Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
DG napsal v č. 3564: tak mi ho prosim zkus nastinit "Vše ostatní naopak řád má a to velice přesný..." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3562: Jak to, že ne? Řád nemá používání základovky v době, kdy se používala ta olivová. Vše ostatní naopak řád má a to velice přesný... "takze to nema zadnej rad ?" |
|
|
|
plastikova.valka.cz/jak_na/zbarveni_nemecke_... zkuste tohle | |
|
|
DG napsal v č. 3561: takze to nema zadnej rad ? "Jak kdy, jak na čem. Záleželo co bylo po ruce - nikdo nezastaví výrobu protože se zrovna čeká na žlutou nebo červenou..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3558: Jak kdy, jak na čem. Záleželo co bylo po ruce - nikdo nezastaví výrobu protože se zrovna čeká na žlutou nebo červenou...
"Olivová sa myslim začala používať od roku 44 aj ako základová."
BRUNNER napsal v č. 3558: Tak tak "A Tigre v Tunisku boli olivové..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3558: Dunkgelb ale taky ale nevim na co vsechno "Olivová sa myslim začala používať od roku 44" |
|
|
|
DG napsal v č. 3556: tak me pouc "To neříkej ani ve srandě, asi tě ještě nikdo nepoučil, k čemu online slouží..." |
|
|
|
tak pardon odstin zelene ale na evropskem bojisti se pouzivala i piskova - a tohle mi nevyvratis | |
|
|
Panzer napsal v č. 3554: To neříkej ani ve srandě, asi tě ještě nikdo nepoučil, k čemu online slouží... "ale na emoce mas online okno " |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3547: Pitomost je třeba právě tohle. Předně olivová není žlutá, ale odstín zelené. Pouštní žlutá se jak už název napovídá, používala výhradně v Africe jako krycí nátěr přes původní Panzergrau. Panzergrau byl tuším v roce 1943 nahrazena Dunkelgelb, což je ta druhá zmíněná žlutá... "Nikdo se neozval ale zas tu vypukla hadka o pitomosti typu skrabance " |
|
|
|
ale na emoce mas online okno | |
|
|
Panzer napsal v č. 3545: No to právě budeš, jelikož tohle téma se jmenuje modelářství a proto se v něm diskutují věci s ním související. Takže se tu jaksi může diskutovat od hovadin typy S6006 ano či ne až po detailní informace třeba na téma té rýhy..."ale to neznamena ze tady budu cist nejaky hadky o tom jaky sou skrabance na drevenym nebo kovovym povrchu " Druhá věc je způsob výměny názorů, ale člověk bez emocí není člověkem... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3549: ale ja neresim buh vi jakou dobu ale tu posledni hadku "neni kompetentný..." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3546: SEM TU SICE NIOVEJ ALE SNAD MAM PRAVO NECO RICT ... IKDYZ PŘIPUSTME DO CIZIHO ROZHOVORU . kdyby ste se bavili normalne ani bych si vas nevsiml ale aby tzo koncilo takhle tak to uz je fakt vrchol ! a jestli tohle nepochopis ... "V budúcnosti si lížte labky cestou emailu a neangažuj sa do cudzých sporov o ktorých vzhladom k tvojej ešte zelenej registraci vieš velmi málo..." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3518: tohle sem poslal uz o vykendu . Nikdo se neozval ale zas tu vypukla hadka o pitomosti typu skrabance - je to sice hezky tema ALE JEN V MEZICH NORMY A NE ABY TADY KVULI TEMU NEKDO KONCIL VE FORU !!! "vite co by me zajimalo ??? na nemecke bojovce sou 3 druky ,,zlute" ( svetle olivova , piskova a zluta ) nevite nekdo jestli to ma nejakej řád podle vozidel nebo obdobi kdy se jaka barva pouzivala ?" |
|
|
|
DG napsal v č. 3542: né ! je sice pravda ze sem tady bazant ale to neznamena ze tady budu cist nejaky hadky o tom jaky sou skrabance na drevenym nebo kovovym povrchu - ale nejaky temata ktery nejsou jen pro uzky okruh lidi "To, kam má kdo jít si navrhuj, až tu budeš alespoň z poloviny tak dlouho, jako tihle dva..." |
|
|
|
Lavockin napsal v č. 3541: ja ti napisu mail asle z centrumu zen ze seznamu ti asi nedosel... ale jinak cekal sem ze to bude trochu lepsi ( ale od Academky se nedaji cekat zazraky "Panzer: Co říkáš na ten můj výtvor????" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3537: Víš, tohle téma zčásti žije jenom díky těmito dvěma, takže to není o tom, že ty na nikoho nejsi zvědavej, ale že naopak oni nejsou zvědaví, aby se někdo zapojoval do jejich osobní debaty..."tak at si ty svoje nazory kurva resijou v online okne ja na ne zvedavej nejsem !" To, kam má kdo jít si navrhuj, až tu budeš alespoň z poloviny tak dlouho, jako tihle dva... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3524: tady je konkretni pripad "Ludia typu mata su medzi modelármi nazývaní tzv."úsťobrzdaři". Vedia najlepšie ako vyzerala usťová brzda na Tigerovi,vedia aký priemer mali pojazdové kolesá na sdkfz250...atd.Chodia od modelára k modelárovi a "radia" a otravuju a pinduju... |
|
|
|
ja takovyhle chovani fakt nenavidim ! co si o sobe kudla mysli ??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC