Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Mikrotechu má dost lidí a dost si ji pochvalují, dá se ještě vubec sehnat, a nebo ruský aerograf, nevíte jak se dostat k takové pistoli? | |
|
|
Nevite nekdo o nejake dobre a ,,levne'' strikaci pistoli ?? | |
|
|
Thompson napsal v č. 3656: "Zdar,prosím poraďte mi nějakou pistoli do 2000 na techniku 1/35" ja mam doma mikrotechnu(dnes sa na slovensku predava pod nazvom G mol-dovozca poprad)...da sa s nou robit skoro vsetko len to neje taka pohodicka-ale da sa.-tiez ale neviem ci sa este predava. inak na popruhy pouzivam tamiyu pasku.drzi tvar a da sa niekolkokrat upravit poloha. |
|
|
|
Já mám pistoli Gabbert PRS 255"v Kopřivnici před třemi léty asi 3400kč". Na "35"zbytečný luxus! |
|
|
|
Na ty popruhy je svělý alobal.Tenký,ohebný a lepením ho nezničíš.Barvu zevnitř,nalep a vytvaruj a barva+pat. zvenku.Jinak polámeš barvu. |
|
|
|
Zdar,prosím poraďte mi nějakou pistoli do 2000 na techniku 1/35, zatím mám model master asi za 1200Kč a nic moc, plastová tryska...jaké kdo máte pistole? | |
|
|
Jdete někdo v sobotu na soutež plastikova.valka.cz/souteze/2005_hradecky_le... | |
|
|
Lavockin : dioramata Mrkněte na zničenou techniku : www.milanmach.com/ |
|
|
|
Chci se zeptat,když mám tank(Panzer IV) na podložce a kolem něho jsou 4 figurky jak kolem něho probíhají.Mám to do soutěžě zařadit v kategorii Bojová taechnika 1/35,nebo diorama??? | |
|
|
Fajn, díky. Zkusím asi zatím ten cigaretový papírek. Nemáte někdo link na fotky, jak to vypadá ? | |
|
|
EDDIE napsal v č. 3641: Ja odporučím cigaretové papieriky...pauzák je hrubý. "Kdo mi poradí, jak zavěsit pušku figurce vojáka 1:35 přes záda tak, aby to zavěšení, popruh, vypadalo trošku reálně ??" |
|
|
|
dolezal:ja nic take nemam a v podstate to ani netreba(mne)...v hadicke do pistole mam dierky a palcom(silou pritlacenia) prepustam tlak do pistole aky potrebujem...prekvapivo nemam problemy ani s nestalym tlakom...tym ze mi kompresor dava nejakych 4 kpa tak velku cast prepustam cez dierky v hadicke a do pistole ide staly tlak(aspon nebadam na striekani nejake problemy) ps:aku mas pistol?ja mam revell profesional s tryskou vega. |
|
|
|
Kdo mi poradí, jak zavěsit pušku figurce vojáka 1:35 přes záda tak, aby to zavěšení, popruh, vypadalo trošku reálně ?? | |
|
|
Poradí mi někdo?Kde se dají sehnat nějaké foto jak se na letištích přepravovaly motory Jumo 004? Dík P. |
|
|
|
Mám na několik věcí dataz: 1: vyznamenání - malý cca 30mm dlouhý odznáček (tvar mečíku -od slova měč, ne ta rostlina!!) HJ 1932 - Potřebuji (chtěl bych) vědět detaily 2: vojenská (asi) brašna - o té nevím nic 3: talková flaška Luftwaffe - z čeho je??? 4: jakýsi nástroj snad na vytahování, či rozbalování ostnat.drátu s nápisem Reichsheer 1938 5: Nějaké nábojnice (37 a 50mm) 6: Větší kusy pancíře ze Su 76 Takže kdo to chce na mail! |
|
|
|
Ahoj! Chtěl bych si časem z jednoho mého Tigeru II (1:35 Tam.) udělat tzv. Late verzi (dálkoměr "boule" na věži, odlišný štít, kanonu, nový dekl motoru,...) existuje nějaký - resinový, či jiný konverzní set? Nechce se mi to dělat "na koleně" takový borec nésu!!! Nové pásy a hnací kola od Friul. seženu. jde mi o ten zbytek! |
|
|
|
Nejde o to, jak je to pomalované, ba snad ani jak je to orezlé, ale o to, jaký neskutečný bordel mají na střeše. Pytle s pískem naházené tak, že ven vylezou leda rampou (Ryan efekt), když už mají potřebu mít tam ty pytle, tak tam mají zase dost nelogicky nechráněný minomet atd. | |
|
|
www.missing-lynx.com/gallery/modern/lvtp_sha... To už snad není ani modelařina. . .to už je skutečnost. . . |
|
|
|
Doležal: Hmmm, tak to fakt nevím. možná nejlepší řešení by bylo to nafotit a domluvit se s eglim aby na to udělal odkaz...věřím že z Fronty ti k tomu každý něco napíše...a kdyby to egli nedal na Frontu, tak se tady zeptej komu by jsi to mohl poslat k identifikaci na mail. | |
|
|
Existuje nějaký - český!! - web kde by se daly identifikovat staré vojenské věci jako odznaky, nábojnice, brašny, případně podobné věci?? Něco "věcí" jsem v poslední době "získal" a nedovedu to (je) sám identifikovat. Dík |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC