbe vyzeraju jak na celoocelovom tanku.lebo biela farba sa skor vpije do dreva jak olupe. | |
|
|
vite co by me zajimalo ??? na nemecke bojovce sou 3 druky ,,zlute" ( svetle olivova , piskova a zluta ) nevite nekdo jestli to ma nejakej řád podle vozidel nebo obdobi kdy se jaka barva pouzivala ? | |
|
|
vvs.hobbyvista.com/ModelGallery/ Pekná zbierka . |
|
|
|
www.missing-lynx.com/rareworld.htm hladam niekoho kto by bol ochotny to prelozit pripadne mi s tym pomoze-ja totis nemam moc casu a preklad by si asi rad precital kazdy tak hlaste sa : ) |
|
|
|
Tatar (3488): Katalog i s cenami si můžeš stáhnout tady www.artur-m-c.cz/inshop/ |
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3483: no - ono je to v podstate jedno na kmen pouzivam tak prumer 1mm a potom na vetve 0,2mm "anzer: To zkusím, jaký dráty jsou nejvhodnější? Na praxi jsem ustříhl šňůro z televize" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3480: maximalne tak v 1:72
"molitanovy listovi "
Tatar napsal v č. 3481: "Mate nejakej tip na barveni gumovych pasu?" ze vraj sa na to hodia liehove farby.casom ti nepopuka farba i ked ja mam niektore pasy namalovane sintetikov uz nieco cez 6 rokov a je to zatial v pohode. marti:to je podla mna dost od veci s tym zoxidovanym vyfukom...hrdza nebude nikdy taka jemna ako pigment .skor by som skusil model zdrsnit a potom ho namalovat hrdzavo.
xfish5 napsal v č. 3483: len tak dalej a mamca sa na tvoje modely bude pozerat tak jak moja na tie moje.
"Na praxi jsem ustříhl šňůro z televize"
Marseill napsal v č. 3484: ja mam mosadz od agami.
"Dá se nějak namíchat barva na měď nebo se dá sehnat????"
Pavel napsal v č. 3485: "Je to jednoduché vemeš piliny z pilování ocele čím jemější tím lepší potom to nasypeš na misto kde chceš mít rez a navlchčíš to vodou nebo něčím co podporuje rezivění a rez se vtlačí i do nátěru pak přebytečnou vrstvu odstraníš štětcem a jeto" tak to musim skusit i ked cakat jak to bude hrdzaviet Xfish:zase blbnes? |
|
|
|
Je to jednoduché vemeš piliny z pilování ocele čím jemější tím lepší potom to nasypeš na misto kde chceš mít rez a navlchčíš to vodou nebo něčím co podporuje rezivění a rez se vtlačí i do nátěru pak přebytečnou vrstvu odstraníš štětcem a jeto | |
|
|
Panzer: To zkusím, jaký dráty jsou nejvhodnější? Na praxi jsem ustříhl šňůro z televize | |
|
|
mato napsal v č. 3471: "o akej hrdzi sa to bavite?o zhorenom t-ecku alebo len "pramienok"hrdze stekajucej z poskodeneho povrchu ." Tak všeubecne. Ten nápad s hrdzou na plote je dobrý. Trocha som s tým experimentova: Najprv som zobral kus poriadne zhrdzavenej rúrky a začal som ju brúsiť brúsnym papierom až kým som mal malú kôpku hrdzavého prachu. Na ruky to chytá až príliš dobre, ešte treba skúsiť ako to naniesť na model aby to poriadne držalo a malo to ten správny efekt. V niektorých prípadoch to drží aj pri tupirovaní, ale nie na nalakovaný povrch. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC